Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

po pierwsze - musze zobaczyć, jak wyszły. po drugie - będe musiała skoczyc do kogoś, kto ma skaner, po trzecie - jeszcze nigdy nic nigdzie nie wklejałam ;), więc chyba przeslę zdjęcia do Anutki, jakby co...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hebulka napisał(a):
Gratulacje dla Zwycięzców :klacz: :klacz: :klacz: :kciuki:
Hebulka Tyzawsze pamiętasz o gratulacjach, a kiedy Ty wystawiasz, abyśmy mogli też Ci poklaskać

Posted

ats napisał(a):
po drugie - będe musiała skoczyc do kogoś, kto ma skaner,

przy wywolywaniu popros by zgrali fotki na plytke 8)
kosztuje to grosze a sie przydaje :lol:

Posted

maga18 napisał(a):
ats napisał(a):
po drugie - będe musiała skoczyc do kogoś, kto ma skaner,

przy wywolywaniu popros by zgrali fotki na plytke 8)
kosztuje to grosze a sie przydaje :lol:
Maga jesteś nesamowita. Wszędzie w odpowiednim momencie jesteś i zawsze cos mądrego poradzisz

Posted

Witam jestem nowa na forum, mam ładnego buldożka podobno wystawowego :-)) , a przynajmniej daje mi dużo radości wystwowej.
Ja jestem Agata a mój mały to Matti z Matuchowej frajdy.
Właśnie wróciliśmy z wystawy w Kecskemet Węgry, i z ogromną radością dzielę się naszym szczęsciem i sukcesami.
BOB, CACIB i CACA Mattiego oraz III lok Małej MI z Matuchowej Frajdy
echhhh poszliśmy po bańdzie było suuuper, jazda była przednia tym bardziej, że stawka wymagająca . I następnego dnia Matti res. CAC i res CACIB, a Mała Mi CAC i res CACIB, tym razem banda zaliczona trochę niżej, ale też super. Bywam trochę na wystawach, więc mogę podzielić się fotkami z nich. Póki co podam wyniki na stronę Serwisu do P.Romana, a tu jak mi się uda może trochę fotek z różnych wystaw zamieszczę tutaj.
Pozdarwiam Agata

Posted

Basma napisał(a):
Witam jestem nowa na forum, mam ładnego buldożka podobno wystawowego :-)) , a przynajmniej daje mi dużo radości wystwowej.
Właśnie wróciliśmy z wystawy w Kecskemet Węgry, i z ogromną radością dzielę się naszym szczęsciem i sukcesami.
echhhh poszliśmy po bańdzie było suuuper, jazda była przednia tym bardziej, że stawka wymagająca . I następnego dnia Matti res. CAC i res CACIB, a Mała Mi CAC i res CACIB, tym razem banda zaliczona trochę niżej, ale też super. Bywam trochę na wystawach, więc mogę podzielić się fotkami z nich. Póki co podam wyniki na stronę Serwisu do P.Romana, a tu jak mi się uda może trochę fotek z różnych wystaw zamieszczę tutaj.
Pozdarwiam Agata
Witam serdecznie na forum, fajnie , że do nas zawitałaś . Teen buldożęk to nie podobno wystawowy ale przyszly inter i multi champion. Ja juąż wkleiłam gdzieś jego zdjęcie, ale nie pamiętam gdzie, chyba w galerii. Gratuluje jezcze raz, bojuż raz to robiłam na poprzednich stronach. Hodowczyni też składam gratulacje i czekamy na piękne fotki :laola: :laola:

Posted

Wielkie dzięki za gratulacje i uznanie, ale proszę nie przesadzać, z tym interowaniem i multi champ.A przynajmniej ja nie mam zwyczaju wyrywać się przed orkiestre, na wszytko przyjdzie czas jak sobie zasłuży. Tak czy inaczej dziękuje jeszcze raz i witam wszystkich znanych i nie znanych nam forumowiczów. Teraz trochępopracuję może uda mi się coś wkleić

Posted

Basma napisał(a):
Wielkie dzięki za gratulacje i uznanie, ale proszę nie przesadzać, z tym interowaniem i multi champ.A przynajmniej ja nie mam zwyczaju wyrywać się przed orkiestre, na wszytko przyjdzie czas jak sobie zasłuży. Tak czy inaczej dziękuje jeszcze raz i witam wszystkich znanych i nie znanych nam forumowiczów. Teraz trochępopracuję może uda mi się coś wkleić
Przecież ma już 2 Caciby z dwóch różnych krajów, jeszcze za rok 2 polskie i jest inter. A na zdjęcia czekamy

Posted

I kolejne Harley of Little Bombardier BOB i CACIB w drugim dniu

Keve Bulls Minerva Zw. mł bardzo ładny piesek podobał mi się.la wyjaśnienia dodam, że Keve to sunia.

Posted

Basma napisał(a):
Pozdarwiam Agata

WITAMY, WITAMY na Dogomanii :lol: :beerchug:
i Składam Gratulację dla Agaty i Mattiego :BIG: :klacz: :laola:

Posted

Oto nasza młoda Mała Mi , która w walce o CACIB ujęła sędziego swym wdziękiem i w bardzo mocnej stawce wyrównanych i mocnych suk zdobyła res. CACIB - przy komentarzu sędziego "what is a beautyfull baby, with a beautyfull head" i nasza mała Mimulka urokiem zawojowała sędziego

Matti Matuchowa Frajda i Mimi
Matti pierwszego dnia CAC CACIB i BOB

Smiling Thunder Corthland kl pośrednia

Volent Menti Samu zw mł bardzo ładny kompaktowy

CACIB drugiego dnia Wanda von Glandorf baaaardzo piękna suka, niestety ta fotka nie oddaje jej klasy.

Matti jako CACIB i zdobywca rasy dnia pierwszego

I na koniec jeszcze raz nasz rodzinny sukces w Kecskemet
Matti i Mała MI

Posted

misiaczek napisał(a):
Basma,witamy na dgm...Mati jest piękny,gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:
A Mała Mi siostrzyczka Ci się nie podoba. Też jest śliczna

Posted

Draczyn napisał(a):
misiaczek napisał(a):
Basma,witamy na dgm...Mati jest piękny,gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:
A Mała Mi siostrzyczka Ci się nie podoba. Też jest śliczna

Podoba,podoba :D gratulowałam właścicielce Matiego,bo akurat była na forum.Ale i siostrzyczka i braciszek są piękni :wink: :D

Posted

Tymbaardziej cieszą mnie wygrane tych pięknych piesków, iż są to wnuki tego tak oplotkowanego 'Peta" , który podobno miał przenosić same wady genetyczne. Czyżby ta sędziowie też się nieznali to już nie Litwa Lotwa i Estonia - to już Węgry i Austria. Jest tylko jeden sędzia w Euopie, który zna się na buldogach francuskich. Musicie swoje piękne psy wtstawić u niego. Ciekawe jakie wady genetyczne u nich znajdzie?????????????????????

Posted

Draczyn napisał(a):
Tymbaardziej cieszą mnie wygrane tych pięknych piesków, iż są to wnuki tego tak oplotkowanego 'Peta" , który podobno miał przenosić same wady genetyczne. Czyżby ta sędziowie też się nieznali to już nie Litwa Lotwa i Estonia - to już Węgry i Austria. Jest tylko jeden sędzia w Euopie, który zna się na buldogach francuskich. Musicie swoje piękne psy wtstawić u niego. Ciekawe jakie wady genetyczne u nich znajdzie?????????????????????

:o :o :o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...