Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Viris dokładnie!!!

A my właśnie wróciliśmy z minimini zlociku dwóch bulw :evil_lol: Było bardzo bardzo sympatycznie:multi: Troszkę się musiałam wstydzić za mojego Ronka ponieważ Tajga miała nidawno cieczkę i jeszcze chyba jakiś zapaszek miała bo Ronkowi hormony uderzały do głowy :diabloti: Bidulka wystraszyła się tego ogromnego potworka, który coś od niej chciał tylko co? :razz: A oto trzy fotki, kóre mam Anitazz wstawi więcej:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ja juz jestem Asia mini zloci byl super ) bardzo mi sie podobalo. Przepraszam ale mam problem z netem i Asia powkleja reszte fotek . A co do Roniego to bardzo ale to bardzo spodobala mu sie Tajga :) Roni chcial miec koniecznie z moja Tajgunia dzieci :) hehehe ale panna nie chciala :) i sie bardzo bala bo pan ja caly czas molestowal :) hehehe .
Jak jechalismy do domu to spala jak zabita a teraz pokazuje zlosc na mnie i mnie wyzywa :)
ale Roni dostal duzo buziakow od Tajguni :):):) hehe
pozdrawiam

Posted

Misiaczku dziekuje spotkanie bylo naprawde milutkie :) i mam nadzieje ze nie skonczy sie na jednym :) Hebulka Emisia jest poprostu przepiekna ona jest taka hmmm no niewiem PIEKNA poprostu piekna :)

Posted

Nie w SZAFIE Misiaczku,tam zamówiłam tylko kamizelki moro wlasnie na nie czekam,kombinezonik szyła nasza przyjacióła Renia (też bywa na dogo),jest naprawdę śiczny i super wykonany,pasuje na Emilke idealnie.:loveu:

Aanitaz - dzięki,kochana jesteś:iloveyou:

Posted

[quote name='Hebulka']Nie w SZAFIE Misiaczku,tam zamówiłam tylko kamizelki moro wlasnie na nie czekam,kombinezonik szyła nasza przyjacióła Renia (też bywa na dogo),jest naprawdę śiczny i super wykonany,pasuje na Emilke idealnie.:loveu:

Tak też myślałam,że nie z SZAFY...całkiem inny styl :).Ale śliczne i do pyszczka Emilce ;).A Hebusia takiego nie dostała??? :razz:

[quote name='Chefrenek']Mopsiki są bardzo fotogeniczne.
Prawda :loveu:

Posted

misiaczek napisał(a):
Tak też myślałam,że nie z SZAFY...całkiem inny styl :).Ale śliczne i do pyszczka Emilce ;).A Hebusia takiego nie dostała??? :razz:

Prawda :loveu:

Dostała...było cudne,cieplutkie,slicznie w nim wygladała,tylko zle ją zmierzyłam i było troszkę za długie,wysłałam Reni do skrócenia i akurat jak mi odesłała zbiegło się to z tym strajkiem poczty i do dziś paczka nie dotarła a wysłana była 16 listopada :shake: Nie mogę odżalowac tego kombinezonika bo był cudny...

Poszukam pozniej zdjecia bo zrobiłam jej pare.Licze wciaz na cud ze się jednak znajdzie bo na naszej poczcie mają bajzel gigant :angryy:

Posted

[quote name='aanitaz']A tu kilka dzisiejszych fotek Tajgi

Tajgunia widzę ma piłkarskie zapędy :lol: :multi:
A jaka uśmiechnięta na pierwszej foteczce :loveu:

Posted

Hebulka napisał(a):
Dostała...było cudne,cieplutkie,slicznie w nim wygladała,tylko zle ją zmierzyłam i było troszkę za długie,wysłałam Reni do skrócenia i akurat jak mi odesłała zbiegło się to z tym strajkiem poczty i do dziś paczka nie dotarła a wysłana była 16 listopada :shake: Nie mogę odżalowac tego kombinezonika bo był cudny...

Poszukam pozniej zdjecia bo zrobiłam jej pare.Licze wciaz na cud ze się jednak znajdzie bo na naszej poczcie mają bajzel gigant :angryy:

Nie licz na cud tylko jesli Renia wysylajac do Ciebie ubranko wyslala poleconym (z dowodem nadania) to niech skoczy z nim na poczte i zglosi reklamacje. W razie pytan sluze pomoca i informacja na ten temat. gg moje masz :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...