Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

JustynaJK napisał(a):
No to gratulacje!
Dzieki, po moich psach wygrane, to też mnie cieszy. Pies Elton Draczyn , będący nie w naszych rękach dostal doskonalą 4tą lokatę, bo podobno bardzo żle był wystawiany i kilka razy wymiotowal na ringu. Przy takim zachowaniu, to itak dobrze, żę dostał doskonałą, no i miejsce lokatowe.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marek porobił kupę zdjęć, coprawda nienajlepszej jakości, ale zawsze to zdjęcia z Kieleckiej wystawy. Wysłałam je mailem do anutki. Anutka obiecała, że wieczorem je wstawi

Posted

Podam wam część wyników
psy młodzierz
1.Biber 100 pręg dosk1 zw.mł
2.Cezar Matasz dosk2
3Cyprys Mataszdosk3
4Harmoniusz ProPublico Bono 4 nie wiem jaka ocena

Klasa pośrednia
1.Amor of Love Król Arlekin dosk1 CWC NPwR
2.ExcitingMe ActionAlet dosk2
3.La Palette Plaisent Charme dosk3
4.Elton Draczyn dok4

Klasa otwarta
1. Maylo z Migdałowej - nie znam wyniku

Suki
Klasa młodzieży
1.Gaja Magdusiowe plemię dosk1 Zw.Mł
dalej nie znam kolejności suczki 4 siostry z hodowli 100pręg - wszystkie doskonałe

klasa pośrednia
1. Margot To Lubię dosk1 CWC NSwR BOB
2. Sil Via dosk2
3.Pola Mali Box dosk3
4.Snieżynka To Co Najlepsze - nie znam oceny

Klasa otwarta
1. Amber of Love Król Arlekin dosk1 CWC
2.Megan z Migdałowej dosk2
3.Barbie z Zielonego Sącza - nieobecna

Klasa championów
1. Gienia Filutka od Rudej wiedżmy - dosk1 CWC

Posted

_beatka_ napisał(a):
Draczyn jak wygląda ta sunia z kręconego loczka?Gaja?taka laciata sunia?czy jakaś inna?
To jest sunia biała w łatki. Jak kupowałaś Bajtusia, to ona już tam była, więć pewnie ją widziałaś

Posted

:-?
Chciałam dodać do wyników jakie przesłano powyżej, że
PSY pośrednia
AMOR OF LOVE Król Arlekin - oc. dosk. 1, CWC oraz Najlepszy Pies w Rasie

Suki otwarta
AMBER OF LOVE Król ARLEKIN - oc. dosk. 1 CWC

Suki Klasa Championów
Mama AMORA I AMBER - GIENIA FILUTKA od RUDEJ Wiedżmy - oc. doskonała i CWC

Pozdrawiam
Monika Bednarska
Hodowla Król Arlekin
http://krolarlekin.w.interia.pl

Posted

frenchie napisał(a):
Witam! Serdeczne podziękowania dla hodowli Draczyn za przyznanie naszej suczce BARBIE z Zielonego Sącza 3 lokaty i oceny doskonałej w klasie otwartej na kieleckiej wystawie!!! Wyróznienie tym bardziej nas cieszy, że nasza suczka, ani my tym bardziej na wystawie nie byliśmy, bo nasza Pandzia ma własnie cieczkę :):):):):) "Medali ci u nas dostatek ale i te przyjmiemy ku naszemu zwycięstwu" :D
Najmocniej przepraszam, ale mnie tam nie było , a faceci którzy notowali, tak nabazgrali, że trudno mi było odczytać. Zaraz poprawię i proszę o dalsze uwagi

Może ktoś ma jeszcze jakieś zddjęcia z poznańskiej wystawy, bo są już głosy niezadowolenia, że nie wszystkie pieski i suczki są na zdjęciach i tu apeluję do DorotaL. Dorota napewno masz jeszczejakieś fotki - prosimy o wklejenia ich, gdy będziesz miała wolną chwilę

Posted

DRACZYN, jesteś wspaniał!!!!!. Właśnie udało mi się znaleść priv.Dorotyl, myślę,że jeżeli będzie miała jakieś fotki to mi prześle,lub wklei na tej stronie. Dziękuję za zaproszenie do tego forum. Jeszcze nie wiem dokładnie jak to tutaj się wszystko odbywa, ale myślę, że kilka dni, i będę kilikał na równi z Wami.
darektr.
Ps.mój głos nie był głosem niezadowolenia, tylko małą prośbą.

