Draczyn Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 On nieamowicie wyładniał, od czasu, kiedy go ostatnio widziałam. Głowa mu b. urosła. jest naprawdę ekstra. Ty Beatko, chyba się w czepku urodziłaś
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 dziekujemy bardzo :D mam nadzieje ze bedzie ladniał nadal :angel: jak dla mnie to on ma jeszcze malutka głowke w porównaniu z jego kolega z klatki, który ostatnio okazał sie jego rodzina bo jest z jednej hodowli :o
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 na tych zdjeciach az tak nie widac jaki z niego amant bo jest ciemny i siedzi na ciemnym dywanie, ale jakos w innym miejscu wogóle nie chciał pozować :-? postaram sie zrobic pare fotek jutro jak bedzie szalał z psami na dworku to dopiero zobaczycie jaki jest fajny chłopak :D
Draczyn Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 _beatka_ napisał(a):na tych zdjeciach az tak nie widac jaki z niego amant bo jest ciemny i siedzi na ciemnym dywanie, ale jakos w innym miejscu wogóle nie chciał pozować :-? postaram sie zrobic pare fotek jutro jak bedzie szalał z psami na dworku to dopiero zobaczycie jaki jest fajny chłopak :DTo narazie jest taki czenięcy wiek . on jest w rozwoju. Za rok będzie miał łeb jak sagan, jak jego mama
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 draczyn widziałam jego mamę w hodowli i powiem szczerze, ze w porównaniu z blusem z mojego bloku albo jego tata clay'em to jej była bardzo mała!to w takim razie juz zaczynam sie bac rozmiarów jego gowy :lol:
Hebulka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Bajtuś śliczny !! O programie napiszę Ci na priva żeby tu nie zaśmiecać.
Draczyn Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Hebulka napisał(a):Bajtuś śliczny !! O programie napiszę Ci na priva żeby tu nie zaśmiecać.Możesz Hebulka napisać w temacie o pomocy technicznej wtedy nic nie zaśmiecisz i Wielki Brat się nie obrazi
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):Spróbuje przynajmniej część zdjęć z tematów skopiować. Zaczynam od Matyldy Z pozdrowieniami od śpiącej(i chrapiącej) Matyldy :P :lol: :lol: :lol: A to dla przypomnienia piękna Matylda
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):Hebe i Emi: anutka napisał(a):A oto fotki: A to Hebulka na wakacjach
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):anutka napisał(a):Wystawy w 1998r. Katowice Światowa Wystawa Helsinki Warszawa Thuln(Austria) Sopot A to stare wystawy
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):anutka napisał(a):Następne zdjęcia: Światowa Wystawa Bruksela 1995r. Światowa Wystawa Wiedeń 1996r. C.D.N.Dalszy ciąg starych wystaw
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Viris napisał(a):Draczyn ? Co Ty robisz?Sciągam zdjęcia, jk galeria, to galeria Wielki Bracie, a nie pogaduszki
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):anutka napisał(a):I następne fotki: Wystawa Augustów 2000r. I BOG Tobias Wystawy Warszawa 1983-1985r. Wystawa w Rosji Janine Les Petits Archanges Kay Les Petits Archanges August, Akim, Janine, Kay I znów wystawy
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):anutka napisał(a): Wystawa Warszawa 1981r. Wystawa Radom 1982r. Międzynarodowa Wystawa - pólnocna Holandia 1985r. Wystawy ciągg dalzy
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):anutka napisał(a):Coeur de Pantoufle Damasco Loczy Szatan Krępa Draka Varsovia i Patrycja Draczyn Gaweł Draczyn Hera Juturna z prawnuczką Lubą Draczyn Inka Draczyn Miot Hery i Tobiasa Szczeniaki Magdy i Pacynki Draczyn Aniela Moskity Hilda Draczyn i Draczna Draka Draczyn Kika Draczyn Kubuś Draczyn Liza Draczyn Od lewej: Bulba Draczyn, Gerda Draczyn, Krępa Draka Varsovia, Patrycja Draczyn, Ti-tina Draczyn Ti-tina Draczyn Tobias Les Petits Archanges Tola Draczyn Żużu Draczyn Żużu Draczyn, Aniela Moskity, Liza Draczyn Żużu Draczyn, Aniela Moskity A to różne buldożki moje i niemoje
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):anutka napisał(a):Reszta wystaw: Katowice 1999r. Graz(Austria) 1999r. Wystawa 2001r. Poznań 2003r. Czy to Aniela, Liza i Kubuś?? I na koniec BOB Tobias i Kubuś Draczyn: I dalszy ciąg starych wystaw
Draczyn Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):Gośka napisał(a): http://www.draczyn.com/pliki/bulki39.jpg dorotal napisał(a):http://www.spaniel.pl/images/pepe/pepe%20105.jpg Minimolos napisał(a): ONLY YOU z Nadarzyna & KIKA Draczyn dorotal napisał(a):http://www.spaniel.pl/images/leos/leos%20104.jpg http://www.spaniel.pl/images/leos/leos%20102.jpg Leos Minimolos napisał(a):
_beatka_ Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 brawo dziewczyny!to się nazywa, prawdziwa buldozkowa galeria :D
Minimolos Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Wstawiam zdjęcie Draczyn które dostałem przed chwilą :lol: PACYNKA Draczyn
misiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Draczyn, Pacynka jest przepiękna :D To ja też wstawię mojego Misiaczka :D
Viris Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Ja Klare usadowilam w szczeniaczkach. Zapraszam do ogladania.
Recommended Posts