Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EMANUEL Pro Publico Bono( przez właścicieli zwany Kapslem lub Torebeczką)
brat znanego już forumowiczom ESPERALA. Mieszka w Niemczech , żyje w symbiozie z pinczerem miniaturowym.
To jest jego drugi domek , mam nadzieję że dożywotni.

Posted

malgosia78 napisał(a):
Hebulko, widzę że pięknie potrafisz rozwijać akcję: najpierw spokojnie, potem ACTION i znowu spokojne..... Pięknie, to jak opowiedziana historia :lol:
Swiwtniw to Małgosia ujęłąś. Państwo Hebulkowie mają artystyczne dusze i ich fotki, to majstersztyk

Posted

W pięknej okolicy Misiaczek mieszkasz. Ladny masz widok z okna. Nie boisz się, że któryś z psów wyskoczy za kotem. Chyba, że masz antywłamaniowe, nietłukące sie szyby. Sliczne fotki

Posted

Draczyn napisał(a):
W pięknej okolicy Misiaczek mieszkasz. Ladny masz widok z okna. Nie boisz się, że któryś z psów wyskoczy za kotem. Chyba, że masz antywłamaniowe, nietłukące sie szyby. Sliczne fotki

Okolica jest rzeczywiście piękna...z okna widać las.Nawet na jednej fotce za śmietnikiem widać drzewka.
A na parapetach siedzą,tylko wtedy jak ja je tam wsadzę.Nie maja możliwosci wejść same.Kotów i psów bezpańskich też jakoś narazie u nas nie ma.Ale to tylko dlatego,bo to nowe osiedle(5 bloków)stojace w lesie.Ale juz budują następne 5.Więc nie wiadomo co będzie za pare lat...

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Okolica jest rzeczywiście piękna...z okna widać las.Nawet na jednej fotce za śmietnikiem widać drzewka.
A na parapetach siedzą,tylko wtedy jak ja je tam wsadzę.Nie maja możliwosci wejść same.Kotów i psów bezpańskich też jakoś narazie u nas nie ma.Ale to tylko dlatego,bo to nowe osiedle(5 bloków)stojace w lesie.Ale juz budują następne 5.Więc nie wiadomo co będzie za pare lat...
No właśnie, to zabudowywanie jest okropne. U nas tu cały komitet obrony osiedla powstał i jak narazie dobrze sobie radzą, ale co dalej, też nie wiadomo

Posted

Draczyn napisał(a):
No właśnie, to zabudowywanie jest okropne. U nas tu cały komitet obrony osiedla powstał i jak narazie dobrze sobie radzą, ale co dalej, też nie wiadomo

Okropne,okropne...trochę szkoda ale nie ma wyjścia.Teraz u nas cicho i spokojnie. Bez samochodu na dłuższą metę żadnych szans,bo wszedzie daleko.Na najbliższy przystanek ok 12 minut drogi.Tak drałuje moja córka,jak ją do szkoły nie zawiozę.A autobusy kursują tu co pół godzinki.
A najlepiej mają psy.Parę kroczków i są w lesie.Nikt się nie czepia,że bez smyczy,no i są wybiegane.

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Okropne,okropne...trochę szkoda ale nie ma wyjścia.Teraz u nas cicho i spokojnie. Bez samochodu na dłuższą metę żadnych szans,bo wszedzie daleko.Na najbliższy przystanek ok 12 minut drogi.Tak drałuje moja córka,jak ją do szkoły nie zawiozę.A autobusy kursują tu co pół godzinki.
A najlepiej mają psy.Parę kroczków i są w lesie.Nikt się nie czepia,że bez smyczy,no i są wybiegane.
Identycznie jest u mnie. Najbliższy przystanek i sklep spożywczy 1 km. Do fryzjera daleko, poczta ze 3 km, A Puzcza Kampinowska od bramy jakies 20 m

Posted

Ja mieszkam na jednym z najwiekszych osiedli a mimo to mam do lasu 3 minuty :) Tak wiec Klara tez ma okazje pobiegac :)

Misiaczek podoba mi sie jedno zjdecie to na ktorym Sotek caluje Misie. :)

Posted

Viris napisał(a):
Ja mieszkam na jednym z najwiekszych osiedli a mimo to mam do lasu 3 minuty :) Tak wiec Klara tez ma okazje pobiegac :)

Bardzo mi miło,że chociaż jedno Ci się podoba :wink: :D .

Posted

Misiaczek - ja jestem strasznie wybredna wiec to i tak sukces :D

Scena po prostu lapie za serce :drinking:

Ooooo Klara miala taka sama pileczke jak Kapsel. Pileczka zginela smiercia tragiczna po 2 dniach ;/.

