Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Dziękujemy Hebulka, za tak wspaniały reportaż z wystawy

Nie ma za co.Zresztą reportaż niepełny:)
Jak przyjechała Hebulka już nie robiłam zdjęć dlatego takie braki w suniach :(

Wystawa wczorajsza zostawiła mi bardzo mieszane uczucia.Chyba przestaje sie orientować w buldożkowej urodzie..
Suczka młodzież.... :o :o :o -zdjęcie wcześniej
Sunie z otwartej - dziewczynki z Zielonego Sacza - jak dla mnie przepiekne,czy GAPCIA Draczyn - zdecydowane moim skromnym zdaniem faworytki,jakby pominiete. :o
GUSTAW przegrywa porównanie z psem z Niemiec..róznca miedzy nimi chyba widoczna dla każdego..no cóz nie mi ocenianie decyzji sędziego,to on się w końcu na tym (mam nadzieję) zna.Jednak niesmak pozostał...

A moja Hebe chyba wybitnie nerwowo reaguje na ring.Po wyjsciu z ringu,po akcji jaka zrobiła ;) podszedł do nas pan - gość honorowy, Włoch z tłumaczką i powiedział,ze to nie wina Hebe tylko nasza bo nie powinien się Artur nad nia tak nachylac na ringu - łatwo powiedzieć,jak ona sie burzy a sędzia co chwile podchodzi zeby gdzies pomacać..Ja mu na to,ze nie,ona tak reaguje na obcych i wogóle nie ma sensu jej wystawiac.Pan był wyjatkowo uparty.:) pokrecił przecząco głową i zabrał sie za dotykanie i ogladanie Hebe.Serce miałam w gardle ze strachu..a tu moja niunia została obejrzana i obmacana wzdłuz i wszez, na koniec zajrzał jej w zabki,a ona nawet nie drgneła..Byłam w ciezkim szoku..Pan był bardzo zadowolony (chyba tez sedzia) ze jednak racja była jego:)
Moż emocje na ringu - nie da sie ukryc ze zawsze człwowiek sie denerwuje,a przy Hebci to juz wogóle,udzielają sie jej i tak reaguje.Dlatego dajemy jej juz spokój,ale bardzo sie ciesze ze ten człowiek ją obejrzał i wszystko było ok,zwłaszcza ze niektórzy patrzyli na nas jak na kosmitów i oczywiscie zaczeły sie komentarze - co to za pies itd..a tu Hebus pokazał ze jest całkiem normalnym psem - nie lubiącym po prostu wystawy;)

Posted

Hebulka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Dziękujemy Hebulka, za tak wspaniały reportaż z wystawy

Nie ma za co.Zresztą reportaż niepełny:)
Jak przyjechała Hebulka już nie robiłam zdjęć dlatego takie braki w suniach :(

Wystawa wczorajsza zostawiła mi bardzo mieszane uczucia.Chyba przestaje sie orientować w buldożkowej urodzie..
Suczka młodzież.... :o :o :o -zdjęcie wcześniej
Sunie z otwartej - dziewczynki z Zielonego Sacza - jak dla mnie przepiekne,czy GAPCIA Draczyn - zdecydowane moim skromnym zdaniem faworytki,jakby pominiete. :o
GUSTAW przegrywa porównanie z psem z Niemiec..róznca miedzy nimi chyba widoczna dla każdego..no cóz nie mi ocenianie decyzji sędziego,to on się w końcu na tym (mam nadzieję) zna.Jednak niesmak pozostał...

A moja Hebe chyba wybitnie nerwowo reaguje na ring.Po wyjsciu z ringu,po akcji jaka zrobiła ;) podszedł do nas pan - gość honorowy, Włoch z tłumaczką i powiedział,ze to nie wina Hebe tylko nasza bo nie powinien się Artur nad nia tak nachylac na ringu - łatwo powiedzieć,jak ona sie burzy a sędzia co chwile podchodzi zeby gdzies pomacać..Ja mu na to,ze nie,ona tak reaguje na obcych i wogóle nie ma sensu jej wystawiac.Pan był wyjatkowo uparty.:) pokrecił przecząco głową i zabrał sie za dotykanie i ogladanie Hebe.Serce miałam w gardle ze strachu..a tu moja niunia została obejrzana i obmacana wzdłuz i wszez, na koniec zajrzał jej w zabki,a ona nawet nie drgneła..Byłam w ciezkim szoku..Pan był bardzo zadowolony (chyba tez sedzia) ze jednak racja była jego:)
Moż emocje na ringu - nie da sie ukryc ze zawsze człwowiek sie denerwuje,a przy Hebci to juz wogóle,udzielają sie jej i tak reaguje.Dlatego dajemy jej juz spokój,ale bardzo sie ciesze ze ten człowiek ją obejrzał i wszystko było ok,zwłaszcza ze niektórzy patrzyli na nas jak na kosmitów i oczywiscie zaczeły sie komentarze - co to za pies itd..a tu Hebus pokazał ze jest całkiem normalnym psem - nie lubiącym po prostu wystawy;)
W pełni ćię rozumiem. Zachowanie psa w dużej mierze zależy od podejścia sędziego. Ja bym nie rezygnowała. Aniesmak jest nie zawsze. Jest iele Swietnych wystaw

