Draczyn Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Hebulka może Ty zdobędziesz więcej infomacji. Mnie tylko tyle udało sie dowiedzieć Dowiedziałam się jedynie tego co już wiecie,że Gustaw ma BOB. Jego właściciele przesla wyniki na serwis MINIMOLOSA.A nic więcej nie chcieli powiedzie????????????????
Hebulka Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Hebulka może Ty zdobędziesz więcej infomacji. Mnie tylko tyle udało sie dowiedzieć Dowiedziałam się jedynie tego co już wiecie,że Gustaw ma BOB. Jego właściciele przesla wyniki na serwis MINIMOLOSA.A nic więcej nie chcieli powiedzie???????????????? Chcieli,chcieli :D Tylko byli w drodze,dopiero wracali z wystawy.
Hebulka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 WYNIKI Z NOWEJ RUDY: Sędzia: Andrzej Każmierski Dziekuje za nie Ani i Jarkowi Makowskim,włascicielom naszej wrocławskiej dumy GUSTAWA Mieszko i Jagienka: PSY klasa młodzieży ALBY Zaragosa - lok III PONT DE ELKA Gyvybes Zyme - lok I,dosk. Zwyc. Młodz. SHREK Gizmo z Krótkonosych - lok II (lok II i III nie znam ocen) klasa pośrednia BARNABA Francuska Miłość - dosk I CWC klasa otwarta BARON z Zielonego Sšcza - lok II,dosk. UTILO Du Terroir de Fontfroide - lok I, dosk. CWC klasa championów GUSTAW Mieszko i Jagienka - dosk.I, CWC, NPwR, BOB :klacz: :klacz: :klacz: SUKI klasa młodzieży BARA - lok II DEMI z Cocolandu - lok III LUNA z Piotrowego Sadu - lok I (nie przyznano tytułu Zw. Mł.- ocen nie znam) klasa pośrednia ANNY Imperial Carlsband - lok II LARISA z Piotrowego Sadu - lok III RAMONA Gorzowska Panorama - lok I, dosk. CWC (lok II i III- nie znam ocen) klasa otwarta PENNY Dukat Junior -lok II WHISKY F Goodshape's - lok I (nie przyznano CWC, ocen nie znam) klasa championów CORINA Bohemia Hapet - dosk I,CWC NSwR GRATULACJE DLA GUSTAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Dla wszystkich utytuowanych WIELKIE BRAWA I SERDECZNE GRATULACJE :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein:
dorotal Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 CAC Wilno 4.12.2005 sedzia Tomas Jakkel(Wegry) psy baby GODIS OIKUMENA - wo 1 szczeniaki BRUTUS WITH LOVE SAULES MIESTAS - wo 2 CREAM COOKY MEDAUS KVAPAS - wo 1 mlodziez BACARDI BREEZER MADAUS KVAPAS - dosk 1, CACJ, Best Junior BATMAN TO CO NAJLEPSZE - bdb ETUAL FLAMBE BRENDI - dosk 3 IRAKLIJ - dosk 2 KAOLIS IS JOVARISKIU - bdb LA PALETTE PLAISANT SHARM - nb otwarta ARTAS JOUDOJI CHRIZANTEMA - dosk 4 BENTON - dosk 2 HINGELIBLIKAS THEMIS - bdb JEAN LUI GREGORI IZ PALEVYH BULDOGOV - dosk 3 LEOS - dosk 1, CAC, NPwR, BOB :D :D champion DART-AZART DE LUIZA - dosk 1, CAC DIAMANT GREGO DE KATI - dosk 2 DOFBALI FABIAN - dosk 3 suki baby GALAXI OIKUMENA - wo 1, Best baby ZIMUSHKA DUAN - wo 2 szczeniaki COCA-COLA MEDAUS KVAPAS - wo 4 COLETT MEDAUS KVAPAS - wo 3 EXCELLENT LITTLE GIRL BESTAS - wo 1, best puppy SONNY IS DVARISKIU - wo 2 mlodziez KORA IS JOVARISKIU - bdb LEONA-LAKMI PEPE ILGAKOJINE - nb LOLA BRIDZITA PEPE ILGAKOJINE - dosk 4 MARIHUANA IS GRYCIOUS - dosk 2 MIA IS GRYCIOUS - dosk 3 VITA IZ PALEVYH BULDOGOV - dosk 1, CACJ otwarta CARDEA CIPRIDE BOJI - dosk 2 DASHIN DOM BARYSHNYA-KRESTIANKA - dosk 1, CAC, NSwR NIMFA - bdb USTINA - bdb veteran UNIKA DE LISA ZABOZOLI - dosk 1
elżbietarusos Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Dorota jesteś the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 DorotaL, dzieki za wyniki. Po raz kolejny OGROMNE GRATULACJE I WIELKIE BRAWA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 DorotaL mam male pytanko. Czy ta wystawa była dwudniowa, bo znajoma przysłała mi sms-a z Wilna w sobote wieczorem, że była w Wilnie na wystwie, gdzie sędziował M.Redlicki i podala mi wyniki sędziowania, ale tylko jej 4ch psów
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 A oto zdjęcia Gustawa z wystawy w Nowej Rudzie maga18 napisał(a):Maltanczyków nie mam :( I nic nie wiem :( BOB buldożek - GUSTAW Mieszko i Jagienka
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 I jeszcze jedno zdjęcie buldożka z tej wystawy maga18 napisał(a):maga18 napisał(a): Usmiechniety buldozek :lol: i padnięty mopsik :wink: Usmiechniety buldozek :lol: i
_beatka_ Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 kurcze Gustaw jest naprawde bardzo przystojnym buldogiem :D a do kogo on nalezy?kogoś z naszego forum?
