JustynaJK Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 obecnie nie hoduję psów i w najbliższym czasie mi się to nie uda,ale może kiedyś. Niestety nie zawsze można robić dokładnie to co by się chciało w każdych dziedzinach życia,ale wynagradza mi to napewno dgm no i obecnie duży dostęp do pozycji fachowych,zarówno w sferze zawodowej jak i kynologicznej :) No i ogólnie nie jest żle :)
Draczyn Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 JustynaJK napisał(a):obecnie nie hoduję psów i w najbliższym czasie mi się to nie uda,ale może kiedyś. Niestety nie zawsze można robić dokładnie to co by się chciało w każdych dziedzinach życia,ale wynagradza mi to napewno dgm no i obecnie duży dostęp do pozycji fachowych,zarówno w sferze zawodowej jak i kynologicznej :) No i ogólnie nie jest żle :)Cieszy mnie że slyszę jakiś optymistyczny akcent w twjej wypowiedzi, bo ostatnio byłas strasznie pesymistycznie nastawiona. No moimili. Mój Marek kąpie psy, a ja zamiast mu ppomagać to sie obijam. Dobranoc. Jutro wystawa
JustynaJK Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Draczyn napisał(a):JustynaJK napisał(a):obecnie nie hoduję psów i w najbliższym czasie mi się to nie uda,ale może kiedyś. Niestety nie zawsze można robić dokładnie to co by się chciało w każdych dziedzinach życia,ale wynagradza mi to napewno dgm no i obecnie duży dostęp do pozycji fachowych,zarówno w sferze zawodowej jak i kynologicznej :) No i ogólnie nie jest żle :)Cieszy mnie że slyszę jakiś optymistyczny akcent w twjej wypowiedzi, bo ostatnio byłas strasznie pesymistycznie nastawiona. No moimili. Mój Marek kąpie psy, a ja zamiast mu ppomagać to sie obijam. Dobranoc. Jutro wystawa życie nauczyło mnie pesymizmu,no cóż.....
Draczyn Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 JustynaJK napisał(a):Draczyn napisał(a):JustynaJK napisał(a):obecnie nie hoduję psów i w najbliższym czasie mi się to nie uda,ale może kiedyś. Niestety nie zawsze można robić dokładnie to co by się chciało w każdych dziedzinach życia,ale wynagradza mi to napewno dgm no i obecnie duży dostęp do pozycji fachowych,zarówno w sferze zawodowej jak i kynologicznej :) No i ogólnie nie jest żle :)Cieszy mnie że slyszę jakiś optymistyczny akcent w twjej wypowiedzi, bo ostatnio byłas strasznie pesymistycznie nastawiona. No moimili. Mój Marek kąpie psy, a ja zamiast mu ppomagać to sie obijam. Dobranoc. Jutro wystawa życie nauczyło mnie pesymizmu,no cóż.....No a teraz najwyższy czas, aby zaczerpnąć z życia trochę optymizmu, to bardzo pomaga w życiu
JustynaJK Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Draczyn napisał(a):JustynaJK napisał(a):Draczyn napisał(a):JustynaJK napisał(a):obecnie nie hoduję psów i w najbliższym czasie mi się to nie uda,ale może kiedyś. Niestety nie zawsze można robić dokładnie to co by się chciało w każdych dziedzinach życia,ale wynagradza mi to napewno dgm no i obecnie duży dostęp do pozycji fachowych,zarówno w sferze zawodowej jak i kynologicznej :) No i ogólnie nie jest żle :)Cieszy mnie że slyszę jakiś optymistyczny akcent w twjej wypowiedzi, bo ostatnio byłas strasznie pesymistycznie nastawiona. No moimili. Mój Marek kąpie psy, a ja zamiast mu ppomagać to sie obijam. Dobranoc. Jutro wystawa życie nauczyło mnie pesymizmu,no cóż.....No a teraz najwyższy czas, aby zaczerpnąć z życia trochę optymizmu, to bardzo pomaga w życiu pewno,że pomaga ,ale nie jest to łatwe zmykaqm na symozjum......ehhh ale mi się nie chce :)
