sylwiaskalska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Kogo to Gryfonik ? :multi: :multi: Wiem że Xawier zebrał nagrody
misiaczek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Świetny jest,ale czyj to nie mam pojęcia.Właśnie miałam napisać dziewczynom(bo Ty już Sylwia wiesz ;)),że kiedyś oprócz buldożka, mam nadzieję, taki diabełek znajdzie u mnie dom.
sylwiaskalska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 misiaczek napisał(a):Świetny jest,ale czyj to nie mam pojęcia.Właśnie miałam napisać dziewczynom(bo Ty już Sylwia wiesz ;)),że kiedyś oprócz buldożka, mam nadzieję, taki diabełek znajdzie u mnie dom. Mam nadzieje :) a tak zbaczając z tematu Misia to wiem że Xawier od Bargest z Gryfoników zdobył BOB
misiaczek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Mam nadzieje :) a tak zbaczając z tematu Misia to wiem że Xawier od Bargest z Gryfoników zdobył BOB No to lece na gryfoniki jej pogratulować.
Basia&Safi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 no to LEcimy z foteczkami :) Sa tu napewno Król Arlekin, Matuchowa Frajda, 2 zagraniczne i a reszty pieskow niestaty nie poznaje pozniej jeszcze powklejam :)
_beatka_ Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 przedostatni bialasek z latkami na glówce prześliczny:loveu: czyj to?
_beatka_ Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 ten jest poprostu przecudowny:loveu: a jak ma pieknie zmarszczone czólko:loveu:
dorotal Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Sedzia Adam Ostrowski Psy szczenieta 803 Ermak z Rozy Vetrov - wo 1 mlodziez 804 Berlussconi Canis Bull - dosk 2 806 El Torro Król Arlekin - dosk 1, Zw. Mł., Best Junior posrednia 807 Dodi z Cocolandu Doduś - bdb 1 972 - Amo-A od pysi Oprysi - bdb 2 otwarta 805 - Biber Sto Preg - bdb 973 - Exciting me Action Alet - bdb championow 808 Leos Gold Vanka for Palevyh Buldogov - dosk 1, CWC, NPwR, Zw. Rasy, ukonczony Championat Polski :lol: :lol: :lol: Suki szczeniat 809 Aria Rubinowy Skarb - wo 2 810 Koka Admiror - wo 1, Best Puppy mlodziez 811 Ami Złota Łza - dosk 1, Zw. Ml 812 Dymka Collin - db 813 Extra Baflo - db 814 Łakotka Pro Publico Bono - db posrednia 815 Atom Heart Mother Rejentówka dosk 3 816 Eureka Ostap Bender - dosk 2 817 Jonia Admiror - dosk 1, CWC, NSwR, BOB 818 Kaya Gremlinsowe Stadko- dosk 4 819 Puma Gremlinsowe Stadko - dosk otwarta 820 Bernarda z Doma Turlaj - bdb 2 821 Bona Bul-Staf - bdb 1 822 Dynia Pro Publico Bono - bdb 3 823 Salma ze Skrzatlandu - bdb 4
_beatka_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 po raz kolejny wielkie gratulacje dla naszego króla Leosa:razz: :multi:
soprano Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Mam 2 wolne miejsca w samochodzie dla 2 osób i 2psów.:razz: Planuję wyjazd na wystawę -19.08.2006 CACIB Tallin(w sobotę) tego dnia wystawiają się następujące grupy;2,3,4,6,7 -20.08.2006 w niedzielę 1 dniowa wystawa/krajowa/w Finlandii(wszystkie grupy). Jeżeli są chętni to pilnie proszę o jak najszybsze skontaktowanie się drogą priv -wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-) Pozdrawiam Soprano
dorotal Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 _beatka_ napisał(a):po raz kolejny wielkie gratulacje dla naszego króla Leosa:razz: :multi: Na dwoch kolejnych wystawach w Augustowie(krajowa) i Warszawie(miedzynarodowa) Leos został Zwycięzcą Rasy:lol: :lol: .
