Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

dorotal napisał(a):
Ja na pewno zadbam u mój Białystok. Zreszta w tym roku tez funduowałam w Białymstoku pucharki dla buldożków.
Pozdrawiam
No to świenie, już mamy 3 wystawy obstawione, no ale co z innymi????????????????

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo !!!!!, widzę,że zaczeliśmy do krzeseł, a temat rozwinął się, w stronę, co zrobić, aby zintegrować środowisko buldomaniaków, i jednocześnie poprawić atmosferę panującą wokół ringu. Taką inicjatywę należy pochwalić, i robić wszystko, aby nie skończyło się tylko na gadaniu. Jestem przekonany, że dobry przykład znajdzie naśladowców, chyba, że się mylę [nie znam jeszcze dokładnie panujących tu układów], i że powstanie grupa torpedująca tak fajne pomysły.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. :lol: :lol: :lol:

Posted

darektr napisał(a):
Brawo !!!!!, widzę,że zaczeliśmy do krzeseł, a temat rozwinął się, w stronę, co zrobić, aby zintegrować środowisko buldomaniaków, i jednocześnie poprawić atmosferę panującą wokół ringu. Taką inicjatywę należy pochwalić, i robić wszystko, aby nie skończyło się tylko na gadaniu. Jestem przekonany, że dobry przykład znajdzie naśladowców, chyba, że się mylę [nie znam jeszcze dokładnie panujących tu układów], i że powstanie grupa torpedująca tak fajne pomysły.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. :lol: :lol: :lol:
Cieszę się , że Ci się nasza inicjatywa podoba. Możę też ię włączysz/

Posted

Tu zdjecia Bullinuium's don Valdemar z Wegier ktory w niedziele dostal CACJ, BOB, BOG II, BIS JUNIOR I. Wszystkie u tego samego sedziego Tomasza Jakkel tez przypadkowo z Wegier 8)

Posted

dorotal napisał(a):
Tu zdjecia Bullinuium's don Valdemar z Wegier ktory w niedziele dostal CACJ, BOB, BOG II, BIS JUNIOR I. Wszystkie u tego samego sedziego Tomasza Jakkel tez przypadkowo z Wegier 8)

To DorotaL nie przypadkowo. On zawsze przyjeżdża ze znajomymi psami z Węcier i wtedy najładniejszy pies nie ma szans. My to już dwukrotnie przerabialiśmy. A czemu nie podasz wyników z tych dwóch wystaw, więcej fotk no i oczywiście stawki. Bardzo prosimy . Ja już wiziałam u Anutki, al inni nic nie wiedzą o Twoich zwycięstwah. Ja tu jeszzcze raz gratuluję

Posted

Zagrzeb
sedzia Monika van Brempt(Belgia)
26.11.2005 Zagrzeb
Psy
szczenieta
Getto von Freudenhaus - o.
mlodziez
Bullinium's Don Valdemar - dosk. 1, CACJ
Florian von Freudenhaus - bdb 2
Franko von Freudenhaus - bdb 3
Toncek - bdb 4
Figaro von Freudenhaus - bdb
Baron de Fortuna - bdb
Timmy - bdb
Grand A'ne Dodi - nb
posrednia
Harley of Little Bombardier - dosk. 1, CAC, CACIB, BOB
Benton von Glandorf - dosk. 2, r. CAC
Mac Buffy van Muppy Place - dosk. 3
Edward von Freudenhaus - nb
otwarta
Leos - dosk. 1, CAC, r. CACIB
Gold-Sierra Prince Silver - bdb 2
Jov - bdb 3
Oscar des Jacous d Eglantine - nb
champion
Tabasco v.d. Monarchia - dosk. 1, CAC
Ares de Silva - bdb 2

Suki
mlodziez
Marry d'or Moravia la Barot - dosk. 1, CACJ
Toya - bdb 2
Toffy - nb
posrednia
Bonnie Bully Royal Club - dosk. 1, CAC, CACIB
Frebch-Cesira vom Kunigelberg - dosk. 2, r. CAC
Esmeralda von Freudenhaus - nb
otwarta
French Tobsy vom Kunigelberg - bdb 1
Walpurgis Night Praline - bdb 2
Bonitas Mollie de l'hermitage l'escour - nb
champion
Stefanie vom Kunigelberg - dosk. 1, CAC, r. CACIB
Grand a'ne Beatrice - bdb 2
Torie de la Bastide Saint Pierre - nb

Posted

sedzia Tomasz Jakkel(Węgry)
27.11.2005 Zagrzeb
Psy
szczenieta
Getto von Freudenhaus - ?
mlodziez
Bullinium's Don Valdemar - dosk. 1, CACJ, BOB
Leos - dosk 2
Florian von Freudenhaus - dosk 3
Franko von Freudenhaus - bdb
Toncek - bdb
Timmy - bdb
Baron de Fortuna - nb
Grand A'ne Dodi - nb
posrednia
Benton von Glandorf - dosk. 1, CAC, r. CACIB
Mac Buffy van Muppy Place - dosk. 2, r. CAC
Taborhegy Szepe Dagi - bdb
Figaro Bohemia Hapet - bdb
otwarta
Harley of Little Bombardier - dosk. 1, CAC, CACIB
Gold-Sierra Prince Silver - bdb
Jov - bdb
Oscar des Jacous d Eglantine - ?
Bonamy - ?
champion
Tabasco v.d. Monarchia - dosk. 1, CAC
Ares de Silva - dosk 2 , r. CAC

