Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hebulka']Ma ktoś z Wam w planach Opole ?? Ja się ciągle zastanawiam,ale wypadałoby w koncu pojechać z Emiśką,szkoda mi strasznie,że nie z Hebe...no ale trudno się mówi,Hebulek bedzie w roli bodyguarda Emi :grins:
Własnie zobaczyłam obsade sędziowską na klubówke i międzynarodową.
Bf sędziuje Andrzej Kaźmierski (PL), a na między narodowej Krystyna Opara.
Natomiast mopsiki ma E.Junikiewicz a na klubowej Maria Zasada.
Mówi Wam coś to nazwisko ?? Ja pierwsze słyszę.My się chyba wybierzemy. Muszę tylko jeszcze policzyć, jak będzie z cieczkami:Dog_run::Dog_run:

• 2 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moloska napisał(a):
ale po miedynarodowej byla swiatowa w Poznaniu,
Molosko w Polsce jeszcze nigdy nie było wystawy swiatowej, to jest pierwszy raz

Posted

Jestem tym bardzo podekscytowana!! Na pewno pojadę!!!
... Czy będę miała do tego czasu swojego buldożka???.....:razz: :razz:
Czekam nerwowo i niecierpliwie.....

Posted

Pewnie jeszcze będzie zamalutki na wystawianie, ale tym niemniej wystawę warto zobaczyć, bo napewno przyjadą tam najładniejsze psy z calej Europy

Posted

[quote name='Draczyn']Pewnie jeszcze będzie zamalutki na wystawianie, ale tym niemniej wystawę warto zobaczyć, bo napewno przyjadą tam najładniejsze psy z calej Europy Czytaj... nasze psy [ bo nasze są najładniejsze ]

Posted

[quote name='darektr']Czytaj... nasze psy [ bo nasze są najładniejsze ]Podejżewam, że jak zwykle będą preferowane psy z zagranicy, więc nasze będą pewnie dołem niestety

Posted

[quote name='Hebulka']Ma ktoś z Wam w planach Opole ?? Ja się ciągle zastanawiam,ale wypadałoby w koncu pojechać z Emiśką,szkoda mi strasznie,że nie z Hebe...no ale trudno się mówi,Hebulek bedzie w roli bodyguarda Emi :grins:
Własnie zobaczyłam obsade sędziowską na klubówke i międzynarodową.
Bf sędziuje Andrzej Kaźmierski (PL), a na między narodowej Krystyna Opara.
Natomiast mopsiki ma E.Junikiewicz a na klubowej Maria Zasada.

Mówi Wam coś to nazwisko ?? Ja pierwsze słyszę.
Maria Zasada niedawno rozszerzyła sie na IX -kę. Jest to sędzina (chyba) od V-ki.
pozdr.
Beata

Posted

lapiovra napisał(a):
Molosko wystawa była europejska a to troche nizej niz światowa
Lapiowra, przydal by Ci się jakiś podpis i awatarek. W pierwszym dziale dogomanii na offie dziewczyny robią ładne banerki i awatarki i napewno Ci pomogą

Posted

Draczyn napisał(a):
Lapiowra, przydal by Ci się jakiś podpis i awatarek. W pierwszym dziale dogomanii na offie dziewczyny robią ładne banerki i awatarki i napewno Ci pomogą
Draczyn ja napewno bym chciała. nie wiem tylko czy się dziewczynom to uda ze mna bojak pisałam , jestem gamoń komputerowyMoze jutro jak usiądę z kimś do pomocy to cos z tego będzie. Za to maz powiedział ze pomoze mi we wklejeniu fotek tych ktore mamy w komputerze. jak mu sie uda bedzie fajnie

Posted

lapiovra napisał(a):
Draczyn ja napewno bym chciała. nie wiem tylko czy się dziewczynom to uda ze mna bojak pisałam , jestem gamoń komputerowyMoze jutro jak usiądę z kimś do pomocy to cos z tego będzie. Za to maz powiedział ze pomoze mi we wklejeniu fotek tych ktore mamy w komputerze. jak mu sie uda bedzie fajnie
No napewno się uda. Ja tu przyszlam pół roku temu i byłam kompletne zero, a juz nauczylam sie wklejać zdjęcia, a nawet je zmniejszać. Forumowicze pomogli mi zrobić podpis i awatarek i powoli coraz więcej sie uczę

Posted

Draczyn napisał(a):
No napewno się uda. Ja tu przyszlam pół roku temu i byłam kompletne zero, a juz nauczylam sie wklejać zdjęcia, a nawet je zmniejszać. Forumowicze pomogli mi zrobić podpis i awatarek i powoli coraz więcej sie uczę

.... pewnie, ze sie uda...:multi:
jak tylko sa checia to wszystkiego można sie nauczyć, wiem to po sobie.
pozdr.
Beata

Posted

JustynaJK napisał(a):
to prawda,ja też nauczyłam się wiele z obsługi kompa właśnie przy dogomanii:lol:
Ja też codziennie odkrywam cos nowego

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj Bogdan wystawia nasze psy na wystawie w Kownie. I właśnie przed chwilą się dowiedziałam, że nasz Pepe zajął I lokatę, otrzymał Zwycięstwo Młodzieży, Zwycięstwo Rasy i był V na grupie (BOG V). :lol: :lol:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='dorotal']Dzisiaj Bogdan wystawia nasze psy na wystawie w Kownie. I właśnie przed chwilą się dowiedziałam, że nasz Pepe zajął I lokatę, otrzymał Zwycięstwo Młodzieży, Zwycięstwo Rasy i był V na grupie (BOG V). :lol: :lol:
Pozdrawiam

Wielkie gratulacje takze odemnie!!!

Posted

Stawka z Kowna
Psy
szczeniaki
ARSAS SPINDULELIS - wo 1, best puppy
mlodziez
AVIGDORS TARTUF - dosk 3
BATMAN FOREVER TO CO NAJLEPSZE - dosk 4
BRIG - bdb
BRUTUS WITH LOVE SAULES MIESTAS - nieobecny
ETUAL FLAMBE BRENDI - bdb
IRAKLIJ - dosk 2
RUM DE ELKA GYVYBES ZYME - dosk 5
SOPIANAE IMPERATOR PEPE - dosk 1, CACJ, BOB, BOG V :lol: :lol:
otwarta
ARTAS JUODOJI CHRIZANTEMA - nieobecny
PIER NARCISS IZ PALEVYH BULDOGOV - CAC, NPwR
suki
baby
ARIA RUBINOWY SKARB - wo 1, Best Baby :lol:
szczeniaki
MIRABELKA TO CO NAJLEPSZE - wo 1
mlodziez
BEGA MONSTRAS - dosk 3
BESI MONSTRAS - bdb
LOLA BRIDZITA PEPE ILGAKOJINE - dosk 4
SONNY IS DVARISKIU - dosk 1, JCAC
UMA TURMAN - dosk 2
otwarta
NIMFA - bdb
UNRIKA - nieobecna
champion
DOFBALI IMANTA - dosk 2
GAJA IS GRYCIOUS - dosk 1, CAC, NSwR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...