Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
niesety nie znam, bo chyba nikogo tu nie było na forum kto miałby z tamte hodowli buldozka...ale teraz chociaż juz wiem jak wygląda :D

Chodzi mi Beatko,czy pisałas wczesniej na forum 100 Pociech ?
Znałabyś cała historię Nitusi .

Posted

_beatka_ napisał(a):
zagladalam ale nie moge sie "dokopać" do tematu niteczki :roll:
Bo to było ość dawno. A czy Ty Bajtusia będziesz wystawiać. Przydałoby się, bo to Ladny psiak

Posted

szczerze powiem, że nie wiem jeszcze :roll: moze z raz pójdziemy, zeby zobaczyc jak ocenia go sędziowie i jak te całe wystawy wygladaja od zaplecza :D ale tak na dluzsza mete to chyba nie!byłam z bajtem na psim pikniku w niedziele i był raczej zestresowany taka ilościa psów,az dostał biegunki :roll:

Posted

_beatka_ napisał(a):
szczerze powiem, że nie wiem jeszcze :roll: moze z raz pójdziemy, zeby zobaczyc jak ocenia go sędziowie i jak te całe wystawy wygladaja od zaplecza :D ale tak na dluzsza mete to chyba nie!byłam z bajtem na psim pikniku w niedziele i był raczej zestresowany taka ilościa psów,az dostał biegunki :roll:
Na wytawie jet zupełnie inacze niż na pikniku. Każdy pies jest na smyczy i nie aż tyle ludzi. Moje na piknikach też dostają kota, a na wystawie nie

Posted

Beatko,jest tam temat NASZA DZIEWCZYNKA ODESZŁA..o smierci coreńki naszej Hebci TOLUNI :cry: z tego co pamietam Dominika w tym temacie opisywała historie Niteczki - kupili ja zaraz po smierci TOLUNI, jako 4 mies.,zabiedzonego szczeniaczka z krwiakiem na uszku :(

Posted

Podaję wyniki z Zabrza z 9.10.2005 - sędzia Jaroslav Matyas (Słowacja) ,PSY
klasa młodzieży
KREPY KMOTR 100 Pociech dosk Zw.Mł.BOB
NIKIFOR Matuchowa Frajda dosk.2
klasa pośrednia
ADMIRAL Caniis Bull dosk.1 CWC
MATTI Matuchowa Frajda dosk.2
BURBON Orestes dosk.3
klasa championów
DRAKULA Z Rybiho Mesta dosk.1 CWC ,NPwR

SUKI
klasa młodzieży
SALOME Zona Bull dosk.1
klasa pośrednia
DIVA Pro Publico Bono ?
MALA MI Matuchowa Frajda dosk.1 CWC
klasa otwarta
AMBER OF LOVE Król Arlekin dosk.1 CWC ,NSwR
LOLA Mali Boks ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...