Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Basma napisał(a):
Ależ Draczyn , ja jestem zadowolona ,3 razy na pudle w jeden dzień, to jest super ,tylko nogi dziś mnie okropnie bolą , z tego latania w pośpiechu między 2 halami. A przy okazji gratulacje dla Draczki jest śliczna, taka "mleczna" dziewuszka-super.
Dziękuję, jest fajna, tylko niestety nie bardzo nadaje się na wystawy, bo ma chorobę lokomocyjną i zapaskudziła nam cały samochód, ale spowrotem miala pusty żołądek i było już super

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka']Dorotko w jakiej klasie był Janvieva Renuar iz palevyh Buldogov ?? Młodzieży ?? To płowy piesek ??To była suka z klasy otwartej i ona dostała BOBa. To bardzo piękna suka
Janvieva to suczka z Łotwy, ktora powinnas juz widziec. W Opolu 2005 w oba dni Zw. Rasy. A po wczorajszym zwycieztwie to takze zwyciezca i champion Polski.

Posted

Basma napisał(a):
No cóż może jej przejdzie z czasem, a co z tabletkami lokomocyjnymi?
Na razie nie próbowaliśmy. Następnym razem się zaopatrymy w takowe. To była pierwsza jej długa podróż. Dzięki za radę

Posted

[quote name='dorotal'][quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka']Dorotko w jakiej klasie był Janvieva Renuar iz palevyh Buldogov ?? Młodzieży ?? To płowy piesek ??To była suka z klasy otwartej i ona dostała BOBa. To bardzo piękna suka
Janvieva to suczka z Łotwy, ktora powinnas juz widziec. W Opolu 2005 w oba dni Zw. Rasy. A po wczorajszym zwycieztwie to takze zwyciezca i champion Polski.DorotaL, a miże masz jakieś zdjęcie naszej Draki, bo Marek jest u nas fotografem i jak wystawiał, to nie mógł jednocześnie robiś zdjęć

Posted

Serdeczn dięki, t nie trochę , to bardzo dużo. Na Ciebie zawsze można liczyć. Jescze raz dziękuję. Marek porobił też zdjęcia Leosowi. Chłopak b. ładnie wyszedł, ale posłałam te zdjęcia do Anutki na maila. Pewnie jak wróci ze szkoły, to je zamieści

Posted

Hebulka napisał(a):
Draczka jest piękna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki Hebulka. Cieszę się, że Draczka Ci się podoba. Mówiąc szczerze, nie liczyliśmy na wygraną w tak dużej i ładnej stawce. Jeszcze jeden wniosek i będzie Mł. ch. PL, bo w Legionowie też wygrała młodzież, a dziewczynka 31 grudnia w sylwestra kończy rok

Posted

Hebulka napisał(a):
Mi sie wczoraj podobały dwa łaciatki,oczywiscie DRACZKA i sunia Pana Chylińskiego .To nie rodzeństwo Draczki ???
To przyrodnie rodzeństwo, mają dziewczynki tego samego tatusia

Posted

[quote name='anutka']Wielkie gratulacje dla Draczyna, DorotyL i Basmy :multi: :multi: :multi:
Zaraz postaram się wstawić fotkiDzięki Anutko za gratulacje. Fotki nie są może zbyt udane, ale to nasze początki w tej dziedinie, może z czasem będą lepsze

Posted

malgosia78 napisał(a):
Alecuda!!!! Po prostu piękne!!! Wielkie gratulacje!
Masz rację. Piękne już są teraz te nasze polskie buldogi francuski. Chyba wczoraj nie było ani jednego psa, o którym można by było powiedzieć, ż jest brzydki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...