Atenka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Aż się dziwie jak Klarcia tak grzecznie siedzi nad tym tortem:evil_lol: Widać, że kobietka nabrała ciałka.
Viris Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Po takim torciku to od razu idzie "w boczki" :) Siedziala grzecznie przez 3 sekundy, na szczescie udalo sie zrobic fotki :) Jeszcze swieczka sie palila jak ona juz sie dobierala do torta :)
Viris Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Więcej zdjęć z dzisiaj na http://klaryska.fotosik.pl/albumy/28783.html#e A tu najfajniejsze. Klara siada na trawce!!! Wreszcie. Czyli zostalo nam tylko siadanie na posadzce ;>
_beatka_ Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 o kurde...klarcia umie plywać???:crazyeye: no to koniecznie musi bajtka nauczyć bo on ani skakać nie umie, ani plywac i wogole jest malo doświadczony:eviltong:
Viris Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Beatko musisz do nas przyjechac! Koniecznie. Dalej z noclegiem problemy niestety, ale jakbys sie wybrala do nas rano pociagiem to wieczorkiem bylabys w Warszawie. Tylko to dopiero po moim powrocie ;/ Klare wlozylam do wody i od razu zaczela machac lapkami. Delikatnie opuscilam ja na wode taka do kolan, ze nie czula juz dna i poplynela :)
Basia&Safi Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 bo klaryska widziala jak Safinka plywa i sie jej spodobalo :):):)
Atenka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 beatko no, Dora niestety też nie umie pływać, musiałam ją wyciagać ze stawu jak chciała zjeść kaczki:cool3: .
Viris Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Super zdjecia :) Dodawaj wiecej w miare mozliwosci :)) Bardzo fajny ten fotosik, ciesze się że Ci sie udalo dodac fotki.
_beatka_ Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 bardzo chętnie tylko co ja z bajtkiem zrobie?on nie przetrzyma takiej podrózy:shake: widzialas jak ziapal na spotkanku, jakby mial zaraz zawalu dostać:placz: fredzia zdjęcia sliczne, szczególnie to wśród zabawek:cool3:
Viris Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pociag jedzie 2 godziny, to nie jest dużo. Jakbyśmy się umówiły że przyjedziesz rano to jeszcze na pewno będzie chłodno ;) Z reszta to i tak jak coś w sierpniu... Zawsze można by wziąść recznik mokry czy taki oklad chlodzacy.... Coś się wymyśli :)
_beatka_ Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 ok;) a jak sie umawiamy w koncu na spotkanko w trakcie wystway? Bedziesz mogla, Viris?
Viris Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ja niestety Beatko mówiłam od początku że ten termin mi odpada. W tę środę jadę do Niemiec już.
Viris Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ekstra zdjęcia. Ja w tym roku chyba niestety na mazurach nie będę. No chyba że na wykopaliskach. Pepe robi się coraz to bardziej męski :>
Joss Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Super zdjęcia!!! Ależ on ma grube łapiska:) Sliczny jest.
_beatka_ Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 no to kiepsko:roll: a kiedy wracasz? Pepinek przepiekny, a jaki paker z niego, hoho;)
Viris Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Niestety nie wiem kiedy wrócę Beatko. Prawdopodobnie dopiero pod koniec lipca, ale wszystko zalerzy od wielu rzeczy i spraw.. pisałam Ci na pv o problemach i z nimi związany jest ten wyjazd. Tak więc nie jestem w stanie powiedzieć kiedy będę. Od czasu do czasu na pewno wejdę na dogo.
_beatka_ Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 no to trzymam kciuki, zeby wszystko sie dobrze sie ulozylo;) i koniecznie jak wrocisz daj znać i zorganizujemy kolejne spotkanko buldogomaniakow:razz:
Viris Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No to pozegnalne zdjecie :> Wyjade i nie bede dodawac zdjec Klarci az do powrotu :(
_beatka_ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 klara piekna, aż rodzice powiedzieli, ze z niej "laska, ze ho ho":razz:
Recommended Posts