matrix..... Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dobry Wieczór, muszę sprostować jedną informację którą wczoraj podałem otóż na wystawie w Chorzowie buldożek francuski piesek z klasy młodziezy otrzymał ocenę doskonałą ale nie otrzymał Zw. Młodzieży. Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd i proszę Minimolosa o poprawienie na Waszej liście wystaw.
Draczyn Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 matrix..... napisał(a):Dobry Wieczór, muszę sprostować jedną informację którą wczoraj podałem otóż na wystawie w Chorzowie buldożek francuski piesek z klasy młodziezy otrzymał ocenę doskonałą ale nie otrzymał Zw. Młodzieży. Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd i proszę Minimolosa o poprawienie na Waszej liście wystaw.Dobrywieczór Matrix, myślę, że Minimolos jeszce tu zajrzy. Miło, że wpadłeś nas odwiedzić
Minimolos Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 matrix..... napisał(a):Dobry Wieczór, muszę sprostować jedną informację którą wczoraj podałem otóż na wystawie w Chorzowie buldożek francuski piesek z klasy młodziezy otrzymał ocenę doskonałą ale nie otrzymał Zw. Młodzieży. Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd i proszę Minimolosa o poprawienie na Waszej liście wystaw. Dzięki matrix za wiadomość, zaraz poprawię na Serwisie BF :lol:
Hebulka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Gratulacje dla Zwycięzców :klacz: :klacz: :klacz: :kciuki:Hebulka Tyzawsze pamiętasz o gratulacjach, a kiedy Ty wystawiasz, abyśmy mogli też Ci poklaskać My wystawiamy się 25 września we W-wiu, ale nie wiem czy bedą powody do klaskania,no chyba ze dla synusia :) Mówiłam Ci Draczyn jakie Hebulka ma ostatnio zdanie o ogladaniu jej na stole.. Miałysmy isc na kilka lekcji a pech chciał ze treserka wyjechala:( Cwiczymy w domu ale to niewielki ma sens,Hebe stoi jak posag i jest super,ale nie dotyka jej nikt obcy.. Zobaczymy co to bedzie,mam wielkiego pietra przed wystawą.Nie wazne miejsce,zeby tylko nie było "numeru.."
Draczyn Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Gratulacje dla Zwycięzców :klacz: :klacz: :klacz: :kciuki:Hebulka Tyzawsze pamiętasz o gratulacjach, a kiedy Ty wystawiasz, abyśmy mogli też Ci poklaskać My wystawiamy się 25 września we W-wiu, ale nie wiem czy bedą powody do klaskania,no chyba ze dla synusia :) Mówiłam Ci Draczyn jakie Hebulka ma ostatnio zdanie o ogladaniu jej na stole.. Miałysmy isc na kilka lekcji a pech chciał ze treserka wyjechala:( Cwiczymy w domu ale to niewielki ma sens,Hebe stoi jak posag i jest super,ale nie dotyka jej nikt obcy.. Zobaczymy co to bedzie,mam wielkiego pietra przed wystawą.Nie wazne miejsce,zeby tylko nie było "numeru.."Hebulka myśmy też mieli taką suczkę. Za każdym razem gdy ktoś przychodił lądowała na stoliku, a gość był zmuszany do oglądania jej ząbków itd. Jeśli się udało to dostawała smakołyki, a jeśli nie to udawaliśmy obrażonych i w końcu się udało. Sprbójcie
Basma Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Dziękuję za tak miłe przyjęcie na forum , bardzo się cieszę sukcesami Mattiego, a moja radość jest tym większa, iż wczoraj wieczorem potwierdziła się informacja, że w Kecskemet Matti wywalczył sobie kwalifikacje do wzięcia udziału w CRAFCIE w Wielkiej Brytanii. Muszę się nad tym poważnie zastanowić, powalczyć pewnie nie powalczymy kiedy zjadą się najlepsze Bulwy z całego świata, ale może warto zaznaczyć obecność polskiego buldożka z polskiej hodowli. Może taki ostatni, to on nie będzie. Czy ktoś ma jakieś wiadomości, a może doświadczenia, w tym temacie, wiem, że polskie psy bywały na CRAFCIE , z chęcią zasięgnę opinii osób zaznajomionych z pobytem, czy udziałem w tej wspaniałej imprezie.
