Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciliśmy z podwójnej wystawy międzynarodowej w Tata (Węgry). Leos po raz pierwszy występował w klasie pośredniej (otwartej) i wrócił z 2 x CAC i res.CACIB.

Posted

Draczyn napisał(a):
JustynaJK napisał(a):
Nie zawsze to się sprawdza-z autopsji wiem :(
Uśmiechnij się do mnie Justynka , bo martwi mnie ten twój smutek

niestety ostatnio mam smutny okres w życiu :-?

Posted

dorotal napisał(a):
Właśnie wróciliśmy z podwójnej wystawy międzynarodowej w Tata (Węgry). Leos po raz pierwszy występował w klasie pośredniej (otwartej) i wrócił z 2 x CAC i res.CACIB.

no to wielkie gratulacje!

Posted

dorotal napisał(a):
DorotaL ogromne gratulacje, wygłaskaj od nas dzielnego chłopaka, niech trzyma tak dalej. Wielkie brawa :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:Niestety więcej ikon nie dziala, więć te muszą Leosiowi wystarczyć

Posted

dorotal napisał(a):

Gratuluję serdecznie, nawet sporo było buldożków trochę poogladałem je sobie :)

Posted

matrix..... napisał(a):
dorotal napisał(a):

Gratuluję serdecznie, nawet sporo było buldożków trochę poogladałem je sobie :)
Bawo Matriź Dlaczego nie pochwalisz się swoim sukcesem. Ju ż gratulowałam Ci na grzywaczykach, ale tu jeszcze raz wielki brawa i pochwal się co zdobyłaś. Nie będę za Ciebie tego robić, bo mogę coś pomylićJeszcze raz wielkie brawa :new-bday: :new-bday: :multi: :multi:

Posted

dziękuję na grzywki zaraz mam nadziję dotrzeć ale mi coś neostrada "szwankuje"
Matrix w sobotę dostał cac,cacib i bob a w niedzielę cac i cacib rasę wzięła jego koleżanka sprowadzona z Portugalii i tak podzielił się rasą :) bo nigdy nie był zachłanny :)

Posted

matrix..... napisał(a):
dziękuję na grzywki zaraz mam nadziję dotrzeć ale mi coś neostrada "szwankuje"
Matrix w sobotę dostał cac,cacib i bob a w niedzielę cac i cacib rasę wzięła jego koleżanka sprowadzona z Portugalii i tak podzielił się rasą :) bo nigdy nie był zachłanny :)
To po powrocie najpierw do nas zawitałeś? to fantastcznie. Jeszcze raz gratuluję. Mnie też co chwla łączność pada. Czy Ty też masz bezprzewodowe lącze. Dzisiaj mm tak cały dzięń co 5 min

Posted

Brawo brawo, to wielki krok w "dorosłe zycie"
Jaką mieliście styawkę? czy będzie gdzieś info o tym kto sędziował, jak tam wasze kingulce też startowały?

Posted

Tata - sobota - sedzia Maria Kalo (Węgry)
Psy
szczenieta
FASORMENTI BULLY-MURPHI
TISZAPARTI JOPOFA-TOPA-POFA NEO

mlodziez
ALCSILIGETI INDIGO - 4
BULLINIUM'S DON VALDEMAR - 1, CACJ
SOPIANAE IMPERATOR METRIC - 2
VAN GOGH JANOEL - 3
VILDO KR-DOG-HO-MI
VOLENT-MENTI SAMU

posrednia
ANGEL - 2, res. CAC
ANGELO MON POLGARIS KING - 4
BENTON VON GLANDORF - 3
LEOS GOLD VANKA FOR PALEVYH BULDOGOV - 1, CAC, res. CACIB

otwarta
CROISSANT FROM BAKER - 4
FRANCO THE STEEL GREY WARRIOR - 3
HARLEY OF LITTLE BOMBARDIER - 1, CAC
ZVIEZDNY MALCHIK - 2, res. CAC

