ats Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Dzięki, Minimolos- juz przeczytałam! Myslę, że wybierzemy się z mężem do Legionowa.
Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 A ty Minimolos, czemu się obzieleniasz i nie jedziesz ze swymi ślicznotami
Minimolos Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Hello Draczyn Moje maluchy dopiero 9 pażdziernika kończą 9 miesięcy a wystawa jest 2 pażdziernika i nie mogą być wystawiane w klasie młodzieży :lol: A na klasę szczeniąt są chyba za duże :evil_lol: - w listopadzie jedziemy do Poznania (6.11) - w grudniu jedziemy do Nowego Dworu Mazowieckiego (10.12) A na przyszły rok jeszcze nie ma rozpiski wystaw tylko są międzynarodowe: http://www.zkwp.pl/wystawy/wyst06pl.htm
Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Minimolos napisał(a):Hello Draczyn Moje maluchy dopiero 9 pażdziernika kończą 9 miesięcy a wystawa jest 2 pażdziernika i nie mogą być wystawiane w klasie młodzieży :lol: A na klasę szczeniąt są chyba za duże :evil_lol: - w listopadzie jedziemy do Poznania (6.11) - w grudniu jedziemy do Nowego Dworu Mazowieckiego (10.12) A na przyszły rok jeszcze nie ma rozpiski wystaw tylko są międzynarodowe: http://www.zkwp.pl/wystawy/wyst06pl.htmNo to spotkamy się Poznaniu, Ja przez te fora mam na dość długo wystawy przechlapane, ale myśle, że oceny hodowlane ostaniemy. Na zimowe Legionowo też zgłosiliśmy. Nareszcie zobaczę Twojepociechy
Minimolos Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 To się spotkamy :buzi: Mam nadzieję, że chociaż z Królicą i Brutusem na 4 lokaty się załapiemy bo 5 miejsca bym nie zniósł :evil_lol:
Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Minimolos napisał(a):To się spotkamy :buzi: Mam nadzieję, że chociaż z Królicą i Brutusem na 4 lokaty się załapiemy bo 5 miejsca bym nie zniósł :evil_lol:Minimolos jak chcesz być hodowcą z prawdziwego zdarzenia, to na wszystko musisz być przygotowany - widziałeś na międzynarodowej w Wwie. Wszystko może się zdarzyć i nie trzeba się przejmować - szkoda nerwów
Minimolos Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Dokładnie a o Freddie Klindrupie z Danii już nawet nie wspomnę :boom:
Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Minimolos napisał(a):Dokładnie a o Freddie Klindrupie z Danii już nawet nie wspomnę :boom:Ale takich Freddi nie brak wszędzie i trzeba się o tego przyzwyczaić
Draczyn Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Kto wybiera się na wystawę do Legionowa, a możże ktoś jedzie do Zabrza?
anutka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Draczyn napisał(a):Kto wybiera się na wystawę do Legionowa, a możże ktoś jedzie do Zabrza? Ja jak zwykle melduję się na Legionowo :) Szkoda tylko, że w roli obserwatora
Draczyn Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):Kto wybiera się na wystawę do Legionowa, a możże ktoś jedzie do Zabrza? Ja jak zwykle melduję się na Legionowo :) Szkoda tylko, że w roli obserwatoraTo miło, znów si spotkamy i mam nadzieję, że będą piękne fotki Do Zabrza weżmiemy aparat i też spróbójemy trochę fotek porobić
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 anutko a Ty nie wystawiasz swojej pieknotki, matyldy?
anutka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):Kto wybiera się na wystawę do Legionowa, a możże ktoś jedzie do Zabrza? Ja jak zwykle melduję się na Legionowo :) Szkoda tylko, że w roli obserwatoraTo miło, znów si spotkamy i mam nadzieję, że będą piękne fotki Do Zabrza weżmiemy aparat i też spróbójemy trochę fotek porobić Mam nadzieje, że będzie słonecznie. Wtedy i fotki wyjdą ładniejsze :) _beatka_ napisał(a):anutko a Ty nie wystawiasz swojej pieknotki, matyldy? Nie, Matylda już 2 lata temu przestała być wystawiana :) Ma bardzo pokrzywiony zgryz więc nie ma sensu jej męczyć.
