Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

obecnie nie hoduję psów i w najbliższym czasie mi się to nie uda,ale może kiedyś.
Niestety nie zawsze można robić dokładnie to co by się chciało w każdych dziedzinach życia,ale wynagradza mi to napewno dgm no i obecnie duży dostęp do pozycji fachowych,zarówno w sferze zawodowej jak i kynologicznej :)
No i ogólnie nie jest żle :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaJK napisał(a):
obecnie nie hoduję psów i w najbliższym czasie mi się to nie uda,ale może kiedyś.
Niestety nie zawsze można robić dokładnie to co by się chciało w każdych dziedzinach życia,ale wynagradza mi to napewno dgm no i obecnie duży dostęp do pozycji fachowych,zarówno w sferze zawodowej jak i kynologicznej :)
Cieszy mnie że slyszę jakiś optymistyczny akcent w twjej wypowiedzi, bo ostatnio byłas strasznie pesymistycznie nastawiona. No moimili. Mój Marek kąpie psy, a ja zamiast mu ppomagać to sie obijam. Dobranoc. Jutro wystawa

Posted

Draczyn napisał(a):
JustynaJK napisał(a):
Cieszy mnie że slyszę jakiś optymistyczny akcent w twjej wypowiedzi, bo ostatnio byłas strasznie pesymistycznie nastawiona. No moimili. Mój Marek kąpie psy, a ja zamiast mu ppomagać to sie obijam. Dobranoc. Jutro wystawa

życie nauczyło mnie pesymizmu,no cóż.....

Posted

JustynaJK napisał(a):
Draczyn napisał(a):
JustynaJK napisał(a):

No a teraz najwyższy czas, aby zaczerpnąć z życia trochę optymizmu, to bardzo pomaga w życiu

Posted

Draczyn napisał(a):
JustynaJK napisał(a):
Draczyn napisał(a):
JustynaJK napisał(a):

No a teraz najwyższy czas, aby zaczerpnąć z życia trochę optymizmu, to bardzo pomaga w życiu

pewno,że pomaga ,ale nie jest to łatwe
zmykaqm na symozjum......ehhh ale mi się nie chce :)

Posted

A ja chcialam jeszcze tylko dopowiedziec,ze nas z Matrixem latwo zidentyfikowac.Jesli ktos zna Matiego i Malenstwo ze zdjec to przewaznie latwo nas znajduje :wink: Zreszta,u mnie znakiem rozpoznawczym jest jeszcze 10l,brazowy kanister na wode i mala metalowa miseczka :wink:

A czy u Was tez jest tak goraco ? Nie ma jeszcze poludnia,a juz praktycznie z domu wyjsc nie mozna ! :evil: Malenstwo dzisiaj bylo biegac,gdy bylo jeszcze ciemno i strasznie sie z tego ciesze,bo dzisiaj to sie chyba nigdzie nie ruszy.Tak jak i ja :evil:

Posted

Psy szczeniąt
DORODNY DŻET Draczyn obiecujący II
GEM obiecujący I
Psy młodzieży
AMBARAS Brawado bdb III
EDDY SCHECKER Draczyn dosk. I Zw.Mł. Best Junior
Sophianae IMPERATOR MAX dosk. II
NAPOLEON Matuchowa Frajda nb.
Psy pośrednia
BARON Bul-Staf dosk. I CWC
Psy otwarta
GAWEŁ Draczyn dosk. I CWC BOS
MIŚ Pro Publico Bono dosk. II
NISSAN bdb III
Suki szczeniąt
ABIGEIL Brzdące Dzwoniące w.o. I
BIANKA Sto Pręg nb
DRACZNA DRAKA Draczyn w.o. II
Suki młodzieży
AGA-A od Pysi Oprysi bdb
AISZA Sfora Sebola bdb IV
DOMINO Gremlisowe Stadko bdb III
ETNA Ostap Bender dosk. II
JONIA Admiror dosk. I Zw.Mł.
Suki pośrednia
CZEKOLADKA Pro Publico Bono bdb. IV
MAGRA Magdusiowe Plemię dosk. II
ONLY YOU z Nadarzyna dosk. I CWC BOS BOB
PERSONA Gizmo z Krótkonosych bdb III
Suki otwarta
GAPCIA Draczyn dosk. I CWC
GUMISIA Draczyn dosk II
WITAMINKA Pro Publico Bono bdb III
Suki weteranów
PACYNKA Draczyn dosk I

Posted

Draczyn napisał(a):
Dzięki Misiaczek. Hebulka siedzieliśmy koło siebie z rodziną Jońci. Bardzo mili ludzie, a suczynka faktycznie b. ładna

Ciesze się :D :D

A jak pogoda ?? Pieski nie były bardzo zmęczone ??

Posted

A oto zdjęcia w kolejności alfabetycznej:
ABIGEIL Brzdące Dzwoniące

AMBARAS Brawado

CZEKOLADKA Pro Publico Bono

DRACZNA DRAKA Draczyn

EDDY SCHECKER Draczyn

GAWEŁ Draczyn

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...