ats Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 po pierwsze - musze zobaczyć, jak wyszły. po drugie - będe musiała skoczyc do kogoś, kto ma skaner, po trzecie - jeszcze nigdy nic nigdzie nie wklejałam ;), więc chyba przeslę zdjęcia do Anutki, jakby co...
Hebulka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Gratulacje dla Zwycięzców :klacz: :klacz: :klacz: :kciuki:
Draczyn Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Hebulka napisał(a):Gratulacje dla Zwycięzców :klacz: :klacz: :klacz: :kciuki:Hebulka Tyzawsze pamiętasz o gratulacjach, a kiedy Ty wystawiasz, abyśmy mogli też Ci poklaskać
maga18 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ats napisał(a):po drugie - będe musiała skoczyc do kogoś, kto ma skaner, przy wywolywaniu popros by zgrali fotki na plytke 8) kosztuje to grosze a sie przydaje :lol:
Draczyn Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 maga18 napisał(a):ats napisał(a):po drugie - będe musiała skoczyc do kogoś, kto ma skaner, przy wywolywaniu popros by zgrali fotki na plytke 8) kosztuje to grosze a sie przydaje :lol:Maga jesteś nesamowita. Wszędzie w odpowiednim momencie jesteś i zawsze cos mądrego poradzisz
Basma Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Witam jestem nowa na forum, mam ładnego buldożka podobno wystawowego :-)) , a przynajmniej daje mi dużo radości wystwowej. Ja jestem Agata a mój mały to Matti z Matuchowej frajdy. Właśnie wróciliśmy z wystawy w Kecskemet Węgry, i z ogromną radością dzielę się naszym szczęsciem i sukcesami. BOB, CACIB i CACA Mattiego oraz III lok Małej MI z Matuchowej Frajdy echhhh poszliśmy po bańdzie było suuuper, jazda była przednia tym bardziej, że stawka wymagająca . I następnego dnia Matti res. CAC i res CACIB, a Mała Mi CAC i res CACIB, tym razem banda zaliczona trochę niżej, ale też super. Bywam trochę na wystawach, więc mogę podzielić się fotkami z nich. Póki co podam wyniki na stronę Serwisu do P.Romana, a tu jak mi się uda może trochę fotek z różnych wystaw zamieszczę tutaj. Pozdarwiam Agata
_beatka_ Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 kolejne psie sukcesy, witamy i gratulujemy osiagnięć :BIG:
Draczyn Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Basma napisał(a):Witam jestem nowa na forum, mam ładnego buldożka podobno wystawowego :-)) , a przynajmniej daje mi dużo radości wystwowej. Ja jestem Agata a mój mały to Matti z Matuchowej frajdy. Właśnie wróciliśmy z wystawy w Kecskemet Węgry, i z ogromną radością dzielę się naszym szczęsciem i sukcesami. BOB, CACIB i CACA Mattiego oraz III lok Małej MI z Matuchowej Frajdy echhhh poszliśmy po bańdzie było suuuper, jazda była przednia tym bardziej, że stawka wymagająca . I następnego dnia Matti res. CAC i res CACIB, a Mała Mi CAC i res CACIB, tym razem banda zaliczona trochę niżej, ale też super. Bywam trochę na wystawach, więc mogę podzielić się fotkami z nich. Póki co podam wyniki na stronę Serwisu do P.Romana, a tu jak mi się uda może trochę fotek z różnych wystaw zamieszczę tutaj. Pozdarwiam AgataWitam serdecznie na forum, fajnie , że do nas zawitałaś . Teen buldożęk to nie podobno wystawowy ale przyszly inter i multi champion. Ja juąż wkleiłam gdzieś jego zdjęcie, ale nie pamiętam gdzie, chyba w galerii. Gratuluje jezcze raz, bojuż raz to robiłam na poprzednich stronach. Hodowczyni też składam gratulacje i czekamy na piękne fotki :laola: :laola:
Basma Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Wielkie dzięki za gratulacje i uznanie, ale proszę nie przesadzać, z tym interowaniem i multi champ.A przynajmniej ja nie mam zwyczaju wyrywać się przed orkiestre, na wszytko przyjdzie czas jak sobie zasłuży. Tak czy inaczej dziękuje jeszcze raz i witam wszystkich znanych i nie znanych nam forumowiczów. Teraz trochępopracuję może uda mi się coś wkleić
Draczyn Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Basma napisał(a):Wielkie dzięki za gratulacje i uznanie, ale proszę nie przesadzać, z tym interowaniem i multi champ.A przynajmniej ja nie mam zwyczaju wyrywać się przed orkiestre, na wszytko przyjdzie czas jak sobie zasłuży. Tak czy inaczej dziękuje jeszcze raz i witam wszystkich znanych i nie znanych nam forumowiczów. Teraz trochępopracuję może uda mi się coś wkleićPrzecież ma już 2 Caciby z dwóch różnych krajów, jeszcze za rok 2 polskie i jest inter. A na zdjęcia czekamy
Basma Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Oto Angel Kl otwarta CAC[img=http://img355.imageshack.us/img355/3251/tnangel0pm.th.jpg]
Basma Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Oto Benton von Glandorf i Matti suka kl pośrednia Greta Garbo II lok
Basma Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 I kolejne Harley of Little Bombardier BOB i CACIB w drugim dniu Keve Bulls Minerva Zw. mł bardzo ładny piesek podobał mi się.la wyjaśnienia dodam, że Keve to sunia.