champion
ERDI ORDOG ERLE STANLEY GARDNER - 1, CAC, CACIB, BOB

Wynikow suk nie znam bo musialam pojsc na ring kingow
suki
mlodziez
ALCSILIEGTI IRISH
AQUINCUMI SARMOS BULL HONEY
FATIMA VON GLANDORF
HARRY D'OR MORAVIA MONA LISA
SUPER BULLY PLAY MATE
THE STEEL GREY WARRIOR HELGA

posrednia
GRETA THE STEEL GREY WARRIOR
KEVE-BULL'S MINERVA

otwarta
BETTY FLAMINGO-BULL
CARPE BULL BORABORA
GRANDA'NE BEATRICE
TEQUILA VON GLANDORF

Posted

Moi Drodzy! Mam do Was prośbę. Wybieram sie na wystawę do Poznania. Nie z psiakami, a z aparatem:) (Moje bulwy nie są szcześliwymi posiadaczami metryk:) No i mam dylemat! Bo na stronie poznańskiego oddziału ZK wyczytałam, że 6.11 będzie XL Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, a 9-12.11 Swiatowa Wystawa Psów Rasowych. Nie wiem na którą warto jechac. Na obydwie sie nie wybiorę, bo nie lubie zbyt często zostawiac maluchów pod opieką osób trzecich:D Zalezy mi na podziwaniu Bf, a w przypadku tej drugiej wystawy nie wiem kiedy by to było? Czy jest jakichś program, czy gdzies mozna go nabyc? Nie wiem jak wyglądacie ale moze porobie chociaz foty Waszym psom:)
Pozdrawaim
J

Posted

Joss napisał(a):
Moi Drodzy! Mam do Was prośbę. Wybieram sie na wystawę do Poznania. Nie z psiakami, a z aparatem:) (Moje bulwy nie są szcześliwymi posiadaczami metryk:) No i mam dylemat! Bo na stronie poznańskiego oddziału ZK wyczytałam, że 6.11 będzie XL Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, a 9-12.11 Swiatowa Wystawa Psów Rasowych. Nie wiem na którą warto jechac. Na obydwie sie nie wybiorę, bo nie lubie zbyt często zostawiac maluchów pod opieką osób trzecich:D Zalezy mi na podziwaniu Bf, a w przypadku tej drugiej wystawy nie wiem kiedy by to było? Czy jest jakichś program, czy gdzies mozna go nabyc? Nie wiem jak wyglądacie ale moze porobie chociaz foty Waszym psom:)
Pozdrawaim
J
Joss, niedoczytałeś - ta światówka jest dopiero w 2006ym roku. A ta to jest najważniejsza wystawa w Polsce, bo psy walczą o zwycięśtwo Polski w 2005ym roku.

Posted

Hihihihihihihi, nie no oczywiscie kup sobie babo okulary i czytaj wyraźnie (pisze to do siebie:) Juz widze ze ostro wybiegłam do przodu z World Dog Show:D Nie mam juz dylematu:) Zycze powodzenia wszystkim psiakom na wystawie.
J

Posted

Ależ oczywiście że nie:) Czymże mogłabys mnie wystraszyć:) Cieszę się że nie muszę wybierać pomiędzy jedną wystawą a drugą:) Będę na 100%
Pozdrawiam

Posted

Joss napisał(a):
Ależ oczywiście że nie:) Czymże mogłabys mnie wystraszyć:) Cieszę się że nie muszę wybierać pomiędzy jedną wystawą a drugą:) Będę na 100%
Pozdrawiam
Jeśli nic nie stanie , jak zwykle ostatnio, na przeszkodzie, to się zobaczymy. Opowiedz coś o soim psiaku, bo nic o nim nie wiemy. Oczywiście nie w działe wystawy. Ja tu jak zwykle odbiegam od tematu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...