Draczyn Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Basma napisał(a):Dziękuję za tak miłe przyjęcie na forum , bardzo się cieszę sukcesami Mattiego, a moja radość jest tym większa, iż wczoraj wieczorem potwierdziła się informacja, że w Kecskemet Matti wywalczył sobie kwalifikacje do wzięcia udziału w CRAFCIE w Wielkiej Brytanii. Muszę się nad tym poważnie zastanowić, powalczyć pewnie nie powalczymy kiedy zjadą się najlepsze Bulwy z całego świata, ale może warto zaznaczyć obecność polskiego buldożka z polskiej hodowli. Może taki ostatni, to on nie będzie. Czy ktoś ma jakieś wiadomości, a może doświadczenia, w tym temacie, wiem, że polskie psy bywały na CRAFCIE , z chęcią zasięgnę opinii osób zaznajomionych z pobytem, czy udziałem w tej wspaniałej imprezie.Witaj Basma, myślę, że najbardziej wiarygodne informaje można uzyskać u samych organizatorów, a z tym nie będziecie, z uwagi na doskonałą znajomość języka, mieć najmniejszych kłopotów
Hebulka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Gratulacje dla Zwycięzców :klacz: :klacz: :klacz: :kciuki:Hebulka Tyzawsze pamiętasz o gratulacjach, a kiedy Ty wystawiasz, abyśmy mogli też Ci poklaskać My wystawiamy się 25 września we W-wiu, ale nie wiem czy bedą powody do klaskania,no chyba ze dla synusia :) Mówiłam Ci Draczyn jakie Hebulka ma ostatnio zdanie o ogladaniu jej na stole.. Miałysmy isc na kilka lekcji a pech chciał ze treserka wyjechala:( Cwiczymy w domu ale to niewielki ma sens,Hebe stoi jak posag i jest super,ale nie dotyka jej nikt obcy.. Zobaczymy co to bedzie,mam wielkiego pietra przed wystawą.Nie wazne miejsce,zeby tylko nie było "numeru.."Hebulka myśmy też mieli taką suczkę. Za każdym razem gdy ktoś przychodił lądowała na stoliku, a gość był zmuszany do oglądania jej ząbków itd. Jeśli się udało to dostawała smakołyki, a jeśli nie to udawaliśmy obrażonych i w końcu się udało. Sprbójcie Dzięki Draczyn !!! Muszę zaprosić kilku odważnych i będziemy ćwiczyć :D
Draczyn Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Spróbójcie Hebulka. Nam się udało, może i Wam się uda, jestem tego nawet pewna
Hebulka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Draczyn napisał(a):Spróbójcie Hebulka. Nam się udało, może i Wam się uda, jestem tego nawet pewna Mam nadzieję !!!! Hebe da sobie obejrzec zęby i nawet sie dotykać oby tylko nie za długo...a pojecia nie mam jak oglada pieski pan Roland Beber. Az trudno mi uwierzyc jak weci ją skrzywdzili :cry: Kiedys na stole Hebunia uszka dawała do tyłu i tylko buzki by dawała, a teraz spodziewa się ze ktos zada jej ból..To strasznie smutne :( To bedzie raczej ostatnia wystawa, jezeli ona tak bedzie odbierac ogladanie na stole to szkoda jej stresowac.
Draczyn Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Spróbójcie Hebulka. Nam się udało, może i Wam się uda, jestem tego nawet pewna Mam nadzieję !!!! Hebe da sobie obejrzec zęby i nawet sie dotykać oby tylko nie za długo...a pojecia nie mam jak oglada pieski pan Roland Beber. Az trudno mi uwierzyc jak weci ją skrzywdzili :cry: Kiedys na stole Hebunia uszka dawała do tyłu i tylko buzki by dawała, a teraz spodziewa się ze ktos zada jej ból..To strasznie smutne :( To bedzie raczej ostatnia wystawa, jezeli ona tak bedzie odbierac ogladanie na stole to szkoda jej stresowac.Nie zniechęcajcie się potrnujcie z nią trochę. Szkoda by było zrezygnować z wystaw, bo to piękna suczka
Hebulka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Dzięki Draczyn za miłe słowa !! Mi tez troche szkoda,chciałabym jej tylko dokończyc Champ :( Juz by miała gdyby w Krakowie nie wywinęła numeru,tak nam powiedziała p. Świsulska.
Draczyn Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Hebulka napisał(a):Dzięki Draczyn za miłe słowa !! Mi tez troche szkoda,chciałabym jej tylko dokończyc Champ :( Juz by miała gdyby w Krakowie nie wywinęła numeru,tak nam powiedziała p. Świsulska.Próbójci i nie zniechęcacie się jakimś niepowodzeniem. To jest piękna suka i szkoda, aby nie miała champ.
