_beatka_ Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 specjalny autobus?a jak w nim będą siedziały psy? :o
JustynaJK Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 uważam to za super pomysł! :) godny naśladownictwa
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 JustynaJK napisał(a):uważam to za super pomysł! :) godny naśladownictwaMy też podziwiamy Oddział w Legionowie, stale słyszę o jakichś ciekawych inicjatywach i bardzo żałuję, że to niestety dość daleko od nas
JustynaJK Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 u mnie w okolicy bardzo pręznie działa oddział w Będzinie,co miesiąc prawie są wykłady na różne tematy kynologiczne. W piątek był wykład Pani dr z Lublina na temat chorób skóry i kosmetologii,naprawdę bardzo ciekawy,super slajdy! Trwał 3 godziny blisko.Były oczywiście też omawiane bf!
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 JustynaJK napisał(a):u mnie w okolicy bardzo pręznie działa oddział w Będzinie,co miesiąc prawie są wykłady na różne tematy kynologiczne. W piątek był wykład Pani dr z Lublina na temat chorób skóry i kosmetologii,naprawdę bardzo ciekawy,super slajdy! Trwał 3 godziny blisko.Były oczywiście też omawiane bf!A to interesujące, co mówiono na temat bf
JustynaJK Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 że są predysponowane do atopii,chorób skóry i alergii pokarmowej
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 JustynaJK napisał(a):że są predysponowane do atopii,chorób skóry i alergii pokarmowejPręgowane absolutnie nie. W ciagu 25 lat hodowli, nie zdarzyło mi się, aby pręgus miał alergię. Alergiczne sa wyłącznie białe i przeważnie alergia jest kontaktowa, anie pokarmowa. Atiopia jest dziedziczna, jak zauażyłam. Moje nie miały tego i ich dzieci też nie, bo przeważnie mam kontakty z nabywcami szczeniąt. Wogóle, gdyby hodowcy byli uczciwi i nie rozmnażali chorych psów, to ilość chorób by znacznie zmalała
Moloska Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 no a ja nie moge doczekac sie wystawy w Poznaniu! Te Wszystkie słodkie mordeczki nie tylko buldozkow,ale i ...bullmastiffow~!
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Moloska napisał(a):no a ja nie moge doczekac sie wystawy w Poznaniu! Te Wszystkie słodkie mordeczki nie tylko buldozkow,ale i ...bullmastiffow~!To przecież juz niedługo za tydzięń. Kubeczek Ci przywieziemy
Moloska Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 no ja przeciez wiem,ze niedlugo. Draczyn,a ats sie wybiera?
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Moloska napisał(a):no ja przeciez wiem,ze niedlugo. Draczyn,a ats sie wybiera?Pisała, że sie wybiera, ale ona teraz nieczęsto byw na forum
Moloska Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 No włąsnie zauwazyłam. Mam nadzieje,ze sie zjawi,chcoiaz i tak nie wiem jak wyglada. Jakos sie poznamy. Pozdrawiam:) Moloska
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Moloska napisał(a):No włąsnie zauwazyłam. Mam nadzieje,ze sie zjawi,chcoiaz i tak nie wiem jak wyglada. Jakos sie poznamy. Pozdrawiam:) MoloskaJa wiem jak wygląda, a nas poznaz po numerach psów. My będziemy z Pacynką w seniorch i Draczką w młodzieży
Moloska Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 od,Draczyn ja mam problemm powiedz jak robisz zdjecie w podpisie?tzn jak zamieszczasz
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Moloska napisał(a):ok juz mam:)))No widzisz Moloska jaka jesteś zdolna. Sma sobie poradziłaś brawo
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Swietny masz podpis. Bardzo i śię podoba
Moloska Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 to takie prawdziwe i senoswne,a takie krotkie...istne zycie
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Moloska napisał(a):to takie prawdziwe i senoswne,a takie krotkie...istne zycieMolosko, życie takie jest - raz z górki, a raz pod górkę, ale trzeba te złe chwile szybko wyrzucać z pamięci, a pamiętać te dobre. Wówczas życie okaże się piękne
Moloska Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 No tak. Ale jak sie podpis podoba to ok :evilbat:
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Moloska napisał(a):No tak. Ale jak sie podpis podoba to ok :evilbat:Oczywiście bardzo mi się podoba
JustynaJK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Draczyn napisał(a):Moloska napisał(a):to takie prawdziwe i senoswne,a takie krotkie...istne zycieMolosko, życie takie jest - raz z górki, a raz pod górkę, ale trzeba te złe chwile szybko wyrzucać z pamięci, a pamiętać te dobre. Wówczas życie okaże się piękne nie jest to takie proste niestety!
Draczyn Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 JustynaJK napisał(a):Draczyn napisał(a):Moloska napisał(a):to takie prawdziwe i senoswne,a takie krotkie...istne zycieMolosko, życie takie jest - raz z górki, a raz pod górkę, ale trzeba te złe chwile szybko wyrzucać z pamięci, a pamiętać te dobre. Wówczas życie okaże się piękne nie jest to takie proste niestety!Justyna, takie jest znane stare powiedzenie. Chcieć to móc
Recommended Posts