Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bede pamietac o tych wymiarach zdjec-to juz tak z rozpedu byly dodane.A banerek super-tylko jeszcze nie wiem jak z niego korzystac-wrzucac zdjecia i tp.Po tak milym powitaniu mysle ze jeszcze to nam pomorzecie.I jeszcze pytanko z zycia wziete czy temat klapnietego ucha rozwinac tu czy moze w temacie problemy zdrowotne buldozka, a moze nowy temat.Pytam z ciekawosci bo jestem na innych forach dyskusyjnych i wszedzie sa inne zasady,a nie chce za wiele wprowadzac zamieszania.Pzdrawiam;)

Posted

Oj Chefrenek cos sa problemy.Zrobiona w F-B galeryjka,potem panel urzytkownika,edytuj podpisi adres galeryjki i problem z tym banerkiem.Ja dzialam w fotosiku -moze temu-TY cos piszesz o image....juz mam tak namieszane ze hej.Neta mam krotko wiec nie wszystko lapie w mig.JA sie staram a ten Figo spi na kolanach i gazuje -moze temu nie moge zalapac co i jak:placz:

Posted

Niestety poddaje sie dzisiaj-bez pomocy kogos obok lub telefonicznej nie rusze chyba .Niby czarno na bialym a jednak cos chyba zle robie.Moj nr 502 358 294-jesli ktos sie zlituje-odzwonie.

Wielkie Uklony dla Was Mada&Teodor iCHefrenek.Nareszcie bedziemy mogli sie skupic na zainteresowanym czyli Figo.Dziekuje za poswiecony czas i sluzymy wszelka pomoca z naszej strony(oczywiscie nie w temacie banerkow)jesli bedzie potrzeba.:multi:Ajesli sie spotkamy kiedys na spacerku to wielkie:popcorn:

Jak sie okazaloniedaleko mieszka kolega naszago Figo tez buldozek tylko 3 letni.Postaramy sie zrobic niedlugo sesje z czarno -bialym Hugo.

Posted

My też się witamy ...:bye:

Maupa4 - czyli trzy Maupy, cztery buldożki i dwa półbuldożki (Monar i Migotyna Gilotyna Nikotyna III) :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Ale cudne zdjęcia Bajta :loveu: :loveu::loveu:
Mój Teodor też tak spędzał wiekszość zimowych wieczorków :) Bo teraz to mi starsznie szaleje, jak ściągnełam mu kołnierz, w którym chodził przez dwa tygodnie od operacji ;)

Posted

Bajtuś śliczny ;) Spioch jeden, ale wiesz jak mój mąż dzwoni to zawsze pyta: A wy co robicie? Pewnie gnijecie :p No tak to jest, że spać kochamy i ja i Roniuś, nic na to nie poradzę :eviltong:

Dzisiaj korzystając z pięknej aury wybraliśmy się do naszego bardzo miniZOO

Posted

Skąd pochodzi Ronaldo? Bo jak na niego patrze to tak jak na Dorę, identyczna krawatka, postawa i nietypowy ogon, który ma tylko Dora i jak do tej pory Roniuś.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...