Suki
mlodziez
Marry d'or Moravia la Barot - ?
Toya - ?
posrednia
Bonnie Bully Royal Club - dosk. 1, CAC
Frebch-Cesira vom Kunigelberg - dosk. 2, r. CAC
Esmeralda von Freudenhaus - nb
otwarta
Walpurgis Night Praline - dosk 1, CAC
French Tobsy vom Kunigelberg - dosk 2, r. CAC
Bonitas Mollie de l'hermitage l'escour - nb
champion
Grand a'ne Beatrice - dosk. 1, CAC, CACIB
Stefanie vom Kunigelberg - dosk. 2, r. CAC, r. CACIB
Torie de la Bastide Saint Pierre - nb

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tomasz Jakkel u orsini by wygral na mistera sedziow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nawet nie wiem czy czy nie wygral :lol: :roll: 8) gdy byl ogloszony konkurs na najladniejszego sedziego na grzywaczach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tomasz Jakkel u orsini by wygral na mistera sedziow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nawet nie wiem czy czy nie wygral :lol: :roll: 8) gdy byl ogloszony konkurs na najladniejszego sedziego na grzywaczach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Przysttojny , to on jest bardzo

Posted

No widzę, że Rusos nadal się wyzłośliwia wklejając zdjęcie Pacynki z wyatawy, gdzie miała głowę zmoczoną wodą, bo jej było zbyt gorąco i w związku z tym niezby dobrze wyszła. BRAWO Rusos - piękna akcja. Niestety , jeśli nie przysopujesz z tą fabryką psów to nigdy i tak nam nie dorównasz i żadne złośliwości tu nie pomogą

Posted

Mi się tu Pacynka i tak podoba :):)

Co do nagród drugi rok z rzędu fundowalismy nagrody we Wrocławiu,myślę, że to bardzo fajna sprawa i napewno umila wystawę.
W przyszłym roku też pewnie nad czymś pomyślimy,niewiem jeszcze tylko czy dla bf czy dla kompletnie pominietych w tym roku mopsików którym z tego co widziałam w katalogu nikt niczego nie ufundował :evil:

Posted

Hebulka napisał(a):

Co do nagród drugi rok z rzędu fundowalismy nagrody we Wrocławiu,myślę, że to bardzo fajna sprawa i napewno umila wystawę.
W przyszłym roku też pewnie nad czymś pomyślimy,niewiem jeszcze tylko czy dla bf czy dla kompletnie pominietych w tym roku mopsików którym z tego co widziałam w katalogu nikt niczego nie ufundował :evil:
Masz rację mopsikom te się cos nalezy. Niie wiem , czy widziałaś Hebulka, że jeden z modów specjalnie dla Ciebie zrobił zdjęcie Hebe na wystawie we Wrocławiu. Pozwoliłam sobie podziękować w Twoim imieniu, bo dawno tam nie wchodziłaś. Hebe nie tylko mnie wpadła w oko

Posted

Draczyn napisał(a):
Hebulka napisał(a):

Masz rację mopsikom te się cos nalezy. Niie wiem , czy widziałaś Hebulka, że jeden z modów specjalnie dla Ciebie zrobił zdjęcie Hebe na wystawie we Wrocławiu. Pozwoliłam sobie podziękować w Twoim imieniu, bo dawno tam nie wchodziłaś. Hebe nie tylko mnie wpadła w oko

Nic nie widziałam ?? Gdzie jest to zdjęcie ??????

Posted

Hebulka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Hebulka napisał(a):

Nic nie widziałam ?? Gdzie jest to zdjęcie ??????
Powiem Ci na gg

Posted

Draczyn napisał(a):
A kto jedzie do Leionowa. Wystawa już za tydzień. Czy maciejuz potwierdzenia, bo my jeszcze nic nie dostaliśmy

Kogo wystawiacie ??

Posted

A oto stawka buldogów francuskich na ystawie w Nowej Rudzie - jutro

Niunia_Zolzunia napisał(a):
BULDOG FRANCUSKI

PSY
mlodziez
ALBY Zaragosa
PONT de Elka Gyvybes Żyme
SHREK GIZMO z Krotkonosych

posrednia
BARNABA Francuska Milosc

otwarta
BARON z Zielonego Sacza
UTILO DU TERROIIR DE FONTFROIDE

championow
GUSTAW Mieszkoi Jagienka CWC, NPR, BOB

SUKI

mlodziez
BARA ?
DEMI z Cocolandu
LUNA z Piotrowego Sadu

posrednia
ANNY Imperial Carlsband
LARISA z Piotrowego Sadu
RAMONA Gorzowska Panorama

otwarta
PENNY Dukat Junior
WHISKY F Goodshape's

championow
CORINA Bohemia Hapet

Ciekawe, czy ktoś z wystawców poda nam wyniki

Posted

Draczyn napisał(a):
Hebulka może Ty zdobędziesz więcej infomacji. Mnie tylko tyle udało sie dowiedzieć

Dowiedziałam się jedynie tego co już wiecie,że Gustaw ma BOB.
Jego właściciele przesla wyniki na serwis MINIMOLOSA.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...