Draczyn Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Wróciliśmy z Poznania. Dla nas wystawa była udana. Draczka Młodzieżowe Zwycięstwo Polski, Pacynka Zwycięstwo Seniorów. Reszty wyników nie podaję, ponieważ z racji krótkowzroczności nie mogę notować wyników. Jesteśmy bardzo zadowoleni i zmęczeni. Dobranoc.
Hebulka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 GRATULACJE DLA OBU PIĘKNYCH DZIEWCZYNEK :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :laola:
dorotal Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Leos - CWC :D , Gustaw Mieszko i jagienka -CWC, CACIB, Janvieva Renuar iz palevyh Buldogov - CWC, CACIB, BOB
Draczyn Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Dzięki Hebulka, jak zwykle jesteś przemiła. Pozatym ze znajomych wiem że Leos DorotyL wygrał klasę pośrednią, i pragnę Dorocie złożyć serdeczne gratulacje. Po długiej podróży padam i życzę wszystkim dobrej nocy
Atenka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Gratulacje dla wszystkich buldożerków i ich właścicieli. :smilecol:
Draczyn Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 dorotal napisał(a):Leos - CWC :D , Gustaw Mieszko i jagienka -CWC, CACIB, Janvieva Renuar iz palevyh Buldogov - CWC, CACIB, BOBDorotaL, podałabyś moe wyniki całości, albo cociaż częsci. My nigdy nie notujemy, bo z daleka nie widzimy numerów startowych, a widziałam, że notowałaś. Składam Ci gratulacje. Atenka dzięki za gratulacje
dorotal Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 zapisywalam w katalogu, ktory zostal w samochodzie, ktory pozyczylam dla brata. Natomiast moge napisac to co pamietam Psy Mlodziez LA PALETTE PLAISANT SHARM - dosk 1, Zw. Mł., Mł. Zw. Polski posrednia EXCITING ME Action Alet - dosk 1, CWC MATTI Matuchowa Frajda - dosk 3 otwarta LEOS GOLD VANKA for Palevych Buldogov - dosk 1, CWC IVO Admiror - dosk 2 RONIN Mały Gladiator - dosk 3 champion GUSTAW Mieszko i Jagienka - dosk. I,CWC, CACIB, Zw. Polski Red Blooded - dosk 2, res. CACIB (nazwy do konca nie pamietam)
Gaga05 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Gratulacje dla Draczyna. Sciskamy i calujemy, lizemy i sniepoprawnie skaczemy do calowania. Gratuluje rowiniez wszystkim innym nieznanym osobiscie buldozkom. Tusio czyli Gaga[/quote]
Gaga05 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 _beatka_ napisał(a):Gaga ja czekałam na pw od Ciebie kiedy chcialabyś się spotkać na spacerek z psiakami, a Ty tu wystawiłas tak nie ładnie mnie i Bajtusia i zamieniłaś nas na draczkę :-? nieładnie...Kochana Beatko, bardzo mi przykro, ze nie otrzymalas mojej wiadomosci wyslanej - juz tak dawno - na pw. Podobnie, jak do Ciebie, napisalam do Anutki, nawet zalaczylam do niej dwa zdjecia Tusia z prosba o wstawienie ich na forum. Pomyslalam, ze skorzystam z kolezenskiej przyslugi. Bardzo przepraszam za to zamieszanie a szczegolnie za poczucie, "wystawienia Bajtusia". To nie bylo tak. Milczenie z Twojej strony (z takze i Anutki) powinnam byla sprawdzic. Nie spodziewalam sie, ze moja poczta mogla do Was nie wyjsc/nie dojsc. Na przyszlosc lekcja, ze jednak nie moge ze swojego serwera korzystac z pw. Pozdrowienia dla Ciebie wszystkich uczestnikow forum.
Draczyn Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Gaga05 napisał(a):_beatka_ napisał(a):Gaga ja czekałam na pw od Ciebie kiedy chcialabyś się spotkać na spacerek z psiakami, a Ty tu wystawiłas tak nie ładnie mnie i Bajtusia i zamieniłaś nas na draczkę :-? nieładnie...Kochana Beatko, bardzo mi przykro, ze nie otrzymalas mojej wiadomosci wyslanej - juz tak dawno - na pw. Podobnie, jak do Ciebie, napisalam do Anutki, nawet zalaczylam do niej dwa zdjecia Tusia z prosba o wstawienie ich na forum. Pomyslalam, ze skorzystam z kolezenskiej przyslugi. Bardzo przepraszam za to zamieszanie a szczegolnie za poczucie, "wystawienia Bajtusia". To nie bylo tak. Milczenie z Twojej strony (z takze i Anutki) powinnam byla sprawdzic. Nie spodziewalam sie, ze moja poczta mogla do Was nie wyjsc/nie dojsc. Na przyszlosc lekcja, ze jednak nie moge ze swojego serwera korzystac z pw. Pozdrowienia dla Ciebie wszystkich uczestnikow forum.Jak się wysyła pw to koniecznie trzeba wpisać temat wiadomości. Bez tematu nie przejdzie. Prawdopodobnie nie wpisałaś tematu
misiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Draczyn']Wróciliśmy z Poznania. Dla nas wystawa była udana. Draczka Młodzieżowe Zwycięstwo Polski, Pacynka Zwycięstwo Seniorów. Reszty wyników nie podaję, ponieważ z racji krótkowzroczności nie mogę notować wyników. Jesteśmy bardzo zadowoleni i zmęczeni. Dobranoc. Ogromne gratulacje dla Draczki i Pacynki oraz dla pozostałych zwycięzców :BIG: :klacz: :klacz: :klacz:
Joss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ja także przyłączam sie do gratulacji:) Pooglądałam sobie Wasze bulzdozki i obfotografowalam:D Trzeba mnie bylo z wystawy siła wyciągać:) Pozdrawiam
ats Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Poznańska wystawa była największą, na jakiej dotychczas byłam. Żałuje, że nie udało mi sie wszystkiego zobaczyć, ale to chyba bylo nie mozliwe. Buldozki dopisały, mogłam sie napatrzeć za wszystkie czasy. Ale najpiękniejsza była DRACZKA!