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 _beatka_ napisał(a):kurcze Gustaw jest naprawde bardzo przystojnym buldogiem :D a do kogo on nalezy?kogoś z naszego forum?Niie do nikogo z forum. On jest z Wrocławia, albo z jego okolic, dokładnie nie wiem. Zapytaj Hebulki ona zna jego właścicieli
_beatka_ Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 dziekuje Draczyn. Czyżby to znow jakas rodzinka Hebciowa? :angel:
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 _beatka_ napisał(a):dziekuje Draczyn. Czyżby to znow jakas rodzinka Hebciowa? :angel:Tak on jest z Hebe spowinowacony
PW Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Z tego so się orientuje w Wilnie były dwie wystawy. W sobote międzynarodowa a w niedziele krajówka (chyba ze coś pomyliłam i było odwrotnie :-? )
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 PW napisał(a):Z tego so się orientuje w Wilnie były dwie wystawy. A sobote międzynarodowa a w niedziele krajówka (chyba ze coś pomyliłam i było odwrotnie :-? )Dziękuję , właśnie tak mi się wydawało
Hebulka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 _beatka_ napisał(a):dziekuje Draczyn. Czyżby to znow jakas rodzinka Hebciowa? :angel: Gustaw jest Rodzinką dla Hebusiowych dzieci - mają tego samego ojca. Jeżeli chodzi o Hebe,to gdyby miała jeszcze mieć dzieci (ale nie będzie) to na męża wybralibysmy GUSTAWA.:) Jednak w obecnej sytuacji ich związek jest czysto koleżeński;)
Viris Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Na pewno by byly idealne dzieci z takiego "małżeństwa". :) Piekny jest na prawde.
dorotal Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Dzien wczesniej byl CACIB w Wilnie.Sedzia Redlicki. Leos zajal 2 miejsce w klasie posredniej z ocena doskonala za Jegomosc Japa 100 Pociech Bardzo mocno na wystawie zaakcentowala hodowla "STO PRĘG", ktora wystawila w sumie 6 buldozkow, z czego 5 z jednego miotu (po Tobiasie). Ogolnie bardzo dobrze wypadly psy Borisowej. DART AZART- CAC, CACIB, BOB LAWELLE IS GRYCIOUS - CAC, CACIB DASHIN DOM KRESTIANKA - CAC JEGOMOSC JAPA 100 POCIECH - CAC
Draczyn Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 dorotal napisał(a):Dzien wczesniej byl CACIB w Wilnie.Sedzia Redlicki. Leos zajal 2 miejsce w klasie posredniej z ocena doskonala za Jegomosc Japa 100 Pociech Bardzo mocno na wystawie zaakcentowala hodowla "STO PRĘG", ktora wystawila w sumie 6 buldozkow, z czego 5 z jednego miotu (po Tobiasie). Ogolnie bardzo dobrze wypadly psy Borisowej. DART AZART- CAC, CACIB, BOB LAWELLE IS GRYCIOUS - CAC, CACIB DASHIN DOM KRESTIANKA - CAC JEGOMOSC JAPA 100 POCIECH - CACPoprostu powtórka Wrocławia. Uściskaj Leosa, dla mnie on jest super
anutka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Dorota, jeszcze raz wielkie gratulacje dla Ciebie i Leosa :)
Draczyn Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Ponawiam pytanie. Czy ktoś z Was wybiera się do Legionowa?????????(czyli do Nowgo Dworu Mazowieckiego)
anutka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Oczywiście Draczyn, my jak zwykle zgłaszamy swoją obecność ;)
Draczyn Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 anutka napisał(a):Oczywiście Draczyn, my jak zwykle zgłaszamy swoją obecność ;)To bardzo się cieszę, że się spotkamy. Nie mogę się doczekać, kiey Arigo dorośnie i będziemy się , mam nadzieję, spotykać na ringu
Recommended Posts