Draczyn Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 _beatka_ napisał(a):a widzisz, tym razem ja dobrze przeczytałam :wink:Najlepiej można to sprawdzić na stronie Anuttki, poświęconej Matyldzie
Hebulka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 BULDOG FRANCUSKI PSY - klasa szczeniat: 2706 DRUPI Baflo 2707 RUM DE ELKA Gyvybes zyme PSY - klasa młodzieży: 2708 EXCITING ME Action Alet 2709 LA PALETTE PLAISANT SHARM 2710 LORD Mali-Box 2711 PONT de Elka Gyvybes zyme PSY - klasa pośrednia: 2712 BORYS Mink 2713 BOURBON Orestes 2714 DETAL Pro Publico Bono 2715 GRAN z Piotrowego Sadu 2716 ROCKY Mały Gangster :o ...tak jest w katalogu - oczywiście Mały Gladiator :wink: PSY - klasa otwarta: 2717 ARTOS v. Croonenbroecks Hof 2718 EMELJAN 2719 MEGA-MYSZ Zezowate Szczęście PSY - klasa championów 2720 GUSTAW Mieszko i Jagienka Psy - klasa weteranów: 2721 ŻARTOBLIWY ŻULIK 100 Pociech
Hebulka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 BULDOG FRANCUSKI SUKI - klasa szczeniąt: 2722 DAKOTA Baflo 2723 RIA WAXI DE ELKA Gyvybes zyme SUKI -klasa młodzieży: 2724 Dashin Dom BARYSCHNYA-KRSTIANKA 2725 BONNIE BULLY Royal Club 2726 DEMI z Cocolandu 2727 DODA z Cocolandu 2728 KAPRYŚNA KSIĘŻNICZKA 100 Pociech 2729 Stellanova NEL 2730 PASJA z Piotrowego Sadu 2731 PESIA Molosos Grabowski 2732 POLA z Piotorowego Sadu 2733 PUSIA Molosos Grabowski 2734 RACHELA Mar-Gos 2735 RAMONA Gorzowska Panorama 2736 SALOME Zona bulls 2737 TOSIA z Przyzwoitej Wioski SUKI - klasa pośrednia: 2738 ART OF LOVE Król Arlekin 2739 BARBIE Bulgotki Podegrodzkie 2740 BLODY Mary Orestes 2741 DIWA Pro Publico Bono 2742 HERMINA Cmoudovo srdce 2743 LIVIA Z Piotorwego Sadu 2744 ULINKA z Gniazda Karzełków SUKI- klasa otwarta: 2745 A PRIORI DE ELKA Juodoji Chrizantema 2746 BABY z Zielonego Sącza 2747 BARBIE z Zielonego Sącza 2748 COCOLINA Wielki Grom 2749 DARLA Duma Bojarów 2750 GAPCIA Draczyn 2751 HEBE Admiror 2752 ISTNA INSPIRACJA 100 Pociech 2753 JOTA Sfora Gregora 2754 LULA Mar-Gos 2755 NIUNIA Pełnia Szczęścia 2756 PENNY Dukat Junior 2757 PRETTY PYZA Dogmar SUKI - klasa weteranów: 2758 GULU ZULA Zezowate Szczęście 2759 SZALONA SIKSA 100 Pociech
Hebulka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 TAK,nie dopisałam,to jest stawka na Wrocław.
Draczyn Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Co się stało Gyvybes Zyme tylko trzy psy i to w młodzieży i w szczeniakah tylko???????????????????????????????????????????????????????
Hebulka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Draczyn napisał(a):Co się stało Gyvybes Zyme tylko trzy psy i to w młodzieży i w szczeniakah tylko??????????????????????????????????????????????????????? :wink: :wink: :wink: Jakos nie będzie chyba nikt nad tym ubolewał..Przykro sie patrzyło na te psiątka w klatkach jedna na drugiej jak towar w sklepie spozywczym,ciągane niemiłosiernie na ringówkach i wrzucane do klatek...Brrr....aż nie chce mi sie o tym myśleć :evil:
Draczyn Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Co się stało Gyvybes Zyme tylko trzy psy i to w młodzieży i w szczeniakah tylko??????????????????????????????????????????????????????? :wink: :wink: :wink: Jakos nie będzie chyba nikt nad tym ubolewał..Przykro sie patrzyło na te psiątka w klatkach jedna na drugiej jak towar w sklepie spozywczym,ciągane niemiłosiernie na ringówkach i wrzucane do klatek...Brrr....aż nie chce mi sie o tym myśleć :evil:Tak ja tez na to wWarszawie nie mogłam patrzeć obojętnie, ale cóż - samo życie
Hebulka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 O hodowli bf z Litwy :evil: Serce pękało jak te psy były i pewnie są :cry: i beda traktowane na wystawie :cry: Towar do pokazania i wrzucenia do klatki :evil: :evil: :evil: :evil: Jutro pewnie bedzie podobny pokaz "miłosci do psów".
ats Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 nie potrafię tego zrozumieć... jeś.i to ma być kynologia i hodowla psów... to nie wiem, czy chcę się w to bawić...
