Draczyn Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 dorotal napisał(a):Ja na pewno zadbam u mój Białystok. Zreszta w tym roku tez funduowałam w Białymstoku pucharki dla buldożków. PozdrawiamNo to świenie, już mamy 3 wystawy obstawione, no ale co z innymi????????????????
darektr Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Brawo !!!!!, widzę,że zaczeliśmy do krzeseł, a temat rozwinął się, w stronę, co zrobić, aby zintegrować środowisko buldomaniaków, i jednocześnie poprawić atmosferę panującą wokół ringu. Taką inicjatywę należy pochwalić, i robić wszystko, aby nie skończyło się tylko na gadaniu. Jestem przekonany, że dobry przykład znajdzie naśladowców, chyba, że się mylę [nie znam jeszcze dokładnie panujących tu układów], i że powstanie grupa torpedująca tak fajne pomysły. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 darektr napisał(a):Brawo !!!!!, widzę,że zaczeliśmy do krzeseł, a temat rozwinął się, w stronę, co zrobić, aby zintegrować środowisko buldomaniaków, i jednocześnie poprawić atmosferę panującą wokół ringu. Taką inicjatywę należy pochwalić, i robić wszystko, aby nie skończyło się tylko na gadaniu. Jestem przekonany, że dobry przykład znajdzie naśladowców, chyba, że się mylę [nie znam jeszcze dokładnie panujących tu układów], i że powstanie grupa torpedująca tak fajne pomysły. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. :lol: :lol: :lol:Cieszę się , że Ci się nasza inicjatywa podoba. Możę też ię włączysz/
dorotal Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Tu zdjecia Bullinuium's don Valdemar z Wegier ktory w niedziele dostal CACJ, BOB, BOG II, BIS JUNIOR I. Wszystkie u tego samego sedziego Tomasza Jakkel tez przypadkowo z Wegier 8)
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 dorotal napisał(a):Tu zdjecia Bullinuium's don Valdemar z Wegier ktory w niedziele dostal CACJ, BOB, BOG II, BIS JUNIOR I. Wszystkie u tego samego sedziego Tomasza Jakkel tez przypadkowo z Wegier 8) To DorotaL nie przypadkowo. On zawsze przyjeżdża ze znajomymi psami z Węcier i wtedy najładniejszy pies nie ma szans. My to już dwukrotnie przerabialiśmy. A czemu nie podasz wyników z tych dwóch wystaw, więcej fotk no i oczywiście stawki. Bardzo prosimy . Ja już wiziałam u Anutki, al inni nic nie wiedzą o Twoich zwycięstwah. Ja tu jeszzcze raz gratuluję
dorotal Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Zagrzeb sedzia Monika van Brempt(Belgia) 26.11.2005 Zagrzeb Psy szczenieta Getto von Freudenhaus - o. mlodziez Bullinium's Don Valdemar - dosk. 1, CACJ Florian von Freudenhaus - bdb 2 Franko von Freudenhaus - bdb 3 Toncek - bdb 4 Figaro von Freudenhaus - bdb Baron de Fortuna - bdb Timmy - bdb Grand A'ne Dodi - nb posrednia Harley of Little Bombardier - dosk. 1, CAC, CACIB, BOB Benton von Glandorf - dosk. 2, r. CAC Mac Buffy van Muppy Place - dosk. 3 Edward von Freudenhaus - nb otwarta Leos - dosk. 1, CAC, r. CACIB Gold-Sierra Prince Silver - bdb 2 Jov - bdb 3 Oscar des Jacous d Eglantine - nb champion Tabasco v.d. Monarchia - dosk. 1, CAC Ares de Silva - bdb 2 Suki mlodziez Marry d'or Moravia la Barot - dosk. 1, CACJ Toya - bdb 2 Toffy - nb posrednia Bonnie Bully Royal Club - dosk. 1, CAC, CACIB Frebch-Cesira vom Kunigelberg - dosk. 2, r. CAC Esmeralda von Freudenhaus - nb otwarta French Tobsy vom Kunigelberg - bdb 1 Walpurgis Night Praline - bdb 2 Bonitas Mollie de l'hermitage l'escour - nb champion Stefanie vom Kunigelberg - dosk. 1, CAC, r. CACIB Grand a'ne Beatrice - bdb 2 Torie de la Bastide Saint Pierre - nb
