Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Anutko, czy czytałaś już wszystkie posty. Wind obiecała, że przyjdzie z aparatem na wystawę i na zlot i porobi ładne fotki. Wydaje mi się że to świetnie, bo ona robi piękne artystyczne zdjęcia.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Anutko, czy czytałaś już wszystkie posty. Wind obiecała, że przyjdzie z aparatem na wystawę i na zlot i porobi ładne fotki. Wydaje mi się że to świetnie, bo ona robi piękne artystyczne zdjęcia.

Czytałąm i bardzo się z tego ciesze.
Troche trudno jest mi na wszystko odpisywać, ponieważ mam bardzo dużo nauki

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Wiem i rozumiem. Postaram się Ciebie zastąpić w miarę swoich możliwości

Posted

_beatka_ napisał(a):
anutka a co studiujesz jesli wolno zapytać?cos związanego ze zwierzakami?
Ja odpoiem za Anutkę, bo ona zapowiedziała, że dziś ma dużo nauki i nie będzie mogła się udzielać. Anutka uczy się w LiceumOgólnokształcącym o profilu biologiczno - chemicznym

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Wiem i rozumiem. Postaram się Ciebie zastąpić w miarę swoich możliwości

W takim razie bardzo Ci dziękuje. Ja już się nie wyrabiam. Aż boje się pomyśleć co będzie później.
Z tegoi jednak co słysząłam to w tej szkole najgorsze są początki.

Posted

też byłam na takim profilu:) a teraz podobnie jak ty muszę się uczyć bo juz studiuje-zootechnike imam niestety jedną poprawke z makabrycznej chemii organicznej... :cry:

Posted

_beatka_ napisał(a):
też byłam na takim profilu:) a teraz podobnie jak ty muszę się uczyć bo juz studiuje-zootechnike imam niestety jedną poprawke z makabrycznej chemii organicznej... :cry:
To serdecznie Ci wsołczuję. Ja nigdy nie znosiłam chemii, ale na szczęście na studiach miałam tylko nieorganczną i ledwo przez ni przebrnęłam. Ale na szczęście to był tylko 1 semestr. Natomiast moja cóka męczyła się z organiczną i to dość długo

Posted

dziekuje za zrozumienie:0w sumie nie jest taka trudna ale w tym roku duzo pracowalam i nie maialam juz sily na nauke :oops: dletego tak kiepsko wyszlo z ta poprawka!na 3roku planuje zdac na weterynarie i zootechnikie zrobic zaocznie!po tym wypadku z doksiem ze zaden wet nie umial go wyleczyc jestem jeszcze bardziej zdeterminowana na wyksztalcenie w tym kierunku

Posted

_beatka_ napisał(a):
dziekuje za zrozumienie:0w sumie nie jest taka trudna ale w tym roku duzo pracowalam i nie maialam juz sily na nauke :oops: dletego tak kiepsko wyszlo z ta poprawka!na 3roku planuje zdac na weterynarie i zootechnikie zrobic zaocznie!po tym wypadku z doksiem ze zaden wet nie umial go wyleczyc jestem jeszcze bardziej zdeterminowana na wyksztalcenie w tym kierunku
To faktycnie b. dobry pomysł

Posted

_beatka_ napisał(a):
tez tak mysle ze fajnie bylo9by ujak za pare lat moglibyscie polecac mnie znajomym :wink:
Napewno będziemy. nie martw ię

A kto z was będzie na Wystawie Warszawskiej, bo to już za parę dni

Posted

Ja będę, już nawet mam zaplanowane kto się Zosią zaopiekuje itp. zaraz wezmę plan Wawy i sprawdze skąd odchodzi to 523 na Radiową...

A o której wystawiane są buldożki?

Posted

dorotal napisał(a):
Jest plan sedziowania. Buldozki wchodza o 10.00 a nastepna rasa jest o 12.00. Ring 25
Dziękujemy. DorotaL, czy jużdostałaś potwierdzenie, bo my jeszcze nie. Jeśli nie dostaniemy potwierdzeń, to trzeba będzie przyjechać jakieś 2 godz. wcześniej aby odebrać papiery. Będzie napewno ggantyczna kolejka

Posted

Ty Ats nie musisz być wcześniej, o informacja tylko dla wystawców

Chciałabym wszystkim chętnym do odwiedzenia wystawy warzwskiej przypomnieć, że w ym roku wystawa yjątkowo odbędzie się w sobotę, a nie jak to było dotychczas w zwyczaju w niedzielę. Początek sędziowania o godzinie 10 i buldogi francuskie idą na samym początku, czyli zaczynają się o 10ej

Posted

Draczyn napisał(a):
Chciałabym wszystkim chętnym do odwiedzenia wystawy warzwskiej przypomnieć, że w ym roku wystawa yjątkowo odbędzie się w sobotę, a nie jak to było dotychczas w zwyczaju w niedzielę. Początek sędziowania o godzinie 10 i buldogi francuskie idą na samym początku, czyli zaczynają się o 10ej

Już podłączyłam baterie do ładowarki, aparat wyczyszczony. Także jestem już gotowa do pstrykania fotek buldogom :)

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Już podłączyłam baterie do ładowarki, aparat wyczyszczony. Także jestem już gotowa do pstrykania fotek buldogom :)
To wspaniale . zwróć Anutko uwagę a pieska z Draczyna, który będzie wystawiany w młodzieży. To było przepiękne szczenie. Ciekawa jstem co z niego wyrosło

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

To wspaniale . zwróć Anutko uwagę a pieska z Draczyna, który będzie wystawiany w młodzieży. To było przepiękne szczenie. Ciekawa jstem co z niego wyrosło

EDDY SCHECKER Draczyn
Czy chodzi o tego psa??
Postaram się porobić troche fotek. Już wszystko przygotowałam żeby nie skończyło się tak jak na międzynarodowej ;)

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

EDDY SCHECKER Draczyn
Czy chodzi o tego psa??
Postaram się porobić troche fotek. Już wszystko przygotowałam żeby nie skończyło się tak jak na międzynarodowej ;)
Tak to właśnie ten pies. Ciekawa jestem jak teraz wygląda

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...