kinia_w Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='misiaczek'] O mamo! Jaka słodzizna :) :loveu::loveu::loveu:
misiaczek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Joss napisał(a):ulalala:) Misiaczka teraz to chyba bedziesz musiala oddzielis foty enterem:) Słodke pyśki. I kanape maja ładną:) I córcia się załapała na kawałek foty;) Joss,już druga osoba mi mówi,że mam oddzielić foty enterem.Ale u mnie jest wszystko ok...pięknie jedna pod drugą jest wstawiona,więc nawet nie wiem,które mam oddzielić.I dlaczego u jednych jest ok a u innych forum się rozszerza. Naprawdę nie mam pojęcia,bo u mnie jest spoko.:cool3::smhair2:8-)
Joss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Kochaniutka, no to ja juz nie wiem. U mnie wszystkie Twoje foty pokazują sie jeden obok drugiego a nie jeden pod drugim. Mnie to absolutnie nie przeszkadza, ale adminowi pewnie przeszkodzi:)...a moze nie:) Nieważne:) Pozdrawiam
misiaczek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Tak z ciekawości :-o.Komu jeszcze moje foty rozwalają forum??? U mnie jest ok.Tylko już druga osoba mówi mi to samo. Może na tej nowej dogomanii,nie powinno się wstawiać większej ilości fotek w jednym poście.Napiszcie,bo jeśli tak jest u wszystkich,musze coś z tym zrobić:smhair2: :eek2::-x.
Draczyn Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 misiaczek napisał(a):Tak z ciekawości :-o.Komu jeszcze moje foty rozwalają forum??? U mnie jest ok.Tylko już druga osoba mówi mi to samo. Może na tej nowej dogomanii,nie powinno się wstawiać większej ilości fotek w jednym poście.Napiszcie,bo jeśli tak jest u wszystkich,musze coś z tym zrobić:smhair2: :eek2::-x.U mnie jest ok jedna pod drugą, ale może , gdy ktoś kożysta z innego programu, to tak mu się robi. Zależy, jak jest u moda, jeśli tak jak u nas to w porządku. Ale może faktycznie spróbuj wstawiać enter między jedną fotą , a drugą, to u wszystkich będzie dobrze
misiaczek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Wstawiam enter,gdyby u moda rozwalało forum już dawno by mi dał znać.:mad: Do tej pory było tak tylko u Cocerca i Joss. Ale dobrze,że nie u wszystkich :eviltong:.
Viris Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 misiaczek napisał(a):Tak z ciekawości :-o.Komu jeszcze moje foty rozwalają forum??? U mnie jest ok.Tylko już druga osoba mówi mi to samo. Może na tej nowej dogomanii,nie powinno się wstawiać większej ilości fotek w jednym poście.Napiszcie,bo jeśli tak jest u wszystkich,musze coś z tym zrobić:smhair2: :eek2::-x. U mnie zawsze jedna pod druga. Moze to zalezy od przegladarki?
elżbietarusos Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 MISIACZKU ,u mnie Twoje zdjęcia , także są obok siebie.
Viris Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Misiaczek jesli wstawiajac zdjecia dajesz enter to powinno byc dobrze. Tak to wyglada od strony technicznej i wtedy nie masz na to wplywu. Moze po prostu rozdzielaj zdjecia np po 3 w jedym poscie. Zobaczymy czy komus znowu bedzie sie dogo rozwalac. A przy okazji zdjecia beda sie szybciej ladowac.
misiaczek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Dziękuję Wam bardzo.Moze to zależy rzeczywiście od przeglądarki. Będę wstawiać po 3-4 fotki w poście i wtedy zobaczymy.A wrazie czego napiszę do moda co z tym zrobić :p.
kinia_w Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Śpieszę donieść, że u mnie wszystko ok. Przeglądarka: Firefox.
kinia_w Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 I właśnie sprawdziłam w IE: tam są obok siebie. Wiesz, jak się chce napisać coś dobrze (dotyczy to zwłaszcza 'większych' stron), to albo pisze się tak, żeby wyglądało dobrze w IE, albo w reszcie (tej normalnej ;) ) przeglądarek. Widocznie IE znowu coś tam źle interpretuje (nie pierwszy raz i nie ostatni, niestety).
Hebulka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Misiaczek ja też mam Twoje zdjęcia obok siebie.Możesz wstawiać dowolną ilość,ale ja np robię 3x enter między zdjeciami żeby były jedno pod drugim. Obok siebie czy nie - i tak cudne jak zawsze :multi:
Hebulka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 A teraz nasz faworyt przystojniak nie z tej ziemi :multi: Ch Pl GUSTAW Mieszko i Jagienka
mazika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='"Draczyn"']Cytat: Napisał(a) mazika Tak Jocker jest czarny ;-) Nop zmienił się 16 stycznie będzie miał 7 tygodni :p Mazika chyba 7 miesięcy. Czy żbyś miala nowego Jokera?????????:crazyeye::crazyeye: Tak tak masz racjie Draczyn ;) to moja wpadka :oops: :oops: chciałąm napisać 7 miesięcy, a napisałąm tygodni :oops: bosz ostatnio nie myśle :placz:
Draczyn Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 mazika napisał(a):Tak tak masz racjie Draczyn ;) to moja wpadka :oops: :oops: chciałąm napisać 7 miesięcy, a napisałąm tygodni :oops: bosz ostatnio nie myśle :placz:Czyli ze mną nie jest jeszcze tak bardzo żle
Wind Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 misiaczek napisał(a):Wstawiam enter,gdyby u moda rozwalało forum już dawno by mi dał znać.:mad: Do tej pory było tak tylko u Cocerca i Joss. Ale dobrze,że nie u wszystkich :eviltong:. Mod sie melduje :evil_lol: Zdjecia rozszerzaja nieprzyzwoicie strone :shake: Rada: po wstawieniu jednego linku, wcisnac dwa razy enter i dopiero wtedy wklejac kolejne :cool1:
misiaczek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Wind napisał(a):Mod sie melduje :evil_lol: Zdjecia rozszerzaja nieprzyzwoicie strone :shake: Rada: po wstawieniu jednego linku, wcisnac dwa razy enter i dopiero wtedy wklejac kolejne :cool1: Ok Pani Mod ;) :smhair2:. Od dziś będę wciskać 2 lub nawet 3 razy enter :roll: :fadein:.
misiaczek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Aaaaa i zapomniałam dodac,że Gustaw przepiękny :loveu: :evil_lol:.
CK-KRÓL-ARLEKIN Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Na zdjęciu powyżej Borysek w towarzystwie wielkiego kolegi SERGIO LEONE! Pozdrawiam Monika Król Arlekin
CK-KRÓL-ARLEKIN Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Na zdjęciu Borysek w wieku niespełna 4 m-ce Pozdrawiam Monika i Król Arlekin
Recommended Posts