Posted

darektr napisał(a):
DRACZYN, jesteś wspaniał!!!!!. Właśnie udało mi się znaleść priv.Dorotyl, myślę,że jeżeli będzie miała jakieś fotki to mi prześle,lub wklei na tej stronie. Dziękuję za zaproszenie do tego forum. Jeszcze nie wiem dokładnie jak to tutaj się wszystko odbywa, ale myślę, że kilka dni, i będę kilikał na równi z Wami.
darektr.
Witaj Darektr, Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłeś. Myślę, że powoli się u nas zadomowisz. Bardzo serdecznie witam Cię na forum.

Posted

"Draczyn" napisał(a):
"darektr" napisał(a):
darektr.
Witaj Darektr, Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłeś. Myślę, że powoli się u nas zadomowisz. Bardzo serdecznie witam Cię na forum.

Dziękuję za powitanie, być może będzie tak jak mówisz.
darek.

Posted

darektr napisał(a):
Draczyn napisał(a):
darektr napisał(a):
darektr.

darek.
To fajnie . Bardzo sie cieszę , że zaistniałes u nas. Chętnie będziemy widzieli Ci częściej. Pozdrawiam serdecznie

darektr napisał(a):
Draczyn napisał(a):
darektr napisał(a):
darektr.

darek.
DyrektrJeśli chcesz dać odpowiedż z cytatem, to muisz kursor (strzałkę) ustawić koniecznie, nie i naczej, tylko za nawiasem kwadratowym z quote

Posted

Właśnie udało mi się wkleić fotkę Kapsla pod moim nickiem. Niestety kilka tekstów zaginęło w przestworzach internetu. Pewnie kliknąłem nie tam gdzie trzeba.
Pozdrowienia.

Jeszcze raz ja. Fajnie P.Krystyno wygląda strona forum, na którym teraz jesteśmy widząc Tobiasa, a pod nim jego potomka. Bardzo ładne pieski. :lol: .

Posted

darektr napisał(a):
Właśnie udało mi się wkleić fotkę Kapsla pod moim nickiem. Niestety kilka tekstów zaginęło w przestworzach internetu. Pewnie kliknąłem nie tam gdzie trzeba.
Pozdrowienia.
Fajny ten Twój ulubieniec. Podoba mi się, A gdzie teraz wybierasz sie na wystawę?

Posted

Jeszcze nie wiem. Może wiosną gdzieś się wybiorę. Mój pies bardzo przeżywa wystawy, każdy kontakt z innymi pieskami, czy większą ilością ludzi. Decyzja o udziale na wystawie musi być decyzją całej naszej 3-osobowej rodziny.

Posted

darektr napisał(a):
Jeszcze nie wiem. Może wiosną gdzieś się wybiorę. Mój pies bardzo przeżywa wystawy, każdy kontakt z innymi pieskami, czy większą ilością ludzi. Decyzja o udziale na wystawie musi być decyzją całej naszej 3-osobowej rodziny.
To musisz go oswoic z ludzmi i z iększym tłumem. Powinienes z nim wybrac ie na spacr do śrudmiescia i to nie jeden raz. Jak oswoi sie z ruchem ulicznym, to na wystawie tez bedzie ok

Posted

Po ulicach to my sobie chodzimy. I z tym problemu nie ma. Wypłoszyliśmy się na wystawie w Lesznie. Nie wiem czy byłaś. Temperatura powyżej 30 st. , wszystkie buldożki zlane wodą, ledwo żyjące. Całe szczęście , że zabraliśmy dużo wody, i lodu bo pies by odjachał. Z tego co do mnie dotarło to prawdopodobnie zeszły 3.Obym się mylił. Bardzo podobało mi się podejście P. Junikiewicz, pomijam fakt, że nie lubi stawiać ocen doskonałych. to jej poczucie tego,że jeżeli nie zak
ończy, w miarę szybko ringu, mogą być b.przykre konsekwencje. Postanowiśmy, że więcej psa nie będzimy wystawiali. Ale przykre wrażenia minęły, i wystawiliśmy ponownie w Poznaniu. Tutaj temperatura była ok. ale stanie tyle godzin na baczność wykończyło tym razem, nie psa tylko nas.

