Hebulka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 CONCHITA Grundio Maialis Znasz Niteczkę ze 100 Pociech ?
_beatka_ Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 niesety nie znam, bo chyba nikogo tu nie było na forum kto miałby z tamte hodowli buldozka...ale teraz chociaż juz wiem jak wygląda :D
Hebulka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 _beatka_ napisał(a):niesety nie znam, bo chyba nikogo tu nie było na forum kto miałby z tamte hodowli buldozka...ale teraz chociaż juz wiem jak wygląda :D Chodzi mi Beatko,czy pisałas wczesniej na forum 100 Pociech ? Znałabyś cała historię Nitusi .
_beatka_ Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 niestety nie znam wogole tego forum, więc napewno historii niteczki tez nie mam jak znac... :(
Viris Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Opowiedzcie troche co z ta Niteczka? Bo szczerze to wolalabym poznac Wasza opinie niz przekopywac sie przez obce mi forum.
Hebulka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 NIC TAKIEGO,MYSLALAM TYLKO (NIE WIEM CZEMU ZE BYLAS NA 100 POCIECH) ZE SKOJARZYLAS JĄ I DOMINIKĘ.
_beatka_ Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 no niestety nie :( ale moze mogłabys dac jakiegos linka na tamto forum to sobie przeczytam co to za Niteczka? 8)
Draczyn Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Proszę bardzo Beatko http://www.100pociech.com
Draczyn Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 _beatka_ napisał(a):dzięki Draczyn :DNo i jak Beatko , zaglądałaś tam?
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 zagladalam ale nie moge sie "dokopać" do tematu niteczki :roll:
Draczyn Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 _beatka_ napisał(a):zagladalam ale nie moge sie "dokopać" do tematu niteczki :roll:Bo to było ość dawno. A czy Ty Bajtusia będziesz wystawiać. Przydałoby się, bo to Ladny psiak
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 szczerze powiem, że nie wiem jeszcze :roll: moze z raz pójdziemy, zeby zobaczyc jak ocenia go sędziowie i jak te całe wystawy wygladaja od zaplecza :D ale tak na dluzsza mete to chyba nie!byłam z bajtem na psim pikniku w niedziele i był raczej zestresowany taka ilościa psów,az dostał biegunki :roll:
Draczyn Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 _beatka_ napisał(a):szczerze powiem, że nie wiem jeszcze :roll: moze z raz pójdziemy, zeby zobaczyc jak ocenia go sędziowie i jak te całe wystawy wygladaja od zaplecza :D ale tak na dluzsza mete to chyba nie!byłam z bajtem na psim pikniku w niedziele i był raczej zestresowany taka ilościa psów,az dostał biegunki :roll:Na wytawie jet zupełnie inacze niż na pikniku. Każdy pies jest na smyczy i nie aż tyle ludzi. Moje na piknikach też dostają kota, a na wystawie nie
Hebulka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Beatko,jest tam temat NASZA DZIEWCZYNKA ODESZŁA..o smierci coreńki naszej Hebci TOLUNI :cry: z tego co pamietam Dominika w tym temacie opisywała historie Niteczki - kupili ja zaraz po smierci TOLUNI, jako 4 mies.,zabiedzonego szczeniaczka z krwiakiem na uszku :(
_beatka_ Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 dzięki Hebulka,zaraz sobie przeczytam :) A co się stało Toluni...? :roll:
Draczyn Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Podaję wyniki z Zabrza z 9.10.2005 - sędzia Jaroslav Matyas (Słowacja) ,PSY klasa młodzieży KREPY KMOTR 100 Pociech dosk Zw.Mł.BOB NIKIFOR Matuchowa Frajda dosk.2 klasa pośrednia ADMIRAL Caniis Bull dosk.1 CWC MATTI Matuchowa Frajda dosk.2 BURBON Orestes dosk.3 klasa championów DRAKULA Z Rybiho Mesta dosk.1 CWC ,NPwR SUKI klasa młodzieży SALOME Zona Bull dosk.1 klasa pośrednia DIVA Pro Publico Bono ? MALA MI Matuchowa Frajda dosk.1 CWC klasa otwarta AMBER OF LOVE Król Arlekin dosk.1 CWC ,NSwR LOLA Mali Boks ?
Draczyn Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Serdeczne gratulację dla wszystkich wystawców i brawa dla zwycięzców i utytuowanych
Minimolos Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 ZABRZE Krępy Kmotr 100-Pociech i Nikifor Matuchowa Frajda Krępy Kmotr 100-Pociech i Nikifor Matuchowa Frajda Matti Matuchowa Frajda i Admiral Canis Bull
_beatka_ Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 hebulka przejrzałam ten temt, ale było w nim napisanie tylko o Toli, a o Niteczce nic nie wspomniano :roll: to chyba był nie ten temet...
_beatka_ Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 ok :) bo w tamtym topicu nic nie napomkneli nawet o Nitce
Hebulka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 http://forum.100pociech.com/viewtopic.php?p=382&highlight=#382
Recommended Posts