dorotal Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 sedzia Tomasz Jakkel(Węgry) 27.11.2005 Zagrzeb Psy szczenieta Getto von Freudenhaus - ? mlodziez Bullinium's Don Valdemar - dosk. 1, CACJ, BOB Leos - dosk 2 Florian von Freudenhaus - dosk 3 Franko von Freudenhaus - bdb Toncek - bdb Timmy - bdb Baron de Fortuna - nb Grand A'ne Dodi - nb posrednia Benton von Glandorf - dosk. 1, CAC, r. CACIB Mac Buffy van Muppy Place - dosk. 2, r. CAC Taborhegy Szepe Dagi - bdb Figaro Bohemia Hapet - bdb otwarta Harley of Little Bombardier - dosk. 1, CAC, CACIB Gold-Sierra Prince Silver - bdb Jov - bdb Oscar des Jacous d Eglantine - ? Bonamy - ? champion Tabasco v.d. Monarchia - dosk. 1, CAC Ares de Silva - dosk 2 , r. CAC Suki mlodziez Marry d'or Moravia la Barot - ? Toya - ? posrednia Bonnie Bully Royal Club - dosk. 1, CAC Frebch-Cesira vom Kunigelberg - dosk. 2, r. CAC Esmeralda von Freudenhaus - nb otwarta Walpurgis Night Praline - dosk 1, CAC French Tobsy vom Kunigelberg - dosk 2, r. CAC Bonitas Mollie de l'hermitage l'escour - nb champion Grand a'ne Beatrice - dosk. 1, CAC, CACIB Stefanie vom Kunigelberg - dosk. 2, r. CAC, r. CACIB Torie de la Bastide Saint Pierre - nb
elżbietarusos Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 [quote name='"anutka"']Draczna Draka Draczyn i Pacynka Draczyn [/quote
AngelOfDeath Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tomasz Jakkel u orsini by wygral na mistera sedziow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nawet nie wiem czy czy nie wygral :lol: :roll: 8) gdy byl ogloszony konkurs na najladniejszego sedziego na grzywaczach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 AngelOfDeath napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tomasz Jakkel u orsini by wygral na mistera sedziow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nawet nie wiem czy czy nie wygral :lol: :roll: 8) gdy byl ogloszony konkurs na najladniejszego sedziego na grzywaczach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Przysttojny , to on jest bardzo
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 No widzę, że Rusos nadal się wyzłośliwia wklejając zdjęcie Pacynki z wyatawy, gdzie miała głowę zmoczoną wodą, bo jej było zbyt gorąco i w związku z tym niezby dobrze wyszła. BRAWO Rusos - piękna akcja. Niestety , jeśli nie przysopujesz z tą fabryką psów to nigdy i tak nam nie dorównasz i żadne złośliwości tu nie pomogą
Hebulka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Mi się tu Pacynka i tak podoba :):) Co do nagród drugi rok z rzędu fundowalismy nagrody we Wrocławiu,myślę, że to bardzo fajna sprawa i napewno umila wystawę. W przyszłym roku też pewnie nad czymś pomyślimy,niewiem jeszcze tylko czy dla bf czy dla kompletnie pominietych w tym roku mopsików którym z tego co widziałam w katalogu nikt niczego nie ufundował :evil:
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Hebulka napisał(a):Mi się tu Pacynka i tak podoba :):) Co do nagród drugi rok z rzędu fundowalismy nagrody we Wrocławiu,myślę, że to bardzo fajna sprawa i napewno umila wystawę. W przyszłym roku też pewnie nad czymś pomyślimy,niewiem jeszcze tylko czy dla bf czy dla kompletnie pominietych w tym roku mopsików którym z tego co widziałam w katalogu nikt niczego nie ufundował :evil:Masz rację mopsikom te się cos nalezy. Niie wiem , czy widziałaś Hebulka, że jeden z modów specjalnie dla Ciebie zrobił zdjęcie Hebe na wystawie we Wrocławiu. Pozwoliłam sobie podziękować w Twoim imieniu, bo dawno tam nie wchodziłaś. Hebe nie tylko mnie wpadła w oko
Hebulka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Mi się tu Pacynka i tak podoba :):) Co do nagród drugi rok z rzędu fundowalismy nagrody we Wrocławiu,myślę, że to bardzo fajna sprawa i napewno umila wystawę. W przyszłym roku też pewnie nad czymś pomyślimy,niewiem jeszcze tylko czy dla bf czy dla kompletnie pominietych w tym roku mopsików którym z tego co widziałam w katalogu nikt niczego nie ufundował :evil:Masz rację mopsikom te się cos nalezy. Niie wiem , czy widziałaś Hebulka, że jeden z modów specjalnie dla Ciebie zrobił zdjęcie Hebe na wystawie we Wrocławiu. Pozwoliłam sobie podziękować w Twoim imieniu, bo dawno tam nie wchodziłaś. Hebe nie tylko mnie wpadła w oko Nic nie widziałam ?? Gdzie jest to zdjęcie ??????
