Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mada : To normalne psie gotowane jedzonko ;)

Czyli - wypełniacz (ryż, drobny makaron - duży może się nie ułożyć, kasza), warzywka (marchewka), i mięsko ( w tym torciku serduszka indyka i kurczaczka w zeszłym roku był filecik z kurczaczka i chyba trochę rybki).
Całość jeszcze ciepłą ugniatamy w szklanej salaterce przykrywamy talerzykiem i zostawiamy do ostygnięcia, odwracamy, podnosimy salaterkę i ozdabiamy ciasteczkami czy warzywkami :)

Dziękujemy Serdecznie, Klarcia po skonsumowaniu polowy torcika już słodko kima:loveu:

Posted

[quote name='Viris']

Mada : To normalne psie gotowane jedzonko ;)

Czyli - wypełniacz (ryż, drobny makaron - duży może się nie ułożyć, kasza), warzywka (marchewka), i mięsko ( w tym torciku serduszka indyka i kurczaczka w zeszłym roku był filecik z kurczaczka i chyba trochę rybki).
Całość jeszcze ciepłą ugniatamy w szklanej salaterce przykrywamy talerzykiem i zostawiamy do ostygnięcia, odwracamy, podnosimy salaterkę i ozdabiamy ciasteczkami czy warzywkami :)

Wielkie dzięki Viris, postaram sie zrobić podobny dla mojego łakomczucha :cool3:

Posted

i my z bajtusiem też zyczymy klarysce 100lat!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

beatko...już rozmawiałam z dziewczynami z dogo,że gdyby był organizowany konkurs na największego jełopka dogomaniackiego,to Misia ma zapewnione I-sze miejsce :evil_lol:.A Bajtuś to rzeczywiście wirtualny braciszek ;).

Posted

misiaczek napisał(a):
beatko...już rozmawiałam z dziewczynami z dogo,że gdyby był organizowany konkurs na największego jełopka dogomaniackiego,to Misia ma zapewnione I-sze miejsce :evil_lol:..

Może powinnyśmy zorganizować taki konkurs, tylko pierwsze miejsce będzie już obsadzone przez Misię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja już wprawdzie składałam Tedziowi życzonka w dniu urodzin,ale foteczki spóźnione oglądam po raz pierwszy :).
Ciekawe czy Tedzisław od razu wmłucił torcika :evil_lol:

Posted

Dziękujemy za życzonka :loveu:
Torcik robiony w/g przepisy Viris, zniknął z talerza w przeciągu 10 minut :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, więc musiało chłopakowi smakować :)

Posted

Hehehe jaka miłość :loveu:

A ja niestety zdjęć BF nie powstawiam za wiele podczas mojej nieobecności ale wkleję Wam Pszczółkę Maję którą spotkałam w Salzburgu ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...