Hebulka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 GRATULACJE DOROTA :klacz: :klacz: :klacz: :laola:
Draczyn Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 [quote name='Hebulka']GRATULACJE DOROTA :klacz: :klacz: :klacz: :laola:Hebulka, czy będziecie w Poznaniu i czy wystawiacie pieski???
Hebulka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Będziemy,nie wystawiamy :D Jedynie kibicujemy dzieciątkom Hebusiowym :laola:
Draczyn Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Hebulka napisał(a):Będziemy,nie wystawiamy :D Jedynie kibicujemy dzieciątkom Hebusiowym :laola:Mam nadzieję, że nam też trochę pokibicujesz
Draczyn Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Jutro Poznań. zmykam przyszykować się , no i przedewszystkim nasze psiaki. Muszą być jutro bardzo piękne
Draczyn Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Trzymajcie mocno za mnie kciuki. Możę to coś omoże
anutka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Szkoda, że nie będę mogła jutro Wam pokibicować, ale za to będę trzymać bardzo mocno kciuki.
misiaczek Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Trzymamy kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: :D
Draczyn Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Po powrocie postaramy się zdać obszerne sprawozdanie. Dzięki za trzymanie kciuków. Tragedia tylko z tym rannym wstzwaniem (4 rano)
JustynaJK Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 ja też wstaję o 4.30 U mnie pada,w Poznaniu ponoć też! :(
Draczyn Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 JustynaJK napisał(a):ja też wstaję o 4.30 U mnie pada,w Poznaniu ponoć też! :(U nas w Warszawie jeszcze nie pada. Ja jestem nocny Marek, więc to ranne wstawanie na wystawy mnie dobija. Cała przyjemność z najbardziej udanej wystawy zepsuta przez to wstawanie bladym świtem
JustynaJK Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 ee nie ma tak żle,najgorzej,że w poniedziałek do pracy :(
dorotal Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ale Wam zazdroszczę :lol: Ja mam do Poznania trochę dalej i musze wstać o 1.00 Pozdrawiam
JustynaJK Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 oo to jest poświęcenie!chyba się nie kładziesz spać wogóle
dorotal Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Przespalam sie trochę w dzien, więc nie jest tak żle :D
JustynaJK Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 jednak co noc to noc,sama wiem jak ciężko potem odespać,aczkolwiek inaczej jak się gdzieś jedzie ,a inaczej np w pracy
Draczyn Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 dorotal napisał(a):Przespalam sie trochę w dzien, więc nie jest tak żle :DTy DorotaL jesteś tytan pracy. Podziwiam Cię stale w rozjazdach. Ja w dzień wogóle nie umiem zasnąć. Przeważnie jeżdziliśmy z hotelem. Ale tym razem coś mnie pokusiło, aby obrócić w jeden dzięń i już jestem chora, na samą myśl wstania o 4ej rano
JustynaJK Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 spokojnie,wstaniesz i potem to już jak z płatka!
Draczyn Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 JustynaJK napisał(a):spokojnie,wstaniesz i potem to już jak z płatka!Oj to mnie nie znasz, zanim się naprawd obudzę, to już będzie po wystawie
Gaga05 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Trzymamy lapki za wczesne wstawanie kochanego Draczyna i jutrzejsze wystawowe sukcesy. Wszystkich froumowiczow pozdrawiamy serdecznie. Tusiek steskniony zabawy z Draczka.
Draczyn Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Gaga05 napisał(a):Trzymamy lapki za wczesne wstawanie kochanego Draczyna i jutrzejsze wystawowe sukcesy. Wszystkich froumowiczow pozdrawiamy serdecznie. Tusiek steskniony zabawy z Draczka.To proszę o telefon w przyszłym tygodniu i znów umówimy się na harce buldożków. Draczce tez si przyda zabawa z młodzieńcem, bo staruchy są niezawsze chętne do zabawy. Pozdrawiam serdecznie
_beatka_ Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Gaga ja czekałam na pw od Ciebie kiedy chcialabyś się spotkać na spacerek z psiakami, a Ty tu wystawiłas tak nie ładnie mnie i Bajtusia i zamieniłaś nas na draczkę :-? nieładnie...
Draczyn Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 _beatka_ napisał(a):Gaga ja czekałam na pw od Ciebie kiedy chcialabyś się spotkać na spacerek z psiakami, a Ty tu wystawiłas tak nie ładnie mnie i Bajtusia i zamieniłaś nas na draczkę :-? nieładnie...Beato Ty też możesz wpaśc z Bajtusiem i pobawią się w trójkę
_beatka_ Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 pewnie, że mogę tylko nie wiem za bardzo gdzie :roll: musiałabym dojechac autobusem więc wolałabym jakis prostrzy dojazd :)
Recommended Posts