Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po takim torciku to od razu idzie "w boczki" :)

Siedziala grzecznie przez 3 sekundy, na szczescie udalo sie zrobic fotki :) Jeszcze swieczka sie palila jak ona juz sie dobierala do torta :)

Posted

o kurde...klarcia umie plywać???:crazyeye:
no to koniecznie musi bajtka nauczyć bo on ani skakać nie umie, ani plywac i wogole jest malo doświadczony:eviltong:

Posted

Beatko musisz do nas przyjechac! Koniecznie. Dalej z noclegiem problemy niestety, ale jakbys sie wybrala do nas rano pociagiem to wieczorkiem bylabys w Warszawie. Tylko to dopiero po moim powrocie ;/

Klare wlozylam do wody i od razu zaczela machac lapkami. Delikatnie opuscilam ja na wode taka do kolan, ze nie czula juz dna i poplynela :)

Posted

bardzo chętnie tylko co ja z bajtkiem zrobie?on nie przetrzyma takiej podrózy:shake: widzialas jak ziapal na spotkanku, jakby mial zaraz zawalu dostać:placz:
fredzia zdjęcia sliczne, szczególnie to wśród zabawek:cool3:

Posted

Pociag jedzie 2 godziny, to nie jest dużo. Jakbyśmy się umówiły że przyjedziesz rano to jeszcze na pewno będzie chłodno ;)
Z reszta to i tak jak coś w sierpniu... Zawsze można by wziąść recznik mokry czy taki oklad chlodzacy.... Coś się wymyśli :)

Posted

Ekstra zdjęcia. Ja w tym roku chyba niestety na mazurach nie będę. No chyba że na wykopaliskach.

Pepe robi się coraz to bardziej męski :>

Posted

Niestety nie wiem kiedy wrócę Beatko. Prawdopodobnie dopiero pod koniec lipca, ale wszystko zalerzy od wielu rzeczy i spraw.. pisałam Ci na pv o problemach i z nimi związany jest ten wyjazd. Tak więc nie jestem w stanie powiedzieć kiedy będę.

Od czasu do czasu na pewno wejdę na dogo.

Posted

no to trzymam kciuki, zeby wszystko sie dobrze sie ulozylo;)
i koniecznie jak wrocisz daj znać i zorganizujemy kolejne spotkanko buldogomaniakow:razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...