tunio Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Draczyn napisał(a):Matrix wielkie gratulacje i dla carragan też, bo mimo narzekańmaleństwo też podobno dobrze wypadło. Gratuluję serdecznie JustynaJK napisał(a):no właśnie,przegrana bitwa to nie znaczy przegrana wojna :) Alez drogie panie,ja sie kompletnie nie przejmuje :D Dla mnie Malenstwo jest najpiekniejsze pod sloncem i byloby takie nawet gdyby mialo piec lap i uszy jak slonik Dumbo :wink: W Chorzowie przegralo ze swoim bratem (reszta konkurencji sie nie stawila wiec wszystko pozostalo w rodzinie :wink: ).Jesli chcecie moge Wam w buldozkowym offie wrzucic zdjecie obu chlopakow :D Jesli idzie o wystawe...Znowu zloto i CWC w championach oraz jak zwykle Malenstwo mialo fanclub na wystawie :wink: :lol: Chyba juz tez konczymy sezon w tym roku,bo Malenstwo znowu weszlo w etap "brzydkiego kaczatka".Teraz np.ma nieproporcjonalnie mala glowe w stosunku do ciala..... :lol: Pozdrawiam i znikam :D Pa :D BTW.A za gratulacje serdecznie dziekuje :D A werdyktem sie nie przejmuje totalnie,bo dzisiaj jest taki,a jutro inny...Jedyne co sie na wystawie nigdy nie zmienia,bez wzgledu na sedziego,miejsce,range wystawy itd., to fanclub Malenstwa :fadein: A w koncu najwazniejsze jest to,aby on wracal zadowolony z wystawy :fadein: Ja zas spedzilam czas w b.milym towarzystwie :fadein:
Draczyn Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 carragan napisał(a):Draczyn napisał(a):Matrix wielkie gratulacje i dla carragan też, bo mimo narzekańmaleństwo też podobno dobrze wypadło. Gratuluję serdecznie JustynaJK napisał(a):no właśnie,przegrana bitwa to nie znaczy przegrana wojna :) Alez drogie panie,ja sie kompletnie nie przejmuje :D Dla mnie Malenstwo jest najpiekniejsze pod sloncem i byloby takie nawet gdyby mialo piec lap i uszy jak slonik Dumbo :wink: W Chorzowie przegralo ze swoim bratem (reszta konkurencji sie nie stawila wiec wszystko pozostalo w rodzinie :wink: ).Jesli chcecie moge Wam w buldozkowym offie wrzucic zdjecie obu chlopakow :D Jesli idzie o wystawe...Znowu zloto i CWC w championach oraz jak zwykle Malenstwo mialo fanclub na wystawie :wink: :lol: Chyba juz tez konczymy sezon w tym roku,bo Malenstwo znowu weszlo w etap "brzydkiego kaczatka".Teraz np.ma nieproporcjonalnie mala glowe w stosunku do ciala..... :lol: Pozdrawiam i znikam :D Pa :D BTW.A za gratulacje serdecznie dziekuje :D A werdyktem sie nie przejmuje totalnie,bo dzisiaj jest taki,a jutro inny...Jedyne co sie na wystawie nigdy nie zmienia,bez wzgledu na sedziego,miejsce,range wystawy itd., to fanclub Malenstwa :fadein: A w koncu najwazniejsze jest to,aby on wracal zadowolony z wystawy :fadein: Ja zas spedzilam czas w b.milym towarzystwie :fadein:Witaj Carragan, to jednak sukces - wiek=kie gratulacje, a o zdjęcia bardzo prosimy, dobrego nigdy nie za wiele
tunio Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Draczyn jeszcze raz dziekuje za gratulacje :D A zdjecia przy najblizszej okazji wrzuce :fadein:
Draczyn Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 carragan napisał(a):Draczyn jeszcze raz dziekuje za gratulacje :D A zdjecia przy najblizszej okazji wrzuce :fadein:A gdzie obiecane fotki???????
tunio Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Jesli chcesz od reki to jak narazie wrzucam z Raciborza :wink: Na chorzowskie jeszcze trzeba troche poczekac :roll:
Draczyn Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 carragan napisał(a):Jesli chcesz od reki to jak narazie wrzucam z Raciborza :wink: Na chorzowskie jeszcze trzeba troche poczekac :roll:Cierpliwie czekamy na foki z Chorzowa
Draczyn Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Mamy propozycję zorganizowania zbiorowego wyjazdu na Europejską Wystawę do helsinek. Zainteresowanych odsyłamy do 1ej str Dogomani temat Helsinki 2006
Draczyn Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Draczyn napisał(a):Mamy propozycję zorganizowania zbiorowego wyjazdu na Europejską Wystawę do helsinek. Zainteresowanych odsyłamy do 1ej str Dogomani temat Helsinki 2006I znów się machnęłam, napisałam informację w działe hodowle
_beatka_ Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 trudno, nie martw się, chociaz więcej osób zobaczy :wink:
Draczyn Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 _beatka_ napisał(a):trudno, nie martw się, chociaz więcej osób zobaczy :wink:Matwię się, bo w ten sposób robi się nikomu niepotrzebny bałagan
_beatka_ Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 draczyn od martwienia jeszcze nikt lepiej sie nie poczul, lepiej poprostu bądź bardziej ostrozna na drugi raz :D
Minimolos Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Na Serwsie BF jest już stawka buldogów w Legionowie (27 sztuk) http://www.buldogfrancuski.com/legionowo_05.htm
Recommended Posts