Draczyn Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):Kto wybiera się na wystawę do Legionowa, a możże ktoś jedzie do Zabrza? Ja jak zwykle melduję się na Legionowo :) Szkoda tylko, że w roli obserwatoraTo miło, znów si spotkamy i mam nadzieję, że będą piękne fotki Do Zabrza weżmiemy aparat i też spróbójemy trochę fotek porobić Mam nadzieje, że będzie słonecznie. Wtedy i fotki wyjdą ładniejsze :) _beatka_ napisał(a):anutko a Ty nie wystawiasz swojej pieknotki, matyldy? Nie, Matylda już 2 lata temu przestała być wystawiana :) Ma bardzo pokrzywiony zgryz więc nie ma sensu jej męczyć.Będziesz mogła ją wystawić w seniorach, tam zgryz się nie liczy
anutka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):Kto wybiera się na wystawę do Legionowa, a możże ktoś jedzie do Zabrza? Ja jak zwykle melduję się na Legionowo :) Szkoda tylko, że w roli obserwatoraTo miło, znów si spotkamy i mam nadzieję, że będą piękne fotki Do Zabrza weżmiemy aparat i też spróbójemy trochę fotek porobić Mam nadzieje, że będzie słonecznie. Wtedy i fotki wyjdą ładniejsze :) _beatka_ napisał(a):anutko a Ty nie wystawiasz swojej pieknotki, matyldy? Nie, Matylda już 2 lata temu przestała być wystawiana :) Ma bardzo pokrzywiony zgryz więc nie ma sensu jej męczyć.Będziesz mogła ją wystawić w seniorach, tam zgryz się nie liczy To chyba troche bez sensu - Matylda źle znosiłą wystawy więc po co ją męczyć.
Draczyn Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):[quote name='Draczyn']Kto wybiera się na wystawę do Legionowa, a możże ktoś jedzie do Zabrza? Ja jak zwykle melduję się na Legionowo :) Szkoda tylko, że w roli obserwatoraTo miło, znów si spotkamy i mam nadzieję, że będą piękne fotki Do Zabrza weżmiemy aparat i też spróbójemy trochę fotek porobić Mam nadzieje, że będzie słonecznie. Wtedy i fotki wyjdą ładniejsze :) _beatka_ napisał(a):anutko a Ty nie wystawiasz swojej pieknotki, matyldy? Nie, Matylda już 2 lata temu przestała być wystawiana :) Ma bardzo pokrzywiony zgryz więc nie ma sensu jej męczyć.Będziesz mogła ją wystawić w seniorach, tam zgryz się nie liczy To chyba troche bez sensu - Matylda źle znosiłą wystawy więc po co ją męczyć.Faktyycznie. Ja też psów, które tego nielubią nie wystawiam często. Masz całkowitą rację
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 ma pokrzywiony zgryz?to ile ona ma lat?czy to poprostu taka wada wrodzona jej zgryzu?
anutka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 _beatka_ napisał(a):ma pokrzywiony zgryz?to ile ona ma lat?czy to poprostu taka wada wrodzona jej zgryzu? Niektózy twierdzą, że jest to wada wrodzona. moim zdaniem jednak to nasza wina. Kiedy Mati była mała dostawała do gryzienia kości - jedną dziennie. Uchroniliśmy meble, ale musieliśmy zrezygnować z wystaw.
Draczyn Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 anutka napisał(a):_beatka_ napisał(a):ma pokrzywiony zgryz?to ile ona ma lat?czy to poprostu taka wada wrodzona jej zgryzu? Niektózy twierdzą, że jest to wada wrodzona. moim zdaniem jednak to nasza wina. Kiedy Mati była mała dostawała do gryzienia kości - jedną dziennie. Uchroniliśmy meble, ale musieliśmy zrezygnować z wystaw.Nikt dzisiaj już nie zgadnie, czyja to wina. Ja skłonna bym była twierdzić, że to jednak po przodkach. Złe geny się zeszły i stało się. Ale to tylko moja teoria
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 czyli mam nie dawac bajtowi wogóle kości?czy to dlatego, ze twoja dostawała je tak czesto?a w jakim ona teraz jest wieku?
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 hmmm cos nie mogę znaleźć...chodzi Ci o to, że dwa lata temu przestała byc wystawiana?ale przeciez ja nie wiem ile miała lat dwa lata temu... :oops:
Draczyn Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 _beatka_ napisał(a):hmmm cos nie mogę znaleźć...chodzi Ci o to, że dwa lata temu przestała byc wystawiana?ale przeciez ja nie wiem ile miała lat dwa lata temu... :oops:Beatko nie pamiętam dokłanie , ale ona ma ponad 4 lata, a kości nie powinien szczeniak gryżć, bo ma jezcze miękkie sczęki i mogą mu się wykrzywić. Zabawki powinien miec takie , aby nie powodowały wykrzywienia szczęki
Viris Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ah rypnelo mi sie. Matylda z tego co pamietam urodzila sie w styczniu 2002 roku.
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 a widzisz, tym razem ja dobrze przeczytałam :wink:
Recommended Posts