Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotoreportaż ze spotkanka,widzę bardzo udany :smile:.Bajtuś, nie wychodzi z roli do której został stworzony ;) :evil_lol:.Klarci nie ma co się dziwić,że zwiewa,toć to jeszcze dziecko :evil_lol:.

AMOR OF LOVE ...przystojny chłopak ,że ho ho ;) :loveu:.

Posted

Beatka ja zauważyłam,że buldożki są mistrzami w robieniu minek.I one są prawie zawsze tak zamyślone,że wyglądają jak smutne.A to przecież wesołe gagatki :lol:.

Posted

no prosze nie było mnie 2 tygodnie i znowu mam do nadrobienia sporo fotek :lol: misiaczek widzę, że dalej działasz w PS(zopku):evil_lol:

Posted

Dobra postaram sie juz wkleic wszystkie fotki do konca. Zajelam sie tym buldozkiem na paluchu. ALe w sumie wiecej chyba zrobic nie moge. Nie wiem czy zakladac nowy temat i zebrac informacje o nim czy na razie zostawic w offie ( do 24 marca nic w zasadzie nie bedzie nowego raczej - chyba ze odnajda sie wlasciciele)

Bajtus i Klarcia..

Posted

Viris, ale ta Twoja Klarcia miała powodzenie! No ale to nic dziwnego, śliczna, młoda panienka. Jest podobnej postury i umaszczenia jak moja Coco, ale uszka ma w porządku, stojące i śliczne.
Mocno sie opierała? Bajtek to taki przystojny kawaler.
Zazdroszcze Wam tych buldogowych spotkań. Moja Cocunia uwielbia takie szaleństwa, ale niestety nie ma z kim. Nasze wiejskie pieski nie chcą się z nią bawić.Uciekaja lub warczą, gdy ona je zaczepia. Bardzo jest z tego powodu nieszczęśliwa.Potrzeba jej towarzystwa.

Posted

Misiaczek.. no niestety. Ale i tak jestem z niej dumna ze tak dlugo sie opierala :>

Cococbull co u Cocuni? Juz wszystko ok?
Ja tez za bardzo nie mam jak Klarci zapewnic towarzystwa. Takie spotkanka sa niestety zadkoscia. Nie przejmuj sie.

Posted

Dzięki Viris. U nas już wszystko dobrze. Cocunia w formie:diabloti: .
A co do zapewnienia towarzystwa, to gdybym miała na to warunki, to Cocunia na pewno miałaby towarzystwo - drugiej bulwki....

Posted

No ja coraz czesciej o tym mysle. Jednak jak na razie musze liczyc sie ze slowem przyszlej tesciowej. jak bede na swoim to bede mogla rzadzic..

A czeka taki sliczny psiurek na paluchu. Zakochalam sie w nim normalnie.

Posted

Miejmy nadzieje ze jego urok zauwazy ktos bardzo dobry kto bedzie chcial sie nim zaopiekowac.

Moze na temat gentelmana pogadajmy juz w offie ;>

Posted

Coraz więcej BF w schroniskach kiedyś było ich mało w potrzebie. To modna rasa się zrobiła. Zawsze jak jest moda na jakąś rasę to później dużo piesków ląduje w schroniskach. Dobrze, że nasze pogotowie BF szybko sobie z tym radzi.
Mama Wioli

Posted

Troszkę sobie pomyslę :hmmmm:

Myślałem... aż zasnąłem
:sleep2:

Śniła mi się piękna japoneczka:lilangel:

Szybko się obudziłem z tych marzeń i pobiegłem do Misi:Dog_run:

Gdzie ten Sotek???
:roll:

Chyba śpi :p

I pewnie śni o tej małej japoneczce :mad:

No to ja też idę spać :sleep2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...