Viris Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ooo siostrzyczka Arrigo byla na wystawie? Czy sie myle? :) Ja bym chciala zobaczyc jakies zdjecia ;D
Basia&Safi Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 a kto sie wymiera w marcu do katowic :):):)
darektr Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 basiulka22tychy napisał(a):a kto sie wymiera w marcu do katowic :):):) Miałem zamiar tam pojechać, ale nie wiem, po ostatnich rewelacjach pogodowych trudno mi powiedzieć czy warto ryzykować podróż z tym moim zmarzluchem. A Ty będziesz?
darektr Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 basiulka22tychy napisał(a):ja bede na 100% ale bez mojej Safinki :) Jak się zdecydujemy to kliknę. Pzdr. ale pieska zabierz!!!!!!!!!
dorotal Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Stawka na Bydgoszcz pies młodzieży BIBER Sto Pręg ANGELO HUDSON Minimolos ALEX Beżowe Brzdące CEZAR Matasz pośrednia FRANTZ VON LOVE Chmiel L.A. LUKROWANY LIZUS 100 Pociech otwarta - Pilula's PREMIERRIBLE BUFO BUFO ILIA IMPREZOWICZ 100 Pociech championów IVO Admiror suka młodzieży ARIZONA Beżowe Brzdące BONITA Betti-Su BIANKA Sto Pręg AISCHA STAR Minimolos BEKI Betti-Su pośrednia POLA z Bartoszowej Zagrody otwarta BERNARDA iż Doma Turlaj BIMBA An-Ro-Ge ATOM HEART MOTHER Rejentówka BRUNGILDA iż Doma Turlaj weteranów BŁĘKITNA RAPSODIA Tangulska Góra
stellanovaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Poniewaz niedługo jest Zjazd Delegatów Zwiazku Kynologicznego w Polsce. Dlatego chcielibysmy wystapic z nastepujaca inicjatywa . Jesli uwazacie ze postulaty sa słusznie, podpiszcie sie i wyslijcie ten list na adres zg@zkwp.pl. Mam nadzieje ze to przyczyni sie do wprowadzenie w zycie tych zmian. W grupie - siła Imię i nazwisko nr.leg.członk. Adres Miejscowoć, dn:......2006r. Do Zarzšdu Głównego Zwišzku Kynologicznego w Polsce ul. Nowy wiat 35 00-029 Warszawa A P E L Stojšc na straży dobrego imienia Zwišzku Kynologicznego zrzeszajšcego najpoważniejszš grupę hodowców psów rasowych w Polsce,sprzeciwiam się nagminnemu zjawisku handlu psami a w szczególnoci szczeniętami na ulicy, bazarach, targowiskach, giełdach samochodowych, sklepach a w szczególnoci handlu na parkingach i ulicach dojazdowych okalajšcych tereny, na których odbywajš się Wystawy Psów Rasowych. Dlatego Zwracam się do Zarzšdu Głównego z apelem o : 1.decyzje jednoznacznie zabraniajšce handlu psami poza hodowlš, z wpisaniem tej zasady do Regulaminu Zwišzku oraz Statutu. 2.Karanie hodowców łamišcych tš zasadę, natychmiastowym, dożywotnim wykluczeniem ze Zwišzku. 3.Nałożeniem obowišzku na poszczególne oddziały Zwišzku organizujšce wystawy, powiadamiania Powiatowej Inspekcji Weterynaryjnej i współpracy z niš w celu niedopuszczenia do handlu psami na terenach i wokół wystawy. / zgodnie z ustawš z dnia 29 stycznia 2004 roku o Inspekcji Weterynaryjnej (DzU. Nr 33/poz 287)/ 4.Zwrócenie się do odpowiednich władz administracyjnych i współpracy z nimi w celu egzekwowania obowišzujšcego prawa zabraniajšcego handlem zwierzętami żywymi w miejscach do tego nieprzeznaczonych tak by podobnej możliwoci nie mieli również hodowcy niezrzeszeni w Zwišzku Kynologicznym. Z poważaniem Podpis :
Draczyn Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Gdańsk 178 luty 2006 Wyniki wystawowe PSY klasa młodzieży BIBER Sto Pręg -IV dosk CEZAR Matasz - III dosk CYRYL Matasz - I dosk Sopianae Imperator PEPE - IIdosk klasa pośrednia FRANZ VON LOVE Chmiel L.A. - IIdosk MOMO Matuchowa Frajda - I dosk CWC La Palette Plaisant SHARM - III dosk SHOGUN Pogodny Duszek -IV dosk klasa otwarta LEOS GOLD VANKA for Palevych Buldogov - I dosk CWC, NPwR Pilula's PREMIERRIBLE BUFO BUFO - III bdb RONIN Mały Gladiator - II dosk :D klasa championów IVO Admiror - I CWC SUKI klasa młodzieży BERTA Sto Pręg -IIIdosk FIFI z Zielonego Sącza - GAJA Magdusiowe Plemię - I dosk Zw.Ml. BOB GAMA - KALIBRA Kręcony Loczek - MAGMA z Kryształowej Wyroczni -II dosk MATYLDA z Kryształowej Wyroczni -IV dosk klasa pośrednia ENOLA Ostap Bender -I dosk CWC ETNA Collin -II bdb REMI Gorzowska Panorama -III bdb klasa otwarta ATOM HEART MOTHER Rejentówka -III dosk FERBI-FIBI Draczyn - I dosk CWC, NSwR MIRABELL TARDES To Lubię - II dosk RUMBA Gorzowska Panorama -IV dosk
Draczyn Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Takie wyniki podyktowano mi przez telefon. Pozostałych niee znam
Hebulka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 :multi::klacz::multi: :multi::klacz: :klacz: :loveu: BRAWO RONUŚ:loveu: :klacz: :klacz: :klacz: :multi: :multi: :klacz: :multi::klacz::multi::klacz:Gratulacje dla wszystkich zwycięzców:klacz::multi::klacz::multi:
Draczyn Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Przykro moi że tak na raty, ale stale ktoś wnosi jakieś poprawki, więc stopnowo będę je nanosić
elżbietarusos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Minimolos , a może byś uzupełnił wyniki z wystawy w Bygdoszczy . Ja nie mam kompletu danych , bo wystawiałam chihuahua . Ale Ty na pewno nimi dysponujesz . Więc jak ?
