Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hebulka napisał(a):
Będziemy,nie wystawiamy :D
Jedynie kibicujemy dzieciątkom Hebusiowym :laola:
Mam nadzieję, że nam też trochę pokibicujesz

Posted

JustynaJK napisał(a):
ja też wstaję o 4.30

U mnie pada,w Poznaniu ponoć też! :(
U nas w Warszawie jeszcze nie pada. Ja jestem nocny Marek, więc to ranne wstawanie na wystawy mnie dobija. Cała przyjemność z najbardziej udanej wystawy zepsuta przez to wstawanie bladym świtem

Posted

dorotal napisał(a):
Przespalam sie trochę w dzien, więc nie jest tak żle :D
Ty DorotaL jesteś tytan pracy. Podziwiam Cię stale w rozjazdach. Ja w dzień wogóle nie umiem zasnąć. Przeważnie jeżdziliśmy z hotelem. Ale tym razem coś mnie pokusiło, aby obrócić w jeden dzięń i już jestem chora, na samą myśl wstania o 4ej rano

Posted

JustynaJK napisał(a):
spokojnie,wstaniesz i potem to już jak z płatka!
Oj to mnie nie znasz, zanim się naprawd obudzę, to już będzie po wystawie

Posted

Trzymamy lapki za wczesne wstawanie kochanego Draczyna i jutrzejsze wystawowe sukcesy. Wszystkich froumowiczow pozdrawiamy serdecznie. Tusiek steskniony zabawy z Draczka.

Posted

Gaga05 napisał(a):
Trzymamy lapki za wczesne wstawanie kochanego Draczyna i jutrzejsze wystawowe sukcesy. Wszystkich froumowiczow pozdrawiamy serdecznie. Tusiek steskniony zabawy z Draczka.
To proszę o telefon w przyszłym tygodniu i znów umówimy się na harce buldożków. Draczce tez si przyda zabawa z młodzieńcem, bo staruchy są niezawsze chętne do zabawy. Pozdrawiam serdecznie

Posted

Gaga ja czekałam na pw od Ciebie kiedy chcialabyś się spotkać na spacerek z psiakami, a Ty tu wystawiłas tak nie ładnie mnie i Bajtusia i zamieniłaś nas na draczkę :-? nieładnie...

Posted

_beatka_ napisał(a):
Gaga ja czekałam na pw od Ciebie kiedy chcialabyś się spotkać na spacerek z psiakami, a Ty tu wystawiłas tak nie ładnie mnie i Bajtusia i zamieniłaś nas na draczkę :-? nieładnie...
Beato Ty też możesz wpaśc z Bajtusiem i pobawią się w trójkę

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...