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Mi się tu Pacynka i tak podoba :):) Co do nagród drugi rok z rzędu fundowalismy nagrody we Wrocławiu,myślę, że to bardzo fajna sprawa i napewno umila wystawę. W przyszłym roku też pewnie nad czymś pomyślimy,niewiem jeszcze tylko czy dla bf czy dla kompletnie pominietych w tym roku mopsików którym z tego co widziałam w katalogu nikt niczego nie ufundował :evil:Masz rację mopsikom te się cos nalezy. Niie wiem , czy widziałaś Hebulka, że jeden z modów specjalnie dla Ciebie zrobił zdjęcie Hebe na wystawie we Wrocławiu. Pozwoliłam sobie podziękować w Twoim imieniu, bo dawno tam nie wchodziłaś. Hebe nie tylko mnie wpadła w oko Nic nie widziałam ?? Gdzie jest to zdjęcie ??????Powiem Ci na gg
dorotal Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 a tu zdjecie z Zagrzebia z pierwszego dnia Harley of Little Bombardier CAC, CACIB, BOB, BOG I http://www.crodog.com/dogshows/results/data/cacibZagreb2005_26_11/fci9_ZG_S_05.jpg
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 O ile znam się na bf, to Leos jest od tego psa ładniejszy, no ale może to kwestia zdjęcia
Draczyn Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 A kto jedzie do Leionowa. Wystawa już za tydzień. Czy maciejuz potwierdzenia, bo my jeszcze nic nie dostaliśmy
Hebulka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Draczyn napisał(a):A kto jedzie do Leionowa. Wystawa już za tydzień. Czy maciejuz potwierdzenia, bo my jeszcze nic nie dostaliśmy Kogo wystawiacie ??
_beatka_ Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 nie wiem czemu,ale mi sie nie otwiera zdjęcie Dorotal :(
Draczyn Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 A oto stawka buldogów francuskich na ystawie w Nowej Rudzie - jutro Niunia_Zolzunia napisał(a):BULDOG FRANCUSKI PSY mlodziez ALBY Zaragosa PONT de Elka Gyvybes Żyme SHREK GIZMO z Krotkonosych posrednia BARNABA Francuska Milosc otwarta BARON z Zielonego Sacza UTILO DU TERROIIR DE FONTFROIDE championow GUSTAW Mieszkoi Jagienka CWC, NPR, BOB SUKI mlodziez BARA ? DEMI z Cocolandu LUNA z Piotrowego Sadu posrednia ANNY Imperial Carlsband LARISA z Piotrowego Sadu RAMONA Gorzowska Panorama otwarta PENNY Dukat Junior WHISKY F Goodshape's championow CORINA Bohemia Hapet Ciekawe, czy ktoś z wystawców poda nam wyniki
Draczyn Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Gratulujemy zwycięzcy WIELKIE GRATULACJE
Draczyn Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Hebulka może Ty zdobędziesz więcej infomacji. Mnie tylko tyle udało sie dowiedzieć
Hebulka Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka może Ty zdobędziesz więcej infomacji. Mnie tylko tyle udało sie dowiedzieć Dowiedziałam się jedynie tego co już wiecie,że Gustaw ma BOB. Jego właściciele przesla wyniki na serwis MINIMOLOSA.
Recommended Posts