Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Minimolos napisał(a):
Basma napisał(a):
Przez lupkie proszę Pana , przez lupkie :-))

Koniecznie, nie mam wyjścia :evil_lol:
Nie przesadzaj Minimolos, ja taki krótkowidz i widzę. Takie dostałam i takie Ci przesłałam. Lepszy rydz niż nic i jeszcze raz dziękuję

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Burbono, cczemu tak długo nas nie odwiedzałaś. Bardzo Ladna stawka bf była w tym Zabrzu. Sędzia miał chyba trudny wybór, bo właściwi nie widziałam tam żadnego słabego psa. Dzięki Hebulka za większe zdjęcia

Posted

Witaj Draczyn! :) Ja ciągle jakoś nie mam czasu a i mam problemy z pisaniem tych postów.Zaczym coś wystukam to zdąży się temat zmienić .Dlatego ja ciągle nie w temacie :lol:

Posted

Hebulka napisał(a):
To nie moja zasługa..zdjęcia dostałam,tylko je tu wstawiłam;)
Domyśliłam się Hebulka, bo wiem, że tam Cię nie było, a ja dziękowałam a wstawienie, bo to jest już Twoja zasługa, a kto je robił tego nie wiem, ale domyślam się , że Burbono i jej również dziękuję za Ladne fotki

Posted

burbono napisał(a):
Witaj Draczyn! :) Ja ciągle jakoś nie mam czasu a i mam problemy z pisaniem tych postów.Zaczym coś wystukam to zdąży się temat zmienić .Dlatego ja ciągle nie w temacie :lol:
Przesadzasz Burbono. Tak dobrze nam się rozmawiało na tamtym forum o wycieczce na wystawę, chyba pamiętasz?

Posted

burbono napisał(a):
Ja wyjątkowo nie robiłam zdjęć w Zabrzu .Hebulka dostała je chyba od właścicieli Amber bo oni zawsze dużo cykają.
Fajnie, że jesteś. Dzisiaj coś fatalnie mi ta dogomania chodzi, ale może jutro bedzie lepiej. Wpadnij jutro wieczorem

Posted

No i ja już nie nadążam .Nie umiem cytować. :( Pewnie że fajnie się rozmawiało .Tu się będę też starać ale napewno wyjdzie z tego kicha :lol:

Posted

burbono napisał(a):
No i ja już nie nadążam .Nie umiem cytować. :( Pewnie że fajnie się rozmawiało .Tu się będę też starać ale napewno wyjdzie z tego kicha :lol:
Cytować zaraz Cię nauczę. Naciskasz w prawym rogu "cytuj", następnie wprowadzaz kursor (strzałkę) za ostatnim nawiasem kwadratowym z napisem "quote" tylko koniecznie za nawiasem i naiskasz myszką, a następnie piszesz swoje i wychodi cytat

Posted

Basma napisał(a):
Witam Was.
No dobrze, pomogę rozwiązać wam zagadkę, fotki ,tóre wstawiła Hebe robiłam ja.
Agata i Matti

Zagadka rozwiązana :D
Ale Bourbono też ma racje,część fotek jest od rodzinki Ambika :D

Posted

Nie mam pojęcia ,nie było mnie tam, nie widać numeru katalogowego, a do tego na wystawę przyjechał autobus Rosjan ze swoimi psami, które wzięły udział w wystawie, pomimo, że nie byłyi wykazane zgłoszone w katalogu. Fotki przez uprzejmość zrobiła moja wystawowa koleżanka, stąd mamy możliwość zaglądnąć na tamte buliki.

Agata Matti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...