Minimolos Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Basma napisał(a):Witam jestem nowa na forum, mam ładnego buldożka podobno wystawowego :-)) , a przynajmniej daje mi dużo radości wystwowej. Ja jestem Agata a mój mały to Matti z Matuchowej frajdy. Właśnie wróciliśmy z wystawy w Kecskemet Węgry, i z ogromną radością dzielę się naszym szczęsciem i sukcesami. BOB, CACIB i CACA Mattiego oraz III lok Małej MI z Matuchowej Frajdy echhhh poszliśmy po bańdzie było suuuper, jazda była przednia tym bardziej, że stawka wymagająca . I następnego dnia Matti res. CAC i res CACIB, a Mała Mi CAC i res CACIB, tym razem banda zaliczona trochę niżej, ale też super. Bywam trochę na wystawach, więc mogę podzielić się fotkami z nich. Póki co podam wyniki na stronę Serwisu do P.Romana, a tu jak mi się uda może trochę fotek z różnych wystaw zamieszczę tutaj. Pozdarwiam Agata WITAMY, WITAMY na Dogomanii :lol: :beerchug: i Składam Gratulację dla Agaty i Mattiego :BIG: :klacz: :laola:
Draczyn Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Dzięki za fotki, ale Matiego zdjęcie nie wyszło. Wogóle się nie otwiera
Basma Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Kiss Bully Nancy CAC kl poś I kolejne Mała Mi na ringu
Basma Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Oto nasza młoda Mała Mi , która w walce o CACIB ujęła sędziego swym wdziękiem i w bardzo mocnej stawce wyrównanych i mocnych suk zdobyła res. CACIB - przy komentarzu sędziego "what is a beautyfull baby, with a beautyfull head" i nasza mała Mimulka urokiem zawojowała sędziego Matti Matuchowa Frajda i Mimi Matti pierwszego dnia CAC CACIB i BOB Smiling Thunder Corthland kl pośrednia Volent Menti Samu zw mł bardzo ładny kompaktowy CACIB drugiego dnia Wanda von Glandorf baaaardzo piękna suka, niestety ta fotka nie oddaje jej klasy. Matti jako CACIB i zdobywca rasy dnia pierwszego I na koniec jeszcze raz nasz rodzinny sukces w Kecskemet Matti i Mała MI
Draczyn Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 No teraz są przepiękne pieski. Dziękujemy za fotki i jeszcze raz gratulacje
misiaczek Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Basma,witamy na dgm...Mati jest piękny,gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:
Draczyn Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 misiaczek napisał(a):Basma,witamy na dgm...Mati jest piękny,gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:A Mała Mi siostrzyczka Ci się nie podoba. Też jest śliczna
Minimolos Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Mi najbardziej podoba się to na którym jest braciszek i siostrzyczka :lol: http://img383.imageshack.us/my.php?image=tnzdobywcyzmatuchowejfrajdy7hf.jpg
misiaczek Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Draczyn napisał(a):misiaczek napisał(a):Basma,witamy na dgm...Mati jest piękny,gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:A Mała Mi siostrzyczka Ci się nie podoba. Też jest śliczna Podoba,podoba :D gratulowałam właścicielce Matiego,bo akurat była na forum.Ale i siostrzyczka i braciszek są piękni :wink: :D
Draczyn Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Tymbaardziej cieszą mnie wygrane tych pięknych piesków, iż są to wnuki tego tak oplotkowanego 'Peta" , który podobno miał przenosić same wady genetyczne. Czyżby ta sędziowie też się nieznali to już nie Litwa Lotwa i Estonia - to już Węgry i Austria. Jest tylko jeden sędzia w Euopie, który zna się na buldogach francuskich. Musicie swoje piękne psy wtstawić u niego. Ciekawe jakie wady genetyczne u nich znajdzie?????????????????????
JustynaJK Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Draczyn napisał(a):Tymbaardziej cieszą mnie wygrane tych pięknych piesków, iż są to wnuki tego tak oplotkowanego 'Peta" , który podobno miał przenosić same wady genetyczne. Czyżby ta sędziowie też się nieznali to już nie Litwa Lotwa i Estonia - to już Węgry i Austria. Jest tylko jeden sędzia w Euopie, który zna się na buldogach francuskich. Musicie swoje piękne psy wtstawić u niego. Ciekawe jakie wady genetyczne u nich znajdzie????????????????????? :o :o :o
Recommended Posts