Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

misiaczek napisał(a):
Tak jak Ci pisałam,troszkę kłopotów.
Ale cieszę się,że się za mną stęskniliście :wink: :D .
Mam nadzieję, że już po kłopotach

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):
Żeby to Draczyn, było takie proste.Ale nie rozmawiajmy już o tym na forum,ok?
Nie ma sprawy, ale forum dobrze robi, bo myśli się o czymś innym. Już kończę. Przepraszam

Posted

Draczyn napisał(a):
Jak zwykle cudeńka. A dzisiaj coś tutaj pusto. Takie piękn fotki i nikogo nie ma

To prawda.Hebulka to chyba jakaś artystka :wink: :D .Ale przy takich wdzięcznych obiektach,nietrudno pstrykać ekstra foty.

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Jak zwykle cudeńka. A dzisiaj coś tutaj pusto. Takie piękn fotki i nikogo nie ma

To prawda.Hebulka to chyba jakaś artystka :wink: :D .Ale przy takich wdzięcznych obiektach,nietrudno pstrykać ekstra foty.
A twoje Misiaczek też są wdzięcznoty. Strasznie żałuję, że jestem taka tępota do zdjęć

Posted

Draczyn,dzięki bardzo.
Co do fotek,to przecież możesz pstrykać(mówiłaś,że masz cyfrówkę) i przysyłać mi,Anutce lub Hebulce na maila.I nie ma problemu,my wstawimy.
Przecież już niejednokrotnie Ci to proponowałyśmy.Wiec bez oporów przesyłaj.

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn,dzięki bardzo.
Co do fotek,to przecież możesz pstrykać(mówiłaś,że masz cyfrówkę) i przysyłać mi,Anutce lub Hebulce na maila.I nie ma problemu,my wstawimy.
Przecież już niejednokrotnie Ci to proponowałyśmy.Wiec bez oporów przesyłaj.
Wiem, ale wiesz jak teraz jest. Chyba nie potrafie już nawet tego. Jestem teraz frustratem i nic na to nie poradzę. tylko b. proszę nie komentuj. To przejdzie Zyczę wszystkim dobrej nocy.

Posted

To żeby się Wam lepiej spało, pokaże Wam jeszcze kogoś cudownego,słodkiego i piękniusiego..
Ja się zakochałam po uszy..:):)

Mały ARNOLD z hodowli naszych przyjaciół :SPECIAL AGENT

Posted

anutka napisał(a):
dobrze to jeszcze dokładniej.
Klikasz cytuj i pojawia Ci się ramka z kodem
Zaznaczasz kursor na tekst i naciskasz ctrl i a i od razu crtl i c.
Następnie zamykasz ten temat i wybierasz inny, w którym chcesz wkleić cytat. Tam wybierasz odpowiedz i w okienku, który się otworzy naciskasz ctrl i v
Powinien pojawić Ci się cały tamten kod.
Jeszcze raz życze powodzenia :)
vUdało się Dzięki

Posted

wysłalam zdjęcia hebulce jak tylko wstawi to zaraz je skomentuję :D na jednym jest bajtus a na drugim Doksiczek :D wreszcie poznacie mojego drugiego przystojniaka 8)

Posted

o kurcze :D jaki Arnold jest przystojny 8) świetny poprostu!mam kolegę który chce kupić sobie teraz buldoga angielskiego czy arnold bedzie na sprzedaż?i ile by za niego chcieli właściciele?

Posted

aha i w ramach wytłumaczenia, na pierwszym zdjęciu jest Doksio w pozycji wyczekujacej i minie mówiącej "no długo jeszcze mam tak siedzieć?dawaj wreszcie to ciastko!" a na drugim Bajtuś zaspany i udajacy, ze musi pospac jeszcze bo taaaki jest zmęczony a ta zła pańcia chce go na spacer wyciągać :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...