Viris Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Mada : To normalne psie gotowane jedzonko ;) Czyli - wypełniacz (ryż, drobny makaron - duży może się nie ułożyć, kasza), warzywka (marchewka), i mięsko ( w tym torciku serduszka indyka i kurczaczka w zeszłym roku był filecik z kurczaczka i chyba trochę rybki). Całość jeszcze ciepłą ugniatamy w szklanej salaterce przykrywamy talerzykiem i zostawiamy do ostygnięcia, odwracamy, podnosimy salaterkę i ozdabiamy ciasteczkami czy warzywkami :) Dziękujemy Serdecznie, Klarcia po skonsumowaniu polowy torcika już słodko kima:loveu:
Mada&Teodor Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Viris']Mada : To normalne psie gotowane jedzonko ;) Czyli - wypełniacz (ryż, drobny makaron - duży może się nie ułożyć, kasza), warzywka (marchewka), i mięsko ( w tym torciku serduszka indyka i kurczaczka w zeszłym roku był filecik z kurczaczka i chyba trochę rybki). Całość jeszcze ciepłą ugniatamy w szklanej salaterce przykrywamy talerzykiem i zostawiamy do ostygnięcia, odwracamy, podnosimy salaterkę i ozdabiamy ciasteczkami czy warzywkami :) Wielkie dzięki Viris, postaram sie zrobić podobny dla mojego łakomczucha :cool3:
misiaczek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 100 lat i przede wszystkim duuużo zdrówka dla Klarci
_beatka_ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 i my z bajtusiem też zyczymy klarysce 100lat!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
misiaczek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Anda...witamy na forum.Hawronia ma pięknego pychola :loveu:. Może wrzucisz jeszcze jakieś foteczki i coś wiecej napiszesz o Hawronii :).
_beatka_ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 misiaczku misa zawsze mnie rozbraja, robi takie jelopkowe minki identyczne jak bajtuś, rodzeństwo po prostu jak nic:evil_lol:
misiaczek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 beatko...już rozmawiałam z dziewczynami z dogo,że gdyby był organizowany konkurs na największego jełopka dogomaniackiego,to Misia ma zapewnione I-sze miejsce :evil_lol:.A Bajtuś to rzeczywiście wirtualny braciszek ;).
Mada&Teodor Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 misiaczek napisał(a):beatko...już rozmawiałam z dziewczynami z dogo,że gdyby był organizowany konkurs na największego jełopka dogomaniackiego,to Misia ma zapewnione I-sze miejsce :evil_lol:.. Może powinnyśmy zorganizować taki konkurs, tylko pierwsze miejsce będzie już obsadzone przez Misię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
misiaczek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Właśnie...a zaczynać od drugiego,to chyba by się uczestnicy nie zgodzili :evil_lol:.
Mada&Teodor Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Też prawda. W sumie można od pierwszego, bo Misia i tak by wygrała, więc nie ma co się stresować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Viris Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ale musiał smakować :evil_lol: Wszystkiego najlepszego dla Tedzika ;)
_beatka_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ja też się dokladam do zyczeń dla tedzia:multi: wszystkiego naj, naj, naj:loveu:
misiaczek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ja już wprawdzie składałam Tedziowi życzonka w dniu urodzin,ale foteczki spóźnione oglądam po raz pierwszy :). Ciekawe czy Tedzisław od razu wmłucił torcika :evil_lol:
Mada&Teodor Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dziękujemy za życzonka :loveu: Torcik robiony w/g przepisy Viris, zniknął z talerza w przeciągu 10 minut :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, więc musiało chłopakowi smakować :)
Viris Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hehehe jaka miłość :loveu: A ja niestety zdjęć BF nie powstawiam za wiele podczas mojej nieobecności ale wkleję Wam Pszczółkę Maję którą spotkałam w Salzburgu ;)
Recommended Posts