Draczyn Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 [quote name='Hebulka']Ma ktoś z Wam w planach Opole ?? Ja się ciągle zastanawiam,ale wypadałoby w koncu pojechać z Emiśką,szkoda mi strasznie,że nie z Hebe...no ale trudno się mówi,Hebulek bedzie w roli bodyguarda Emi :grins: Własnie zobaczyłam obsade sędziowską na klubówke i międzynarodową. Bf sędziuje Andrzej Kaźmierski (PL), a na między narodowej Krystyna Opara. Natomiast mopsiki ma E.Junikiewicz a na klubowej Maria Zasada. Mówi Wam coś to nazwisko ?? Ja pierwsze słyszę.My się chyba wybierzemy. Muszę tylko jeszcze policzyć, jak będzie z cieczkami:Dog_run::Dog_run:
Moloska Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 czy ktoś wybiera sie na swiatowa do Poznania?!!!! za kilka mies. bedzie!
Draczyn Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 W Poznaniu Molosko, to peniw wszyscy będziemy, bo to pierwsza światowa wystawa w Polsce i szybko drugiej takiej nie będzie
Moloska Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ale po miedynarodowej byla swiatowa w Poznaniu,
Draczyn Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Moloska napisał(a):ale po miedynarodowej byla swiatowa w Poznaniu,Molosko w Polsce jeszcze nigdy nie było wystawy swiatowej, to jest pierwszy raz
ats Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Jestem tym bardzo podekscytowana!! Na pewno pojadę!!! ... Czy będę miała do tego czasu swojego buldożka???.....:razz: :razz: Czekam nerwowo i niecierpliwie.....
Draczyn Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Pewnie jeszcze będzie zamalutki na wystawianie, ale tym niemniej wystawę warto zobaczyć, bo napewno przyjadą tam najładniejsze psy z calej Europy
darektr Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Draczyn']Pewnie jeszcze będzie zamalutki na wystawianie, ale tym niemniej wystawę warto zobaczyć, bo napewno przyjadą tam najładniejsze psy z calej Europy Czytaj... nasze psy [ bo nasze są najładniejsze ]
Draczyn Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='darektr']Czytaj... nasze psy [ bo nasze są najładniejsze ]Podejżewam, że jak zwykle będą preferowane psy z zagranicy, więc nasze będą pewnie dołem niestety
stellanovaa Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Hebulka']Ma ktoś z Wam w planach Opole ?? Ja się ciągle zastanawiam,ale wypadałoby w koncu pojechać z Emiśką,szkoda mi strasznie,że nie z Hebe...no ale trudno się mówi,Hebulek bedzie w roli bodyguarda Emi :grins: Własnie zobaczyłam obsade sędziowską na klubówke i międzynarodową. Bf sędziuje Andrzej Kaźmierski (PL), a na między narodowej Krystyna Opara. Natomiast mopsiki ma E.Junikiewicz a na klubowej Maria Zasada. Mówi Wam coś to nazwisko ?? Ja pierwsze słyszę. Maria Zasada niedawno rozszerzyła sie na IX -kę. Jest to sędzina (chyba) od V-ki. pozdr. Beata
lapiovra Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Moloska napisał(a):ale po miedynarodowej byla swiatowa w Poznaniu,Molosko wystawa była europejska a to troche nizej niz światowa
Draczyn Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 lapiovra napisał(a):Molosko wystawa była europejska a to troche nizej niz światowaLapiowra, przydal by Ci się jakiś podpis i awatarek. W pierwszym dziale dogomanii na offie dziewczyny robią ładne banerki i awatarki i napewno Ci pomogą