Hebulka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ats napisał(a):nie potrafię tego zrozumieć... jeś.i to ma być kynologia i hodowla psów... to nie wiem, czy chcę się w to bawić... To nie ma nic wspólnego z kynologia ani hodowla psów !! Wszędzie zdarzaja sie ludzie bez serca,nastawieni jedynie na zbieranie laurów itp.
Draczyn Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Hebulka napisał(a):ats napisał(a):nie potrafię tego zrozumieć... jeś.i to ma być kynologia i hodowla psów... to nie wiem, czy chcę się w to bawić... To nie ma nic wspólnego z kynologia ani hodowla psów !! Wszędzie zdarzaja sie ludzie bez serca,nastawieni jedynie na zbieranie laurów itp.
_beatka_ Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 draczyn, ale jak byłam na warszawskiej pare tyg temu to chyba więcej było normalnych właściceli, którzy odpoczywali razem z psiakami niz jakiś pseudo hodowców...?a moze sie myle?
Draczyn Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 _beatka_ napisał(a):draczyn, ale jak byłam na warszawskiej pare tyg temu to chyba więcej było normalnych właściceli, którzy odpoczywali razem z psiakami niz jakiś pseudo hodowców...?a moze sie myle?Tak masz rację
_beatka_ Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 no własnie, a że tam sie trafiło, że byli tacy ludzie...no cóż w kazdej dziedzinie musi trafic sie jakieś zgniłe jabłko :evil:
Draczyn Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Ciekawa jestem bardzo, jak poszło we Wrocławiu. Hebulka powinna niedługo wrócić i zdac nam relację. Trzymajcie kciuki za jej sunię
Agama Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 musze sie pochwalic Draczyn w grztwkach jest juz relecja kalim po moim mesiu zloto i cwc ania szczesliwa i juz planuje zagraniczne wojaze
matrix..... Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Trzymamy za suczkę Hebulki!! Agama gratuluję serdecznie ładnego potomka po Mesiu:) Draczyn wysłałem pw, nie wiem czy otrzymałaś?
misiaczek Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Agama,gratulacje :multi: A za Hebe oczywiście trzymamy kciuki :D :D :D
Draczyn Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 matrix..... napisał(a):Trzymamy za suczkę Hebulki!! Agama gratuluję serdecznie ładnego potomka po Mesiu:) Draczyn wysłałem pw, nie wiem czy otrzymałaś?Dostałam , Bardzo dziękuję - odpisałam. Aggama ucałuj Mesia, bo dał piękne dzieci
matrix..... Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Trzymamy za suczkę Hebulki!! Agama gratuluję serdecznie ładnego potomka po Mesiu:) Draczyn wysłałem pw, nie wiem czy otrzymałaś?Dostałam , Bardzo dziękuję - odpisałam. Aggama ucałuj Mesia, bo dał piękne dzieci też otrzymałem dziękuję, odpisałem :) Rasę dostał w grzywkach NABAB Germanika, piekny pies gratuluję bardzo, a kto we Wrocławiu oceniał buldożki francuskie też Pani Krystyna Opara?
Draczyn Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Trzymamy za suczkę Hebulki!! Agama gratuluję serdecznie ładnego potomka po Mesiu:) Draczyn wysłałem pw, nie wiem czy otrzymałaś?Dostałam , Bardzo dziękuję - odpisałam. Aggama ucałuj Mesia, bo dał piękne dzieci też otrzymałem dziękuję, odpisałem :) Rasę dostał w grzywkach NABAB Germanika, piekny pies gratuluję bardzo, a kto we Wrocławiu oceniał buldożki francuskie też Pani Krystyna Opara?Niestety nie. Jakiś sędzia z Niemiec, podobno nie jest specjalista od buldozkow, zapraszany przez P. Chabika
matrix..... Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Trzymamy za suczkę Hebulki!! Agama gratuluję serdecznie ładnego potomka po Mesiu:) Draczyn wysłałem pw, nie wiem czy otrzymałaś?Dostałam , Bardzo dziękuję - odpisałam. Aggama ucałuj Mesia, bo dał piękne dzieci też otrzymałem dziękuję, odpisałem :) Rasę dostał w grzywkach NABAB Germanika, piekny pies gratuluję bardzo, a kto we Wrocławiu oceniał buldożki francuskie też Pani Krystyna Opara?Niestety nie. Jakiś sędzia z Niemiec, podobno nie jest specjalista od buldozkow, zapraszany przez P. Chabika o, szkoda, nie wiem jak w ozdobnych ale np w chartach Pani Oparowa ma dobre oko i wystawcy ją sobie cenią.
Recommended Posts