Posted

misiaczek napisał(a):
Viris napisał(a):

Bardzo mi miło,że chociaż jedno Ci się podoba :wink: :D .
Nie przejmuj się Misiaczek. Pozostałym, jak widać wszystkie fotki się podobają, tymbardziej, że pieski są ekstra wystawowe

Posted

Myślę , że wszystkim podoba się większość zdjęć , bo faktycznie są śliczne , ale tylko niektóre chwytaja za serce i wtedy warto pochwalić .
Pochwały zbyt częste stosowane stają się nudne i tracą na wartości.

Posted

Misiaczek wybacz. Jak moglam sie tak zachowac i nie pochwalic Twoich wszystkich zdjec. Wszystkie sa wspaniale. Masz piekne osiedle, sliczny blok, piekne samochody pod blokiem, cudnie razacy pomaranczowy kosz na smieci i pieknie wygladajacy smietnik!

Draczyn zadowolona? - juz serio nie wiem o co Ci chodzi. Sama propagujesz szczerosc na forum i o nia prosisz. Wiec napisalam ktore zdjeci mi sie podobalo. Pozostale sa normalne, ladne nic pozatym. Mialam ochote pochwalic to ktore mnie ruszylo i to zrobilam.

Misiaczek - mam nadzieje ze Ty zrozumialas o co mi chodzilo w tamtym poscie ;D

Posted

Viris napisał(a):
Misiaczek wybacz. Jak moglam sie tak zachowac i nie pochwalic Twoich wszystkich zdjec. Wszystkie sa wspaniale. Masz piekne osiedle, sliczny blok, piekne samochody pod blokiem, cudnie razacy pomaranczowy kosz na smieci i pieknie wygladajacy smietnik!

Draczyn zadowolona?

Misiaczek - mam nadzieje ze Ty zrozumialas o co mi chodzilo w tamtym poscie ;D
Viris, jak jesteś sama na forum, to wszystko jest ok, a jak tylko pokazuje się twoja przyjaciółka, to zaczynasz sie robić niemiła i stale się najeżasz. Chcesz koniecznie sie pokłucić przed Swiętami. Przecież tutaj rozmawiamy pół żartem pól serio. A jeśli komuś się robi mdło odd pochwał, to przeciez nie musi ich czytać. Ja uważam, że jeśli ktoś na to zasługuje, to nic nie szkodzi go pochwalić, a wręcz, grzeczzność tego nakazuje

Posted

Nie naciagaj Cie prosze sytuacji. Sama prowokujesz. I dobrze o tym wiesz. Misiaczek w odpowiedzi na moj post sie usmiechnela i wydaje mi sie ze zrozumiala co chcialam przekazac w moim poscie. Obecnosc "przyjaciolki" to twoje wymysly, jesli bardzo chcesz moge byc agresywna calkowicie samodzielnie bez niczyjej pomocy. Zakonczmy prosze to zanim sie na serio zaczelo.

Zdjecie na ktorym Soto cmoka Misie ( a przynajmniej tak to wyglada ) jest przeurocze i dlatego tylko i wylacznie to zdjecie chcialam pochwalic.

Posted

Viris napisał(a):

. Obecnosc "przyjaciolki" to twoje wymysly, jesli bardzo chcesz moge byc agresywna calkowicie samodzielnie bez niczyjej pomocy. Zakonczmy prosze to zanim sie na serio zaczelo.
Nie zauważyłam, abym była agrsywna. Moim zdaniem to Twoja wypowiedż byłaa niezbyt uprzejma " Draczyn, czy teraz jesteś zadowolona".
Ja przecież w poprzednim poście chwaląc wszystkie zdjęcia mówiłam pól żartem pól serio i po co te komentarze. Zupełnie nie rozumiem Twojego toku myślenia

Posted

Viris,nie prosiłam Cię ani nikogo z tego forum o chwalenie moich piesków.Co do tego czy jesteś wybredna,można by podyskutować,tyle,że mi się nie chce.
No i na szczęście Ci co się znają na rasie,niestety dla Ciebie,widocznie są mniej wybredni,bo chwalą moje pieski.Ponieważ są rasowe i wystawowe,tak jak napisała Draczyn.A czy Ty,osoba wybredna,też takie posiadasz???
Dla mnie definicja wybredności,to posiadać to co najlepsze.Nie ma innej opcji.Na szczęście ja wybredna nie jestem i mam to co mam.

Posted

A ja Twojego. I chyba sie nie dogadamy.

Pozatym ktorys raz z rzedu widze ze niestety nie czytasz dokladnie moich postow. Wiec sie wysilac nie bede.

Nie pisalam o Twojej agresji. Przeczytaj dokladnie. Jesli chcesz to kontunuowac zapraszam na maila - bo pv ponoc masz do czegos innego niz klutnie z tego co pamietam. Ale wdzieczna bede jak po prostu skonczymy to bo jest to calkowicie bez sensu i na pewno nie ma ku temu miejsca w galerii ani tym bardziej powodow.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...