Posted

darektr napisał(a):
Po ulicach to my sobie chodzimy. I z tym problemu nie ma. Wypłoszyliśmy się na wystawie w Lesznie. Nie wiem czy byłaś. Temperatura powyżej 30 st. , wszystkie buldożki zlane wodą, ledwo żyjące. Całe szczęście , że zabraliśmy dużo wody, i lodu bo pies by odjachał. Z tego co do mnie dotarło to prawdopodobnie zeszły 3.Obym się mylił. Bardzo podobało mi się podejście P. Junikiewicz, pomijam fakt, że nie lubi stawiać ocen doskonałych. to jej poczucie tego,że jeżeli nie zak
ończy, w miarę szybko ringu, mogą być b.przykre konsekwencje. Postanowiśmy, że więcej psa nie będzimy wystawiali. Ale przykre wrażenia minęły, i wystawiliśmy ponownie w Poznaniu. Tutaj temperatura była ok. ale stanie tyle godzin na baczność wykończyło tym razem, nie psa tylko nas.
Faktycznie w taki upal buldożka nie powinno sie wystawiać, ale nie zrażaj się. Jest dużo wystaw na wiosn i na jesieni sam raz dla buldożków. Jeśli będziesz tu z nami bywał to poinfomujee Cię kiedy należy zgłosic psa na ogodna wystawe. Aby niie stac na bacznośc trzeba bra ć ze sobą krzesełka i dla pa jakiś materacyk Powoli sie wci,agniesz

Posted

Krzesełka, nawet dwa, miałem w Lesznie. W Poznaniu myślałem, że organizator zapewni chociaż po jednym dla pieska. I tu, niestety rozczarowanie. Płacimy jakieś tam pieniądze związkowi, i organizatorom wystaw, więc trochę szacunku dla naszych starych kości powinniśmy oczekiwać. Jeżeli ja, czy Ty, możemy sobie pozwolić na przyjazd na wystawę samochodem, w który zapakujemy cały majdan,to nie można tego oczekiwać od ludzi, którzy samochodu nie posiadają, przyjechali pociągiem, lub przylecieli samolotem.Trudno oczekiwać aby ktokolwiek zabierał krzesła do samolotu. Wstyd przed sąsiadami. Chociaż, jak u nich jest, to nie wiem bo na wystawie zagranicą nigdy nie byłem.

Posted

darektr napisał(a):
Krzesełka, nawet dwa, miałem w Lesznie. W Poznaniu myślałem, że organizator zapewni chociaż po jednym dla pieska. I tu, niestety rozczarowanie. Płacimy jakieś tam pieniądze związkowi, i organizatorom wystaw, więc trochę szacunku dla naszych starych kości powinniśmy oczekiwać. Jeżeli ja, czy Ty, możemy sobie pozwolić na przyjazd na wystawę samochodem, w który zapakujemy cały majdan,to nie można tego oczekiwać od ludzi, którzy samochodu nie posiadają, przyjechali pociągiem, lub przylecieli samolotem.Trudno oczekiwać aby ktokolwiek zabierał krzesła do samolotu. Wstyd przed sąsiadami. Chociaż, jak u nich jest, to nie wiem bo na wystawie zagranicą nigdy nie byłem.
Jeżdziliśmy bardzo często na wystawy zagraniczne. W większości krzesełka dla wystawców nie były przewidziane. W poznaniu przeważnie były. Na przyszły rok w Poznaniu ma być światówka, więc pewnie w tym roku robili oszczdności. Na niektórych wystawach zagranią krzesełka kupowaliśmy na wystawie

Posted

Draczyn napisał(a):
darektr napisał(a):
Jeżdziliśmy bardzo często na wystawy zagraniczne. W większości krzesełka dla wystawców nie były przewidziane. W poznaniu przeważnie były. Na przyszły rok w Poznaniu ma być światówka, więc pewnie w tym roku robili oszczdności. Na niektórych wystawach zagranią krzesełka kupowaliśmy na wystawie
Podziwiam, i współczuję dodatkowych niepotrzebnych wydatków. To co mówisz o Poznaniu z lat ubiegłych to prawda. Pamiętam poprzednie wystawy, na których byłem, i faktycznie jakieś tam krzesła były postawione. Tym razem niestety nie. :(

Posted

darektr napisał(a):
Draczyn napisał(a):
darektr napisał(a):
Podziwiam, i współczuję dodatkowych niepotrzebnych wydatków. To co mówisz o Poznaniu z lat ubiegłych to prawda. Pamiętam poprzednie wystawy, na których byłem, i faktycznie jakieś tam krzesła były postawione. Tym razem niestety nie. :(
My kupiliśmy cały sprzęt wystawowy, a m.in i stołeczki i zależy gdzie jedzimy, to różny sprzęt zabieramy

Posted

Draczyn napisał(a):
darektr napisał(a):
Draczyn napisał(a):
darektr napisał(a):
My kupiliśmy cały sprzęt wystawowy, a m.in i stołeczki i zależy gdzie jedzimy, to różny sprzęt zabieramy
Sprzęt biwakowy to ja mam. Interesuje mnie tylko to, co robi organizator wystawy z naszą kasą. Uważam, że wypożyczenie kilku setek krzeseł, na dzień, czy dwa nie jest aż tak wielkim wydatkiem. A można ludziom, z których kynologia polska się utrzymuje, życie ułatwić.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...