Draczyn Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Dzięki Wam za gratulację , ja również gratuluję wszystkim wygranym. Troche zdjęc wysłałam mailem do Anutki, bo ja narazie potrafię ysyłać tylko pojedynczo przeż image shack - takie małe fotki. Dorota i Hebulka też robiły fotki i myślę, że się tu niedługo pojawią
Hebulka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 PSY KLASA OTWARTA: LEOS GOLD VANKA for Palevych Buldogov ,IVO Admiror,RONIN Mały Gladiator SUKI KLASA POŚREDNIA: FERBI FIBI Draczyn, ROSE Mały Gladiator Nasze dzieciątka : RONIN Mały Gladiator ROSE Mały Gladiator
Hebulka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Dorotko w jakiej klasie był Janvieva Renuar iz palevyh Buldogov ?? Młodzieży ?? To płowy piesek ??
Draczyn Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='Hebulka']Dorotko w jakiej klasie był Janvieva Renuar iz palevyh Buldogov ?? Młodzieży ?? To płowy piesek ??To była suka z klasy otwartej i ona dostała BOBa. To bardzo piękna suka
Hebulka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Acha. :wink: A jak się nazywał pies w klasie posredniej,płowy,nie znam niestety numeru,ale stał obok MATTIEGO Matuchowa Frajda ?Jakby mógł ktos zerknąć w katalog byłabym wdzięczna.
Draczyn Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Hebulka napisał(a):Acha. :wink: A jak się nazywał pies w klasie posredniej,płowy,nie znam niestety numeru,ale stał obok MATTIEGO Matuchowa Frajda ?Jakby mógł ktos zerknąć w katalog byłabym wdzięczna.Podaj mi Hebulka numer katałogowy, bo ja jestem okropny krótkowidz, więc nie moge notować, bo nie widzę numerów
Basma Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Nie jestem pewna, byłam straszne zakręcona, ale myślę, że to mógł być Lord Mali Box. A przy okazji jeszcze raz gratulacje dla wszystkich zwycięzców, i tych wygranych trochę mniej :D . Pieski byłay naprawdę sliczne. Jeśli ma ktoś więcej fotek? bardzo proszę, ja niestety nie mogłam być cały czas na buldożkach, bo w tym samym czasie wystawialiśmy naszą Ruską Terierkę w innej sali i byłam całkowicie rozdarta, i niestey wiele frajdy z buldożków mnie ominęło. Za to odnieśliśmy ogromny sukces w ruskich,nasza Basma wzięła zwycięstwo rasy. W sumie wyjazd do Poznania udany. Przy okazji zapraszam na naszą nową stronke,poświęconą Mattiemu i Basmie , chodzi dopiero od 3 dni, mam nadzieję, że się wam spodoba www.arguselectra.com pozdrawiam Agata i Matti
Joss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ja wieczorkiem wrzuce trochę fotek. Nie wiem nawet co na nich mam gdyz to moj mąż wyżywał sie z aparatem:) Wiem, że w większości mam suczki bo na piechy nie zdązylam. Ta płowa suczka o ktorej pisze Draczyn szalenie mi sie podobala. J
Draczyn Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='Basma']Nie jestem pewna, byłam straszne zakręcona, ale myślę, że to mógł być Lord Mali Box. A przy okazji jeszcze raz gratulacje dla wszystkich zwycięzców, i tych wygranych trochę mniej :D . Pieski byłay naprawdę sliczne. Jeśli ma ktoś więcej fotek? bardzo proszę, ja niestety nie mogłam być cały czas na buldożkach, bo w tym samym czasie wystawialiśmy naszą Ruską Terierkę w innej sali i byłam całkowicie rozdarta, i niestey wiele frajdy z buldożków mnie ominęło. Za to odnieśliśmy ogromny sukces w ruskich,nasza Basma wzięła zwycięstwo rasy. W sumie wyjazd do Poznania udany. Przy okazji zapraszam na naszą nową stronke,poświęconą Mattiemu i Basmie , chodzi dopiero od 3 dni, mam nadzieję, że się wam spodoba www.arguselectra.com pozdrawiam Agata i MattiGratuluję Basma wygranej w ruskich terierach. E buldożkach też przecież nie najgorzej. 2 razy na pudle to też sukces. Ja zawsze powtarzam sobie i wszystkim, że 4 pierwsze miejsca na tak prestiżowej wystawie są do uznania sędzigo i powinny się na nich znajdować same ekstra psy. Stanie na pudle, to już sukces i tego sukcesu gratuluję, również buldożkom. Każdy najpiękniejszy nawet pies, czy suka, nie jet zawsze na pierwszym miejscu, bo sędziowie też mają prawo miec takie czy inne upodobania
Basma Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ależ Draczyn , ja jestem zadowolona ,3 razy na pudle w jeden dzień, to jest super ,tylko nogi dziś mnie okropnie bolą , z tego latania w pośpiechu między 2 halami. A przy okazji gratulacje dla Draczki jest śliczna, taka "mleczna" dziewuszka-super.
Recommended Posts