Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Viris, Hebulka słodkie mordeczki te wasze psiurki :loveu: Uwielbiam oglądać foty w duzych ilosciach nawet Viris jak są jak mówisz monotematyczne, bo jednak w każdym mozna doszukać się różnych elementów. Poprostu bomba:multi:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczyny - tak,one są wiecznie głodne,zwłaszcza jak my jemy :eviltong:
Misiaczek cudowne Twoje dzieciaczki,Misia minki strzela jak gwiazda na sesji foto,a Socik pozuje jak model :loveu:

Posted

Hebulka napisał(a):
Dzięki dziewczyny - tak,one są wiecznie głodne,zwłaszcza jak my jemy :eviltong:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To tak jak moje.Biedne nie najedzone psy :oops:.
Jak ja tak usiądę na kanapie z talerzem w ręce,to zaraz jedno z jednej strony,drugie z drugiej.I nawet po jak najbardziej obfitym obiadku,języki im uciekają i przełykają ślinę.
Ale to wszystko z głodu :oops:.Nawet ta nadwaga u Misi też z głodu :evil_lol:.A i Sotuś ostatnio na brak apetytu nie narzeka.Przytyło mu się i waży 4,9 kg.Tułścioch jeden ;) :evil_lol:.

Posted

Wy siadacie na kanapie z talerzem i jedno z jednej strony, drugie z drugiej strony...
Ja siadam na kanapie z talerzem i Klara z jednej strony a Klara z drugiej strony....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Viris napisał(a):

Ja siadam na kanapie z talerzem i Klara z jednej strony a Klara z drugiej strony....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ojej...a na dole powinien byc podpis
"grzeczne sa....jak śpią":eviltong:

misiaczku sotek komputerowiec jest rewelacyjny:cool3:
dziewczyny czy kto moglby wstawic moje zdjecia jak wysle na maila?
pokaze wam jak bajtek czuje sie zólwiem i spedza poranki w ich terrarium:lol:

Posted

_beatka_ napisał(a):
ojej...a na dole powinien byc podpis
"grzeczne sa....jak śpią":eviltong:

misiaczku sotek komputerowiec jest rewelacyjny:cool3:
dziewczyny czy kto moglby wstawic moje zdjecia jak wysle na maila?
pokaze wam jak bajtek czuje sie zólwiem i spedza poranki w ich terrarium:lol:

Beatka Ty tez masz "ruchomy" podpis. Regulamin dogo tego zabrania....
Ja jutro raczej nie siade do kompa wiec wyslij do misiaczek.

Posted

Mi ledwo dogo zipie. Bardzo ladna sesja balkonowa:cool1:

My wczoraj bylismy w lasku, bo bylo przepieknie. Postaram sie wstawic zdjecia, ale nauka wre, wiec moze byc ciezko:cool3:

Posted

[quote name='Viris']

A Pani to kim jest?
Jestem szyszkowstrzymywaczem. No szyszki wstrzymuje!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.
A jaką Klara zdziwioną minkę ma.Ale nie ma się co dziwić,jak pańcia szyszkami karmi :-D:-D:-D.

Posted

[quote name='_beatka_']misiaczku jak sotek wskakuje tak wysoko?
on hyba powinien urodzic sie kotkiem:cool3:

fotki wyslane, wiec pewnie misiaczek niedlugo je wstawi:razz:
Beatko,Sotek czasami myśli,że jest buldożkiem a czasami,że kotem ;).Teraz jest na etapie kota ;).Łazi mi po szafkach w kuchni i przedwczoraj wysypał cukier i stłukł solniczkę.Najpierw wskakuje na parapet,później na kuchenkę i na szafki.Odstawiłam juz krzesło,ale dla kota-Sotusia,to nie problem.I tak wskakuje :cool3: :mad:.Kiedyś tak nie robił.Ostatnio,robiłam kolację i nie sprzątnęłam od razu ze stołu,bo miałam zamiar zrobic sobie jeszcze kromala i poszłam do pokoju.Jak weszlam spowrotem do kuchni,to już połowa masła była wylizana z pojemniczka,a Sotuś siedział z plastrem wędliny w pysku.Taki z niego chuligan się zrobił.A biedna Misiunia,ze swoimi krótkimi nóżkami nie mogła wskoczyć i mu zazdrościła,że ten na stole pałaszuje :evil_lol:.

Beatko wysłałaś te fotki na dobry adres,bo jeszcze nic nie mam?
W razuie czego przypominam jolag3@wp.pl

Posted

Beatko,Bajtuś bardzo zmężniał :loveu:.
A na tej fotce,to wyszedł tak słodko,że tylko schrupać :iloveyou::iloveyou::iloveyou:.Takie extra fafelki mu zwisają.Przekaż mu w nie buziaczka od Misiuni ;).
Żółwik fajowy :).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...