JustynaJK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Nie zawsze to się sprawdza-z autopsji wiem :(
Draczyn Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 JustynaJK napisał(a):Nie zawsze to się sprawdza-z autopsji wiem :(Uśmiechnij się do mnie Justynka , bo martwi mnie ten twój smutek
Draczyn Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 A kto jedzie do poznania, poza tymi, którzy już o ym pisali
dorotal Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Właśnie wróciliśmy z podwójnej wystawy międzynarodowej w Tata (Węgry). Leos po raz pierwszy występował w klasie pośredniej (otwartej) i wrócił z 2 x CAC i res.CACIB.
JustynaJK Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Draczyn napisał(a):JustynaJK napisał(a):Nie zawsze to się sprawdza-z autopsji wiem :(Uśmiechnij się do mnie Justynka , bo martwi mnie ten twój smutek niestety ostatnio mam smutny okres w życiu :-?
JustynaJK Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 dorotal napisał(a):Właśnie wróciliśmy z podwójnej wystawy międzynarodowej w Tata (Węgry). Leos po raz pierwszy występował w klasie pośredniej (otwartej) i wrócił z 2 x CAC i res.CACIB. no to wielkie gratulacje!
Draczyn Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 dorotal napisał(a):Właśnie wróciliśmy z podwójnej wystawy międzynarodowej w Tata (Węgry). Leos po raz pierwszy występował w klasie pośredniej (otwartej) i wrócił z 2 x CAC i res.CACIB.DorotaL ogromne gratulacje, wygłaskaj od nas dzielnego chłopaka, niech trzyma tak dalej. Wielkie brawa :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:Niestety więcej ikon nie dziala, więć te muszą Leosiowi wystarczyć
matrix..... Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 dorotal napisał(a):Właśnie wróciliśmy z podwójnej wystawy międzynarodowej w Tata (Węgry). Leos po raz pierwszy występował w klasie pośredniej (otwartej) i wrócił z 2 x CAC i res.CACIB. Gratuluję serdecznie, nawet sporo było buldożków trochę poogladałem je sobie :)
Draczyn Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 matrix..... napisał(a):dorotal napisał(a):Właśnie wróciliśmy z podwójnej wystawy międzynarodowej w Tata (Węgry). Leos po raz pierwszy występował w klasie pośredniej (otwartej) i wrócił z 2 x CAC i res.CACIB. Gratuluję serdecznie, nawet sporo było buldożków trochę poogladałem je sobie :)Bawo Matriź Dlaczego nie pochwalisz się swoim sukcesem. Ju ż gratulowałam Ci na grzywaczykach, ale tu jeszcze raz wielki brawa i pochwal się co zdobyłaś. Nie będę za Ciebie tego robić, bo mogę coś pomylićJeszcze raz wielkie brawa :new-bday: :new-bday: :multi: :multi:
matrix..... Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 dziękuję na grzywki zaraz mam nadziję dotrzeć ale mi coś neostrada "szwankuje" Matrix w sobotę dostał cac,cacib i bob a w niedzielę cac i cacib rasę wzięła jego koleżanka sprowadzona z Portugalii i tak podzielił się rasą :) bo nigdy nie był zachłanny :)
Draczyn Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 matrix..... napisał(a):dziękuję na grzywki zaraz mam nadziję dotrzeć ale mi coś neostrada "szwankuje" Matrix w sobotę dostał cac,cacib i bob a w niedzielę cac i cacib rasę wzięła jego koleżanka sprowadzona z Portugalii i tak podzielił się rasą :) bo nigdy nie był zachłanny :)To po powrocie najpierw do nas zawitałeś? to fantastcznie. Jeszcze raz gratuluję. Mnie też co chwla łączność pada. Czy Ty też masz bezprzewodowe lącze. Dzisiaj mm tak cały dzięń co 5 min
Basma Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Brawo brawo, to wielki krok w "dorosłe zycie" Jaką mieliście styawkę? czy będzie gdzieś info o tym kto sędziował, jak tam wasze kingulce też startowały?