tunio Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 A ja chcialam jeszcze tylko dopowiedziec,ze nas z Matrixem latwo zidentyfikowac.Jesli ktos zna Matiego i Malenstwo ze zdjec to przewaznie latwo nas znajduje :wink: Zreszta,u mnie znakiem rozpoznawczym jest jeszcze 10l,brazowy kanister na wode i mala metalowa miseczka :wink: A czy u Was tez jest tak goraco ? Nie ma jeszcze poludnia,a juz praktycznie z domu wyjsc nie mozna ! :evil: Malenstwo dzisiaj bylo biegac,gdy bylo jeszcze ciemno i strasznie sie z tego ciesze,bo dzisiaj to sie chyba nigdzie nie ruszy.Tak jak i ja :evil:
anutka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Właśnie wróciłam z wystawy. Zaraz wstawie fotki i wyniki
Hebulka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Czekam z utęsknieniem :) Ale juz wiem,że nasza siostrzyczka JONI odniosła sukces :D :D :D
anutka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Odniosła, odniosła. Resztę zgarnęły psy z Draczyna. Wielkie gratulacje! Juz wpisuje wyniki
anutka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Psy szczeniąt DORODNY DŻET Draczyn obiecujący II GEM obiecujący I Psy młodzieży AMBARAS Brawado bdb III EDDY SCHECKER Draczyn dosk. I Zw.Mł. Best Junior Sophianae IMPERATOR MAX dosk. II NAPOLEON Matuchowa Frajda nb. Psy pośrednia BARON Bul-Staf dosk. I CWC Psy otwarta GAWEŁ Draczyn dosk. I CWC BOS MIŚ Pro Publico Bono dosk. II NISSAN bdb III Suki szczeniąt ABIGEIL Brzdące Dzwoniące w.o. I BIANKA Sto Pręg nb DRACZNA DRAKA Draczyn w.o. II Suki młodzieży AGA-A od Pysi Oprysi bdb AISZA Sfora Sebola bdb IV DOMINO Gremlisowe Stadko bdb III ETNA Ostap Bender dosk. II JONIA Admiror dosk. I Zw.Mł. Suki pośrednia CZEKOLADKA Pro Publico Bono bdb. IV MAGRA Magdusiowe Plemię dosk. II ONLY YOU z Nadarzyna dosk. I CWC BOS BOB PERSONA Gizmo z Krótkonosych bdb III Suki otwarta GAPCIA Draczyn dosk. I CWC GUMISIA Draczyn dosk II WITAMINKA Pro Publico Bono bdb III Suki weteranów PACYNKA Draczyn dosk I
Hebulka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Gratulacje dla JOŃCI i Draczyna :angel: :angel: :angel: :kciuki: :kciuki:
Draczyn Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Anutko Gumusia dostała doskonałą - widziałam opis i dyplom
anutka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Draczyn napisał(a):Anutko Gumusia dostała doskonałą - widziałam opis i dyplom Już zmieniłam :)
Draczyn Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 JustynaJK napisał(a):Gratulacje,no nieżle!!!! :DBardzo dziękuję
JustynaJK Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Hebulka napisał(a):Prosimy o zdjęcia !!!!!!!!!! :multi: popieram!
misiaczek Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Draczyn...gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :laola: Anutko,a gdzie obiecane fotki :wink: ?
Draczyn Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Dzięki Misiaczek. Hebulka siedzieliśmy koło siebie z rodziną Jońci. Bardzo mili ludzie, a suczynka faktycznie b. ładna
Hebulka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Draczyn napisał(a):Dzięki Misiaczek. Hebulka siedzieliśmy koło siebie z rodziną Jońci. Bardzo mili ludzie, a suczynka faktycznie b. ładna Ciesze się :D :D A jak pogoda ?? Pieski nie były bardzo zmęczone ??
anutka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 A oto zdjęcia w kolejności alfabetycznej: ABIGEIL Brzdące Dzwoniące AMBARAS Brawado CZEKOLADKA Pro Publico Bono DRACZNA DRAKA Draczyn EDDY SCHECKER Draczyn GAWEŁ Draczyn
misiaczek Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Przepiękne pieski...wszystkie :wink: :D :D :D
Recommended Posts