Maupa4 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='dorotal']Na dwoch kolejnych wystawach w Augustowie(krajowa) i Warszawie(miedzynarodowa) Leos został Zwycięzcą Rasy:lol: :lol: .[/quote "Chwalenie się" bez zdjęć się nie liczy :eviltong:
dorotal Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Maupa4 napisał(a): "Chwalenie się" bez zdjęć się nie liczy :eviltong: Niestety zdjęć z wystawy w Warszawie praktycznie nie mam. Ze względu na upał staliśmy bardzo daleko od ringu, aby psom było chłodniej. Wklejam zdjęcie Leosa z sędzią już po wyborze Zwycięstwa Rasy.
dorotal Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Na następnej wystawie postaram się poprawić i zrobić dużo fotek :lol:
anutka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Wkleje moje zdjęcia BLACK SABBATH Rejentówka BRENDA Sto Pręg DESA Alanos DOMINO Gremlisowe Stadko GAJA Magdusiowe Plemie Suki klasa młodzieży BAKS Bulgotki Podegrodzkie BAZAYL z Drużyny Wojownika Światła DAPPY Sweet Cookies DRUPI Baflo ERMAK z Zemli Zaslawskoj
anutka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 EUREKA Ostap Bender EXCITING ME Action Alet FOREVER ONLY YOU Król Arlekin GEM Magdusiowe Plemie Kormeese HIGH POINT ABOVE THE BEST LEOS GOLD VANKA FOR PALEVYCH BULDOGOV Psy klasa młodzieży NIKE Matuchowa Frajda psy klasa otwarta POKER Witobelanka psy klasa posrednia suki klasa posrednia
anutka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 La Palette Plaisant SHARM SHOGUN Pogodny Duszek Suki klasa szczeniąt Psy klasa szczeniąt Suki klasa otwarta El Torro Król Arlekin ARES Niezły Ambaras ZUZANKA Millefiori Suki porównanie Porównanie o zwycięstwo rasy Porównanie psy
Maupa4 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dorotal napisał(a):Anutka dziękuję bardzo. Jesteś wspaniała !!! Taak - posłać gdzieś Anutkę z aparatem .... my też dziękujemy !
anutka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Jeszcze wyniki: 8-9.07.2006 WARSZAWA - międzynarodowa sędzia: Svetlana Shevchenko (Ukraina) PSY klasa szczeniąt ERMAK z Zemli Zaslawskoj - o FOREVER ONLY YOU Król Arlekin - o Kormeese HIGH POINT ABOVE THE BEST - wo BEST PUPPY klasa młodzieży ALBERT - bdb ARES Niezły Ambaras - dosk. I Zw. Młodzieży DAPPY Sweet Cookies - bdb DUFFY Sweet Cookies - nb EL TORRO Król Arlekin - dosk. 2 EURO Przyklasztorne Molosy - nb GEM Magdusiowe Plemię - bdb PIOTRUŚ PAN z Nadarzyna - nb POKER Witobelanka - bdb klasa pośrednia DRUPI Baflo - dosk. 1 CWC SHOGUN Pogodny Duszek - dosk 2 klasa otwarta BAKS Bulgotki Podegrodzkie - dosk. 2 BAZAYL z Drużyny Wojownika Światła - dosk EXCITING ME Action Alet - dosk. 1 res.CACIB CWC GAWEŁ Draczyn - nb La Palette Plaisant SHARM - dosk.3 NIKE Matuchowa Frajda - dosk. klasa championów LEOS GOLD VANKA FOR PALEVYCH BULDOGOV -dosk. 1 CACIB NPwR BOB SUKI klasa szczeniąt ATYLA du Clos de Matisar - wo. 1 DODA Pamtone - w.o 2 klasa młodzieży ARIA Rubinowy Skarb - dosk. 3 AZALIA Carthago Grandis - nb BIKINI Rejentówka - dosk. BLACK SABBATH Rejentówka - dosk. 2 DESA Alantos - dosk. 4 DODDY Sweet Cookies - nb DYMKA Collin - dosk. ELITA Baflo - bdb GAJA Magdusiowe Plemię - bdb KOKA Admiror dosk 1 ZW.MŁ Best Junior ZUZANKA Millefiori - dosk klasa pośrednia ABIGEIL Brzdące Dzwoniące - dosk. 2 BRENDA Sto Pręg - dosk. 4 BUŁECZKA Brawado - dosk. 1 CWC res. CACIB DAISY Baflo - nb DAKOTA Baflo - dosk. 3 DOMINO Gremlisowe Stadko - bdb DRACZNA DRAKA Draczyn - nb JONIA Admiror - bdb klasa otwarta BERTA Sto Pręg - bdb BEZA Sto Pręg - nb ETNA Ostap Bender - nb EUREKA Ostap Bender - dosk. 1 CWC GAPCIA Draczyn - dosk. 2 KAJA Bul-Staf - bdb ŚNIEŻYNKA To Co Najlepsze - bdb klasa championów MIRA BLONDI Chmiel L.A. - dosk. 1 CWC CACIB
Viris Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Swietne foty. Szkoda troche ze az taki upal byl. Gratulacje dla Leoska i dla Tusia!!!
Recommended Posts