dorotal Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Tata - sobota - sedzia Maria Kalo (Węgry) Psy szczenieta FASORMENTI BULLY-MURPHI TISZAPARTI JOPOFA-TOPA-POFA NEO mlodziez ALCSILIGETI INDIGO - 4 BULLINIUM'S DON VALDEMAR - 1, CACJ SOPIANAE IMPERATOR METRIC - 2 VAN GOGH JANOEL - 3 VILDO KR-DOG-HO-MI VOLENT-MENTI SAMU posrednia ANGEL - 2, res. CAC ANGELO MON POLGARIS KING - 4 BENTON VON GLANDORF - 3 LEOS GOLD VANKA FOR PALEVYH BULDOGOV - 1, CAC, res. CACIB otwarta CROISSANT FROM BAKER - 4 FRANCO THE STEEL GREY WARRIOR - 3 HARLEY OF LITTLE BOMBARDIER - 1, CAC ZVIEZDNY MALCHIK - 2, res. CAC champion ERDI ORDOG ERLE STANLEY GARDNER - 1, CAC, CACIB, BOB Wynikow suk nie znam bo musialam pojsc na ring kingow suki mlodziez ALCSILIEGTI IRISH AQUINCUMI SARMOS BULL HONEY FATIMA VON GLANDORF HARRY D'OR MORAVIA MONA LISA SUPER BULLY PLAY MATE THE STEEL GREY WARRIOR HELGA posrednia GRETA THE STEEL GREY WARRIOR KEVE-BULL'S MINERVA otwarta BETTY FLAMINGO-BULL CARPE BULL BORABORA GRANDA'NE BEATRICE TEQUILA VON GLANDORF
dorotal Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 fotki z Tata sa tutaj: http://free4web.pl/3/2,75728,156500,5125210,0,Thread.html;jsessionid=C8BF0EB039271319E32E43DB313C3780
JustynaJK Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Bardzo udane zdjęcia! Gratulacje!!!!!!!!!! :D
Draczyn Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Jeszcze raz - brawo Dorota, Same sukcsy. Pięknie
Joss Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Moi Drodzy! Mam do Was prośbę. Wybieram sie na wystawę do Poznania. Nie z psiakami, a z aparatem:) (Moje bulwy nie są szcześliwymi posiadaczami metryk:) No i mam dylemat! Bo na stronie poznańskiego oddziału ZK wyczytałam, że 6.11 będzie XL Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, a 9-12.11 Swiatowa Wystawa Psów Rasowych. Nie wiem na którą warto jechac. Na obydwie sie nie wybiorę, bo nie lubie zbyt często zostawiac maluchów pod opieką osób trzecich:D Zalezy mi na podziwaniu Bf, a w przypadku tej drugiej wystawy nie wiem kiedy by to było? Czy jest jakichś program, czy gdzies mozna go nabyc? Nie wiem jak wyglądacie ale moze porobie chociaz foty Waszym psom:) Pozdrawaim J
Draczyn Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Joss napisał(a):Moi Drodzy! Mam do Was prośbę. Wybieram sie na wystawę do Poznania. Nie z psiakami, a z aparatem:) (Moje bulwy nie są szcześliwymi posiadaczami metryk:) No i mam dylemat! Bo na stronie poznańskiego oddziału ZK wyczytałam, że 6.11 będzie XL Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, a 9-12.11 Swiatowa Wystawa Psów Rasowych. Nie wiem na którą warto jechac. Na obydwie sie nie wybiorę, bo nie lubie zbyt często zostawiac maluchów pod opieką osób trzecich:D Zalezy mi na podziwaniu Bf, a w przypadku tej drugiej wystawy nie wiem kiedy by to było? Czy jest jakichś program, czy gdzies mozna go nabyc? Nie wiem jak wyglądacie ale moze porobie chociaz foty Waszym psom:) Pozdrawaim JJoss, niedoczytałeś - ta światówka jest dopiero w 2006ym roku. A ta to jest najważniejsza wystawa w Polsce, bo psy walczą o zwycięśtwo Polski w 2005ym roku.
Joss Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Hihihihihihihi, nie no oczywiscie kup sobie babo okulary i czytaj wyraźnie (pisze to do siebie:) Juz widze ze ostro wybiegłam do przodu z World Dog Show:D Nie mam juz dylematu:) Zycze powodzenia wszystkim psiakom na wystawie. J
Draczyn Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 No ale chyba Cię nie wystraszyłaam i mimo to przyjedziesz?????????????
Joss Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ależ oczywiście że nie:) Czymże mogłabys mnie wystraszyć:) Cieszę się że nie muszę wybierać pomiędzy jedną wystawą a drugą:) Będę na 100% Pozdrawiam
Draczyn Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Joss napisał(a):Ależ oczywiście że nie:) Czymże mogłabys mnie wystraszyć:) Cieszę się że nie muszę wybierać pomiędzy jedną wystawą a drugą:) Będę na 100% PozdrawiamJeśli nic nie stanie , jak zwykle ostatnio, na przeszkodzie, to się zobaczymy. Opowiedz coś o soim psiaku, bo nic o nim nie wiemy. Oczywiście nie w działe wystawy. Ja tu jak zwykle odbiegam od tematu
Recommended Posts