Minimolos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Z wynikami z Bydgoszczy jest problem, tak naprawdę, to nie znam reszty i nikt mi nie podesłał!
dorotal Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Gdansk PSY klasa młodzieży CYRYL Matasz - I dosk - raczej dostal Zw. Mł. bo bylo porownanie o najlepszego juniora SUKI klasa pośrednia ENOLA Ostap Bender -I dosk CWC - raczej nie dostala CWC bo nie bylo porownania o najlepsza suke. klasa otwarta ATOM HEART MOTHER Rejentówka -III dosk - na pewno bdb RUMBA Gorzowska Panorama -IV dosk - bdb
JustynaJK Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 właśnie dopiero co oglądałam już historyczne fotki POZNAŃ 2005r,wcześniej jakoś nie miałam możliwości,postaram się trochę wstawić
dorotal Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Wrocilam z Panevezys(Litwa). Pepe w stawce 8 buldozkow w mlodziezy otrzymal Zw. Ml. Gabi wygrala w swojej klasie, dostala ocene doskonala ale za zle zachowanie niestety bez CAC :placz: . Psy baby LAKI IZ PALEVYH BULDOGOV - wo 1 mlodziez AVIGDORS TARTUF - dosk 3 BACARDI BREEZER MEDAUS KVAPAS - bdb BILAS MONSTRAS - bdb CREAM COOKY MEDAUS KVAPAS - bdb ETUAL FLAMBE BRENDI - dosk 4 RUM DE ELKA GYVYMES ZYME - bdb SOPIANAE IMPERATOR PEPE - dosk 1, JCAC :lol: ZHORZ IZ FRANCUSKIEGO LEGIONA - dosk 2 otwarta ARTAS JUODOJI CHRIZANTEMA - dosk 1, CAC, NPwR Suki baby ARIA RUBINOWY SKARB - wo 1, Best Baby :lol: mlodziez ABSOLUT BEAUTY MEDAUS KVAPAS - bdb BEGA MONSTRAS - dosk 4 COLLET MEDAUS KVAPAS - nieobecny EXCELLENT LITTLE GIRL BESTAS - dosk 1, JCAC, BOB LOLA BRIDZITA PEPE ILGAKOJINE - dosk RIOLLA DE ELKA GYVYMES ZYME- dosk 3 UMA TURMAN - dosk 2 otwarta GABI DRACZYN - dosk 1 HUKA DRAKONAS - dosk 2 champion DOFBALI IMANTA - dosk 2 HILLERI IZ PALEVYH BULDOGOV - dosk 1, CAC, NSwR
Matuchowa Frajda Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Dorota gratulacje!!! A może jakieś foty są z wystawy ???? Pooglądałabym pewnie nie tylko ja z przyjemnością, co chodzi po ringach w innych krajach ...
dorotal Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Niestety zdjęć z Panavezys nie mam żadnych. Wczoraj na wystawe jeździł tylko Bogdan, a wystawiał i buldożki i Kingi. Nie miał więc czasu, aby zrobić zdjęcia. Ja muszę wogóle zrobić u mnie na komputerze porządek ze zdjęciami. Bo zdjęć buldożków mam całe mnóstwo i to z wielu krajów, m.in. z Czech, Węgier, Litwy, Finlandii, Niemiec. Mam także zdjęcia buldożków będacych w rękach hodowli z Włoch i Francji i wielu innych. Jak któregoś razu wezmę się za porządki, to zasypię Was zdjęciami. A na razie mogę podać linki stron internetowych konkurentów Pepe (też z klasy młodziezy) na ostatniej wystawie na Litwie: ZHORZ IZ FRANCUSKIEGO LEGIONA - http://www.mopsiki.lv/vistavki.htm AVIGDORS TARTUF - http://www.royalgift.pri.ee/ENG/valik/show-2005.htm Oba pieski są bardzo ładne i na żywo bardziej mi się podobaja niż na zdjęciach. Pozdrawiam
Minimolos Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Gratuluję Dorota wygranej :terazpol: :laola:
misiaczek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 dorotal gratulacje :klacz::klacz::klacz:. No i czekamy na fotki ;).
Recommended Posts