ats Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 dorotal, czy Ty w Poznaniu osobiście wystawiałas Leosa? Bardzo chciałam podejść i sie przywitać, ale moja zosia się znarowiła i musiałam przed casem opuscic wystawę....
dorotal Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Jeszcze raz dziękuje wszystkim za gratulacje. Jak jestem na wystawie za granicą, to szkoda nie zobaczyć tego co tam jest ;-)) A poza tym mój synek nudzi się jak siedzi w miejscu więc musze mu towarzyszyć ;-)) Ats, w Poznaniu osobiście wystawiałam Leosa. Mam nadzieję, że uda się nam porozmawiać na następnej wystawie. W Polsce w najbliższym czasie wybieram się do Nowego Dworu. Pozdrawiam
Draczyn Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 dorotal napisał(a):Jeszcze raz dziękuje wszystkim za gratulacje. Jak jestem na wystawie za granicą, to szkoda nie zobaczyć tego co tam jest ;-)) A poza tym mój synek nudzi się jak siedzi w miejscu więc musze mu towarzyszyć ;-)) Ats, w Poznaniu osobiście wystawiałam Leosa. Mam nadzieję, że uda się nam porozmawiać na następnej wystawie. W Polsce w najbliższym czasie wybieram się do Nowego Dworu. PozdrawiamCzy w Nowym Dworze zobaczymy również nowy piękny nabytek?
dorotal Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 W Nowym Dworze będzie debiut Pepe w klasie młodzieży. Do tej pory pokazywaliśmy go tylko za granica w klasie szczeniąt. W załączeniu kilka jego aktualnych zdjęć.
Draczyn Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 dorotal napisał(a):W Nowym Dworze będzie debiut Pepe w klasie młodzieży. Do tej pory pokazywaliśmy go tylko za granica w klasie szczeniąt. W załączeniu kilka jego aktualnych zdjęć. Sliczny ten Pepe. bardzo mi śie ten psiak podoba. Będziemy mu kibicować
Hebulka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Pepe jest boski !!!!!!! Rośnie Leoskowi konkurencja.. :wink: Dobrze,że pod jednym dachem :D
Hebulka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 A kciuki macie oczywiście zapewnione :kciuki:
_beatka_ Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 pepe fantastyczny, ma tak samo czarna maske jak leosek :D a w jakim on jest wieku?strasznie masywny jest jak na klasę szczeniąt
dorotal Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Pepe ma w tej chwili 8,5 miesiąca. Tak więc to juz prawie młodzież a nie szczeniak ;-)
ats Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 dorotal, masz naprawde piekne psy, bez dwóch zdań! zaraz wejde sobie na stronke Twojej hodowli i je sobie troche pooglądam... ;)
Joss Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 I ja podziwiam przystojniaka:) Moze pojadę do Nowego Dworu Wam pokibicowac:)
elżbietarusos Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Młody jest piękny . Podoba mi się bardziej niż Leos ( przy całym szacunku dla urody i osiągnieć Leosa )
_beatka_ Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 bajcik ma 9miesiecy i duuuzo mu brakuje do mięsni Pepe :D ale fakt, psiaczek jest przesliczny
Draczyn Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 _beatka_ napisał(a):bajcik ma 9miesiecy i duuuzo mu brakuje do mięsni Pepe :D ale fakt, psiaczek jest przeslicznyBeatko nic mu nie brakuje. A czy Ty macałaś mięśnie jednego i dugiego. Ponadto czzy widziałas chociaż ich zdjęcie razem stojących koło siebie????????
_beatka_ Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 ich zdjęcie stojacych kolo siebie?nie!A czy Ty takim dysponujesz?poprostu widze jak Bajcik wygląda bo patrzę na niego codziennie i pisze obiektywnie
Draczyn Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 _beatka_ napisał(a):ich zdjęcie stojacych kolo siebie?nie!A czy Ty takim dysponujesz?poprostu widze jak Bajcik wygląda bo patrzę na niego codziennie i pisze obiektywnieBajcik jest zupełnie innego typu psem i wątpię, aby był taki jak Pepe. A pozatym buldożki bardzo różnie się rozwijają . Jedne są piękne już w wieku 9cciu miesięcy i do takich należy Pepe,a inne nabierają pełnej urody dopiero po ukońceniu 2ch lat, a nawet więcej. Ponadto Pepe jest wyjątkowej urody i trudno, aby inne psy mu dorównały. Nie sądzę, aby było dużo takich w Polsce, ale to nie mięśnie o tym decydują tylko całość
_beatka_ Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 zdecydowanie się zgadzam, pepe jest przepiekny i napewno nie ma wielu równie pieknych co on, ale dla mnie i tak mój bajtus jest najlepszy :wink:
misiaczek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 I to jest postawa kochającej mamusi :wink: :D .Wszystkie dzieci ładne,ale moje najpiękniejsze :wink: :D
Draczyn Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 misiaczek napisał(a):I to jest postawa kochającej mamusi :wink: :D .Wszystkie dzieci ładne,ale moje najpiękniejsze :wink: :DJa kiedyś też uważałam, że mam najpiękniejsze psy i że sędziowie j krzywdzą, a miałam średnij klasy buldożki, ale teraz już chyba mogłabym być sędią od buldożków, bo oskonale widzę wszystkie wady i zalety psow, także swoich
Draczyn Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Wypadałoby trzymać terazkciuki za wystawiających w Kielcach. Będzie tam w młodzieży dużo dzieci Tobiasa, no i Kręcony Loczek ze swoją suczką. Mój Marek też pojechał z Loczkiem popatrzec na pieski. Draczka nie była zgłoszona i bardzo dobrze, bo ma pierwszą w życiu cieczkę. Kuba i Tobuś okro pnie cierpią, bo zamknięte są na ten okres w sypialni
Draczyn Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Wiem już tyla, że klasę młodzieży w psach wygrał Biber Sto pręg, po Tobiaszku, a w sukach Młodzież wygrała Gaja Matusiowe Plemię należąca do Kręonego Loczka, a BOB dostała suka po Kubusiu Draczyn Margot To Lubię
Recommended Posts