Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za życzenia !!!

Mój Angelo Hudson Minimolos (Brutus) dostał - Best of Group II
:BIG:

P.S.

Draczna Draka Draczyn - ukączyła Mł.Ch.Pl
Gabi Draczyn - ukączony Ch.Pl

Posted

Minimolos, ogromne gratulacje. Masz przepięknego psa. Duże brawa. Zyczę dalszych sukcesow wystawowych. Jestem cala szczęśliwa, że tak dobrze Ci poszło. Jeszcze raz serdecznie gratuluję. Wklej u zdjęcie pucharku jaki dostałeś. Chętnie obejrzymy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

Posted

No to moje gratulacje, wszystkim uczestnikom wystawy, a zwłaszcza tym , którzy odnieśli sukcesy.
Ja niestety siedzę w domu, i szybko na ringi nie wyjdziemy, czekamy na szczeniaki, powinny się urodzić :lol: :lol: 24. grudnia, więc pod choinkę, i to nas na jakiś czas eliminuje z ringów, ale będę za was trzymała kciuki, i będę się przyglądała buldożkowym podbojom z tęsknotą.

Sorka , ale musiałam zmienić nicka, na stary coś nie mogłam się zalogować.

Posted

No to trzymamay kciuki za szczęśliwy poród. Mamy nadzieję , że wszystko pójdzie dobrze. Daj znać od czasu do czasu , jak czuje sie mamuśka. Pozdrawiam serdecznie

Posted

Draczyn - fotki sa za duze, zaraz zobacze czy uda mi sie zmniejszyc, to Ci podam linki do mniejszych. Bedziesz mogla je zamienic na przepisowe.

Draczyn - na imageshacku jest taka funkcja ktora zmniejsza sama zdjecia
Jak masz ten pasek z przyciskiem Browse (lub przegladaj)
pozniej jest taki pasek Resize Image i tam trzeba zaznaczyc rozmiar.
320 na 240 (bo wieksze beda juz za duze) i nacisnac host it.

Beda wieksze niz te malutkie i przepiowe.

Posted

Nie mogę się nigdzie doprosić o zdjęcia z BOG 9ki. Chciałabym bardzo zobaczyć Minimolosa z pieskiem na podium. Gdyby ktoś z Was napotkał gdzie to zdjęcie, to erdeczna prośba o przekopiowaniw tutaj

Posted

A to zdjęcia, ktore przeslała mi Gaga

A ta osoba przy tuszy to ja. A obok mnie Kręcony Loczek - Stasio Chyliński. A ten blondas to mój Maruś - stoi z Draczką przed wystawą

Posted

DorotaL Tobie również serdeczne gratulacje, bo z tego wszystkiego nie pamiętam już gdzie i komu składałam. Czekamy na Twoje piękne fotki, a szczególnie z suk młodzieży, bo te nasze są takie sobie, a z młodzieży wogóle nie ma

Posted

[quote name='dorotal']Minimolos, Draczyn wielkie gratulacje!!!!! A jak Kingom poszło, bo nic się nie chwalisz, a coś czuję , że tam były wielkie sukcesy.
Czekamy na fotki kingow i bf z wystawy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...