lapiovra Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Draczyn napisał(a):Lapiowra, przydal by Ci się jakiś podpis i awatarek. W pierwszym dziale dogomanii na offie dziewczyny robią ładne banerki i awatarki i napewno Ci pomogą Draczyn ja napewno bym chciała. nie wiem tylko czy się dziewczynom to uda ze mna bojak pisałam , jestem gamoń komputerowyMoze jutro jak usiądę z kimś do pomocy to cos z tego będzie. Za to maz powiedział ze pomoze mi we wklejeniu fotek tych ktore mamy w komputerze. jak mu sie uda bedzie fajnie
Draczyn Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 lapiovra napisał(a):Draczyn ja napewno bym chciała. nie wiem tylko czy się dziewczynom to uda ze mna bojak pisałam , jestem gamoń komputerowyMoze jutro jak usiądę z kimś do pomocy to cos z tego będzie. Za to maz powiedział ze pomoze mi we wklejeniu fotek tych ktore mamy w komputerze. jak mu sie uda bedzie fajnieNo napewno się uda. Ja tu przyszlam pół roku temu i byłam kompletne zero, a juz nauczylam sie wklejać zdjęcia, a nawet je zmniejszać. Forumowicze pomogli mi zrobić podpis i awatarek i powoli coraz więcej sie uczę
stellanovaa Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Draczyn napisał(a):No napewno się uda. Ja tu przyszlam pół roku temu i byłam kompletne zero, a juz nauczylam sie wklejać zdjęcia, a nawet je zmniejszać. Forumowicze pomogli mi zrobić podpis i awatarek i powoli coraz więcej sie uczę .... pewnie, ze sie uda...:multi: jak tylko sa checia to wszystkiego można sie nauczyć, wiem to po sobie. pozdr. Beata
JustynaJK Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 to prawda,ja też nauczyłam się wiele z obsługi kompa właśnie przy dogomanii:lol:
Draczyn Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 JustynaJK napisał(a):to prawda,ja też nauczyłam się wiele z obsługi kompa właśnie przy dogomanii:lol:Ja też codziennie odkrywam cos nowego
dorotal Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Dzisiaj Bogdan wystawia nasze psy na wystawie w Kownie. I właśnie przed chwilą się dowiedziałam, że nasz Pepe zajął I lokatę, otrzymał Zwycięstwo Młodzieży, Zwycięstwo Rasy i był V na grupie (BOG V). :lol: :lol: Pozdrawiam
Viris Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='dorotal']Dzisiaj Bogdan wystawia nasze psy na wystawie w Kownie. I właśnie przed chwilą się dowiedziałam, że nasz Pepe zajął I lokatę, otrzymał Zwycięstwo Młodzieży, Zwycięstwo Rasy i był V na grupie (BOG V). :lol: :lol: Pozdrawiam Wielkie gratulacje takze odemnie!!!
ats Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Dorotal! To naprawde spektakularny sukces! Gratulujemy!
dorotal Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Stawka z Kowna Psy szczeniaki ARSAS SPINDULELIS - wo 1, best puppy mlodziez AVIGDORS TARTUF - dosk 3 BATMAN FOREVER TO CO NAJLEPSZE - dosk 4 BRIG - bdb BRUTUS WITH LOVE SAULES MIESTAS - nieobecny ETUAL FLAMBE BRENDI - bdb IRAKLIJ - dosk 2 RUM DE ELKA GYVYBES ZYME - dosk 5 SOPIANAE IMPERATOR PEPE - dosk 1, CACJ, BOB, BOG V :lol: :lol: otwarta ARTAS JUODOJI CHRIZANTEMA - nieobecny PIER NARCISS IZ PALEVYH BULDOGOV - CAC, NPwR suki baby ARIA RUBINOWY SKARB - wo 1, Best Baby :lol: szczeniaki MIRABELKA TO CO NAJLEPSZE - wo 1 mlodziez BEGA MONSTRAS - dosk 3 BESI MONSTRAS - bdb LOLA BRIDZITA PEPE ILGAKOJINE - dosk 4 SONNY IS DVARISKIU - dosk 1, JCAC UMA TURMAN - dosk 2 otwarta NIMFA - bdb UNRIKA - nieobecna champion DOFBALI IMANTA - dosk 2 GAJA IS GRYCIOUS - dosk 1, CAC, NSwR
Recommended Posts