darektr Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 DRACZYN, DOROTAL, MINIMOLOS, Gratuluję sukcesów !!!
malgosia78 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Widzę, że znowu wielkie sukcesy!!!! Gratulacje!!! :laola:
anutka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Psy Klasa szczeniąt Klasa młodzieży Klasa pośrednia Klasa otwarta Suki Klasa pośrednia Klasa otwarta
Hebulka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Super fotki :) Poznałam na nich 4 bulweczki,Leoska,Pepe,Minimolosa i Sharma.
Wiola.od.Gacka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Jesteście wielkie Gratuluje i ja. Mama Wioli
Minimolos Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Dzięki za życzenia !!! Mój Angelo Hudson Minimolos (Brutus) dostał - Best of Group II :BIG: P.S. Draczna Draka Draczyn - ukączyła Mł.Ch.Pl Gabi Draczyn - ukączony Ch.Pl
Draczyn Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Minimolos, ogromne gratulacje. Masz przepięknego psa. Duże brawa. Zyczę dalszych sukcesow wystawowych. Jestem cala szczęśliwa, że tak dobrze Ci poszło. Jeszcze raz serdecznie gratuluję. Wklej u zdjęcie pucharku jaki dostałeś. Chętnie obejrzymy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
Draczyn Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 A oto zdjęcia po wystawie, które zrobiła Gaga
Argus Electra Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 No to moje gratulacje, wszystkim uczestnikom wystawy, a zwłaszcza tym , którzy odnieśli sukcesy. Ja niestety siedzę w domu, i szybko na ringi nie wyjdziemy, czekamy na szczeniaki, powinny się urodzić :lol: :lol: 24. grudnia, więc pod choinkę, i to nas na jakiś czas eliminuje z ringów, ale będę za was trzymała kciuki, i będę się przyglądała buldożkowym podbojom z tęsknotą. Sorka , ale musiałam zmienić nicka, na stary coś nie mogłam się zalogować.
Draczyn Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 No to trzymamay kciuki za szczęśliwy poród. Mamy nadzieję , że wszystko pójdzie dobrze. Daj znać od czasu do czasu , jak czuje sie mamuśka. Pozdrawiam serdecznie
Viris Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Draczyn - fotki sa za duze, zaraz zobacze czy uda mi sie zmniejszyc, to Ci podam linki do mniejszych. Bedziesz mogla je zamienic na przepisowe. Draczyn - na imageshacku jest taka funkcja ktora zmniejsza sama zdjecia Jak masz ten pasek z przyciskiem Browse (lub przegladaj) pozniej jest taki pasek Resize Image i tam trzeba zaznaczyc rozmiar. 320 na 240 (bo wieksze beda juz za duze) i nacisnac host it. Beda wieksze niz te malutkie i przepiowe.
Hebulka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Gratuluje MINIMOLOS raz jeszcze :beerchug: :klacz: :klacz: :klacz: :laola:
Draczyn Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Minimolos pewnie cały szczęśliwy poszedł na zasłużony odpoczynek
Draczyn Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Nie mogę się nigdzie doprosić o zdjęcia z BOG 9ki. Chciałabym bardzo zobaczyć Minimolosa z pieskiem na podium. Gdyby ktoś z Was napotkał gdzie to zdjęcie, to erdeczna prośba o przekopiowaniw tutaj
ats Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Serdeczne gratulacje dla zwycięzców!!! Faworyci nie zawiedli! Moja kochana Draczka jest juz championką!! :) :) :)
misiaczek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 I ja gratuluję zwycięzcom :klacz: :klacz: :klacz: .
Draczyn Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Jeszcze raz dziękuję. I nie tylko Draczka, Gabi też skończyła dorosły championat w sobotę
Draczyn Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 A to zdjęcia, ktore przeslała mi Gaga A ta osoba przy tuszy to ja. A obok mnie Kręcony Loczek - Stasio Chyliński. A ten blondas to mój Maruś - stoi z Draczką przed wystawą
Draczyn Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 DorotaL Tobie również serdeczne gratulacje, bo z tego wszystkiego nie pamiętam już gdzie i komu składałam. Czekamy na Twoje piękne fotki, a szczególnie z suk młodzieży, bo te nasze są takie sobie, a z młodzieży wogóle nie ma
Draczyn Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='dorotal']Minimolos, Draczyn wielkie gratulacje!!!!! A jak Kingom poszło, bo nic się nie chwalisz, a coś czuję , że tam były wielkie sukcesy. Czekamy na fotki kingow i bf z wystawy
Recommended Posts