Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

GEM

JONIA Admiror

MIŚ Pro Publico Bono

NISSAN

PACYNKA Draczyn i DRACZNA DRAKA Draczyn

Psy klasa szczeniąt

Psy klasa młodzieży

Psy klasa otwarta

Sophianae Imperator Max

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Anulko, śliczne zdjęcia. Pogoda była tragiczna. Upał jak na Saharze, a ring i otoczenie w pełnym słońcu. Psy nieustannie polewane były wodą

Posted

Suki klasa szczeniąt

Suki klasa młodzieży

Suki klasa pośrednia

Suki klasa otwarta

Suki klasa weteranów

3-miesięczny szczeniak - gość specjalny ;)
Właściciele nie znali pochodzenia - coś z von Glandorfem ;)

BOB

I to koniec.
Gratulacje dla Zwycięzcy - ONLY YOU z Nadarzyna i dla Draczyna

Posted

misiaczek napisał(a):
Anutka...a ten piesek z von Glandorfów to bez rodowodu,że nie znali pochodzenia?Pytam dlatego, bo mojej Misi tatuś to Noel von Glandorf.

To nie jest Noel. Pytałam się.
Mówią, że kupili w Poznaniu, a papiery zostawili w domu.

Draczyn. a jak córce poszło z jej psami??

Posted

A pod koniec Draczzyn składa serdeczne gratulacje Pani Irenie Turczyńskiej, właścicielce hodowli z Nadarzyna, z okazji zdobycia przez jej sunię Only You prastiżowego tytułu zwycięzcy rasy BOB.
Anutko bardzo dziękujemy za piękne fotki.
Dziękuje właścicielom psów z hodowli Draczyn za ich pokazywanie na wystawach

Posted

anutka napisał(a):
misiaczek napisał(a):
Anutka...a ten piesek z von Glandorfów to bez rodowodu,że nie znali pochodzenia?Pytam dlatego, bo mojej Misi tatuś to Noel von Glandorf.

Mówią, że kupili w Poznaniu, a papiery zostapsami??
Suka dostała CWC, a pies złoty medal 1szą lokatę bez CWC, pomyliło mi się z tym postem. To odpowiedz Anutko na woje pytanie o psy Kasi

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
misiaczek napisał(a):

Suka dostała CWC, a pies złoty medal 1szą lokatę bez CWC, pomyliło mi się z tym postem. To odpowiedz Anutko na woje pytanie o psy Kasi

W takim razie gratulacje dla córki

Posted

Hebulka napisał(a):
Skoro w Poznaniu to napewno nie COLLIN.
Pod Poznaniem jest hodowla, w której mają psa z przydomkiem Glandorff, odkupionego w wieku ok. 2 lat od jakiejś hodowli z Czech i to pewnie jest po nim i po jakiejś suce z Poznania

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
misiaczek napisał(a):

W takim razie gratulacje dla córki
Dziękuję w jej imieniu. Zaraz polecę jej przekazać gratulacje. Ona jutro ma klubówkę na tym samym stadionie i wystawia aż 6 piesków. Marek ma jej pomagać. Tak, że jutro cdn

Posted

Nie wiem czy to możliwe, ale Pani Irena mówiła, że na BESTcie Eddi wygrał całą młodzież. Nie mam gdzie się dowiedzieć. Może ktoś z Was coś wie na ten temat

Posted

Draczyn napisał(a):
Nie wiem czy to możliwe, ale Pani Irena mówiła, że na BESTcie Eddi wygrał całą młodzież. Nie mam gdzie się dowiedzieć. Może ktoś z Was coś wie na ten temat
Eddie w porównaniu z suką z młodzieży wygrał i dostał Best Junior

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Eddie w porównaniu z suką z młodzieży wygrał i dostał Best Junior
Tak to wiem , ale Pani Irena mówiła że wygrał na ringu prezentacji wszystkie juniory i tu aż mi się nie chce wieżyć i nie wiem ogo tu jeszcze spytać. Best zaczął się dopiero o 15 i nie znam nikogo kto tam jeszcze był

Posted

Okazuje się ,że to prawda Edi Draczyn wygrał wszystkie juniory na Best in Shaw. Ogromnie się cieszę, to ewenement w buldożkach. Aż 2 buldożki dziś tak wysoko zaszły Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...