Posted

Wybaczcie pytanie totalnego laika, ale ponieważ mam dwa kroki do Legionowa więc pytam:
gdzie dokładnie będzie wystawa?
czy można przyjść popatrzeć z własnym pupilem? (nie wiem jak to będzie bo Zula rwie się do wszystkich psów)pozdrawiam

Posted

Minimolos napisał(a):
Na teren wystawy można wejść wyłącznie z psem który jest zgłoszony na daną wystawę :lol: Nie można przyprowadzać swoich pupilów bo i tak nie wpuszczą :lol:
Podaję już link do mapki gdzie dokładnie będzie wystawa w Legionowie:
http://www.zkwp-legionowo.pl/img/dojazd.gif

A więcej informacji na temat te wystawy tutaj:
http://www.zkwp-legionowo.pl/index1.php?go=wystawy&sgo=plakat&dr=krajowa05

I wszystko jasne, nawet logiczne :wink: Dzięki Minimolos , czyli kibice muszą mieć dwie łapy a nie cztery :D

Posted

Lokys napisał(a):
Minimolos napisał(a):
Na teren wystawy można wejść wyłącznie z psem który jest zgłoszony na daną wystawę :lol: Nie można przyprowadzać swoich pupilów bo i tak nie wpuszczą :lol:

I wszystko jasne, nawet logiczne :wink: Dzięki Minimolos , czyli kibice muszą mieć dwie łapy a nie cztery :D
A nie możesz przyjechać bez pieska?????????

Posted

Draczyn napisał(a):
Lokys napisał(a):
Minimolos napisał(a):

Pewnie, że przyjadę i bez ,ale troszkę mi szkoda ją zostawiać, w tygodniu długo pracujemy więc weekend jest w 100% Zuli. Ciekawość weźmie gorę i będę na pewno!

Posted

Lokys napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Lokys napisał(a):
Minimolos napisał(a):

Pewnie, że przyjadę i bez ,ale troszkę mi szkoda ją zostawiać, w tygodniu długo pracujemy więc weekend jest w 100% Zuli. Ciekawość weźmie gorę i będę na pewno!
To bardzo się cieszymy

Posted

Legionowo - wyniki:
PSY
klasa szczeniąt
1015 BALBO Tajemnica Mistrza - nb
1016 GEM Magdusiowe Plemie - w.o.
klasa młodzieży
1017 AMBARAS Brawado - dosk.
1018 AMO-A od Pysi Oprysi - dosk. IV
1019 CEZAR Matasz - dosk. III
1020 ELTON Draczyn - dosk. II
1021 EXCITING ME Action Alet - dosk. I Zw.mł. BOB
1022 LORD Mali-Box - dosk.
1023 Sophianae Imperator MAX - dosk.
klasa pośrednia
1024 BAKS Bulgotki Podegrodzkie - dosk. I BOS CWC
SUKI
klasa szczeniąt
1025 BERTA Sto Pręg - nb.
1223 GAJA Magdusiowe Plemię - w.o.
Klasa młodzieży
1026 CONCHITA Grundio Maialis - dosk. III
1027 DOMINO Gremlisowe Stadko - nb
1028 DRACZNA DRAKA Draczyn - dosk. I Zw.mł.
1029 ETNA Collin - dosk. IV
1030 JONIA Admiror - dosk. II
klasa pośrednia
1031 MAGRA Magdusiowe Plemię - dosk. II
1032 MARGOT To Lubię - dosk. I CWC
1033 PERSONA Gizmo z Krótkonosych - dosk. III
klasa otwarta
1034 ANAFIS Audax - nb
1035 ANETA - dosk. II
1036 GRACJA Skarby Urszuli - dosk. V
1037 GRECJA Skarby Urszuli - dosk. III
1038 GUMISIA Draczyn - dosk. I CWC BOS
1039 WITAMINKA Pro Publico Bono - dosk. IV
klasa weteranów
1040 PACYNKA Draczyn - dosk I

Wielkie gratulacje dla Draczyna. Zw.mł., BOS i same oceny doskonałe to wielki sukces. :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Anutka ale jest jakiś mały błąd, pies z klasy młodzieży nie mógł dostać Zwycięstwa Młodzieży i CWC :lol:
CWC dostają z klasy pośredniej, otwartej i championów :lol: on z pewnością dostał Zwycięstwo Młodzieży :lol:

Posted

Psy klasa szczeniąt

Psy klasa młodzieży

AMBARAS Brawado

CEZAR Matasz

ELTON Draczyn

Suki klasa szczeniąt

Suki klasa młodzieży

DRACZNA DRAKA Draczyn

CONCHITA Grundio Maialis

JONIA Admiror

Suki klasa pośrednia

Suki klasa otwarta

GUMISIA Draczyn

GRECJA Skarby Urszuli

Suki porównanie

Porównanie BOB

EXCITING ME Action Alet BOB

PACYNKA Draczyn

Posted

Żałuję, że nie mogłam być dzisiaj na wystawie... a zwłaszcza, że nie mogłam oklaskiwać Draczki...
Dla Draczyna wielkie gratulacje!

Posted

zdjecia super :D ale dziwi mnie tylko, że w klasie szczeniąt na poczatku fotorelacji był jeden piesek łaciaty, ktry był zdecydowanie bardziej szcupły i wyzszy niz reszta grupy....to jak w koncu jest?buldozki moga byc takie wyzsze czy nie?bo ten skoro startował w wystawie musi przeciez miec rodowód... :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...