Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Draczyn : Nie kazde "inne zdanie" tak traktuje. Ale sama zauwaz jak sie do mnie zwracasz : Nie zupełnie masz rację, bo jeśli ja sprzedaję pięknego szczeniaka i mówię nabywcom, że dostają go pod ..." - Ty masz racje ja nie do konca? w kilku kwestiach juz mi dalas do zrozumienia ze to Twoje racje sa tymi poprawnymi :D Tylko i wylacznie o to mi chodzi. takie odnioslam po prostu wrazenie.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn czemu nie zachwycasz się PIRANIA , widziałaś jej zdjęcie na Forum?
Bambinie jest bardzo przykro , że jej nie pochwaliłaś.[/quote]Ależ ja się od urodzenia nią zachwycam, tylko ten zachwyt mógłby być poczytany za samouwielbienie. Ale masz racj powinnam Ci podziękować za dobre jej utrzymanie, bo jako starsza pani wygląda wspaniale

Posted

Dziękuję za ciepłe słowa wszystkim którym spodobała się uroda mojej suczki ONLY YOU z Nadarzyna. Bardzo dziękuję Anutce za zgodę na wykorzystanie zrobonego przez nią zdjęcia na mojej stronie internetowej. Nasz aparat to niestety klamot, odmówił współpracy :lol: Ten weekend był szczęśliwy nie tylko dla mnie, na Węgrzech w sobotę i niedzielę na dwóch wystawach pięknie zaprezentowały się nasze polskie bulby - MATI i MIMI Matuchowa Frajda. Wielkie gratulacje dla hodowcy i właścicielki MATIEGO!

Pozdrawiam

Posted

IrenaTe napisał(a):
Dziękuję za ciepłe słowa wszystkim którym spodobała się uroda mojej suczki ONLY YOU z Nadarzyna. Bardzo dziękuję Anutce za zgodę na wykorzystanie zrobonego przez nią zdjęcia na mojej stronie internetowej. Nasz aparat to niestety klamot, odmówił współpracy :lol: Ten weekend był szczęśliwy nie tylko dla mnie, na Węgrzech w sobotę i niedzielę na dwóch wystawach pięknie zaprezentowały się nasze polskie bulby - MATI i MIMI Matuchowa Frajda. Wielkie gratulacje dla hodowcy i właścicielki MATIEGO!

Pozdrawiam
My również serdecznie gratulujemy i chętnie byśmy zobaczyli zdęcia, które P.Agata napewno zrobiła

Posted

elżbietarusos napisał(a):
U nas nie ma jeszcze tradycji wywiązywanie się z tego rodzaju umów , ale może to i dobrze.
Ja tego rodzaju umów nie zawieram , gdyż szczenię zmienia właściciela i przestaje być własnością hodowcy . Mogę namawiać nowych właścicieli , prosić ,ale żądanie to już chyba za wiele.
Nabywca nie może dać gwarancji , ze wystawi psa , bo to równałoby się z potraktowaniem go jako rzeczy , produktu.
Są psy które nie lubią wystaw , źle się na nich czują ,buldogi ponadto źle znoszą podróże ( szczególnie w aucie bez klimatyzacji ) jak więc mam wymagać by pies uczestniczył w wystawie , tym bardziej , że właściciel wie lepiej co jest dla psa lepsze.
Ja sama straciłabym 3-krotnie psa na wystawie z powodu upałów .
Jestem doświadczonym hodowcą , więc sobie poradziłam , strach pomyśleć co by się stało gdybym była laikiem.
Draczyn czemu nie zachwycasz się PIRANIA , widziałaś jej zdjęcie na Forum?
Bambinie jest bardzo przykro , że jej nie pochwaliłaś.
Tamten post mi nie wyszedł, więc piszę jeszcze jeden. Oczywiście gratuluję Piranii, no ale przedewszystkim dziękuje Ci za to , że jest dotąd, jako starsza Pani stalę piękna i w świetnej kondycji. Poprostu dobrze tafiła

Posted

Banan od 7 lat wcale się nie zmienia. Nawet nie osiwiała .Jest piękna , umięśniona , radosna i bardzo temperamentna.
Powinnam częściej zabierać ją na wystawy , ale mam zbyt dużo psów do wystawiania i nie obrabiam się na ringach , szczególnie jak moje psy oceniane są na kilku różnych.
Wtedy wystawa to żadna przyjemność a poza tym każdy pies chce pokazywać się tyklko ze mną. Wystawianie z kimś innym to strata pieniędzy i obciach , bo psy nie pokazują się tak jak należy nawet z moim mężem.

Posted

Dobry wieczór, specjalnie dla Was wypatrywałem buldożków francuskich na wystawie w Chorzowie pojawiły się 2 psy i 1 suczka 2 suczki nie dojechały.
W klasie młodzieży doskonały i zw, młodzieży Nikfor Matuchowa Frajda, w klasie pośredniej doskonały cwc, npwr i bob Bourbon Orestes, w suczkach w klasie młodziezy Pesia Molosos Grabowski ocena bardzo dobra.

Posted

Dziekuje,ale odkad ma ten swoj imponujacy wyglad to.....ciagle przegrywamy rase :lol: Ojj,nie przynosi nam ta klasa championow szczescia :wink:
BTW.Nie daj sie prosic i sie pochwal co to Mati dzisiaj zabral 8) Chocby w offie 8)

Posted

JustynaJK napisał(a):
no właśnie wszystki nasze kochane pociechy są najpiękniejsze,a BIS może być tylko 1 na danej wystawie

Gratulacje dla Matrixa za BISa w pięknym stylu

dziekuję serdecznie :) tez bardzo się cieszymy Mati skończył 25 miesięcy :) i jest młodym pieskiem. Na bisie to już porządnie zmokliśmy teraz odpoczywamy w domu ...

Posted

matrix..... napisał(a):
Dobry wieczór, specjalnie dla Was wypatrywałem buldożków francuskich na wystawie w Chorzowie pojawiły się 2 psy i 1 suczka 2 suczki nie dojechały.
W klasie młodzieży doskonały i zw, młodzieży Nikfor Matuchowa Frajda, w klasie pośredniej doskonały cwc, npwr i bob Bourbon Orestes, w suczkach w klasie młodziezy Pesia Molosos Grabowski ocena bardzo dobra.

Dzięki Matrix za wyniki z Chorzowa, już wstawiłem do Serwisu BF :lol:

Posted

matrix..... napisał(a):
JustynaJK napisał(a):
no właśnie wszystki nasze kochane pociechy są najpiękniejsze,a BIS może być tylko 1 na danej wystawie

Gratulacje dla Matrixa za BISa w pięknym stylu

dziekuję serdecznie :) tez bardzo się cieszymy Mati skończył 25 miesięcy :) i jest młodym pieskiem. Na bisie to już porządnie zmokliśmy teraz odpoczywamy w domu ...

Twoja pociecha bardzo się podobała :)

Posted

melduje sie z fotkami z Zielonej Góry 8)
stawka a raczej caly katalog jest na stronie o/ZG - wiec pisac nie bede ;)

i zabijcie mnie, ale nie mam pojecia kto jest na tych fotach :o :-? :lol:

Posted

Serdeczne gratulacje dla Burbona Orestes zdobywcy BOBa w chorzowie l Nikforowi Matuchowa Frajda - Zw Mł. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów wystawowych :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort:

Posted

ats napisał(a):
Ja jeszcze nie ochłonęłam po wrażeniach z wystawy w Wawie. Dzisiaj oddaję zdjęcia do wywolania!
Mam nadzieję, że nam wkleisz trochę ładnych fotek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...