misiaczek Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Albo na mega długie uszy :evil_lol:. Super zdjecia Basiulka :loveu:.
Viris Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :biggrina::happy1: Normalnie zawodowo :> Misiaczek ales sobie znalazla hobby ;>
Ja&Roniuś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Misiaczek, Misia w tym kapeluszu i scenerii wygląda pierwsza klasa:cool2: :thumbs: Gratuluję pomysłów
misiaczek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Dziekuję dziewczyny :kiss_2:. Jeszcze jedno...ale Misi się coś pokićkało i myślała,że to zima jeszcze.Stąd ta czapka i szaliczek ;).
Viris Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ja&Roniuś napisał(a):Misiaczek, Misia w tym kapeluszu i scenerii wygląda pierwsza klasa:cool2: :thumbs: Gratuluję pomysłów Ja ciagle czekam na zdjecia Roniusia :> Tu w galerii mam nadzieje ze do swiat bede mogla sie na jego zdjecia napatrzec ;)
elżbietarusos Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Długo mnie nie było , i teraz już tak pewnie będzie , czas niestety nie pozwala. Nadrabiam zaległości , dziewczyny zdjęcia bombowe !!!!!!!!! :).
misiaczek Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Viris napisał(a):Ja ciagle czekam na zdjecia Roniusia :> Tu w galerii mam nadzieje ze do swiat bede mogla sie na jego zdjecia napatrzec ;) Tak,tak...czekamy niecierpliwie na fotki Roniusia :).
misiaczek Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Ja znalazłam buldożka, a właściwie jego uszy :evil_lol:. Czy nagroda jest przewidziana??? ;)
Viris Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 No to w nagrode wiecej fotek Klary. A przy spotkaniu duzy calus od niej :>
aanitaz Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 piekne fotki Klarcia z dnia na dzien pieknieje :)
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 heheh swietne fotki :):):) a klarcia wszedzie z jezorkiem hihih :):):)
aanitaz Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 basiulka jak zawsze piekna Safi :( jak ogladam wasze zdjecia teraz to mam lezki w oczach gdyz mialam jechac po piaka w piatek a tu nagle telefon ze juz nie wydawaja psa :( a ja bylam juz nastawiona ze bede mogla sie dzielic z wami wiadomosciami co psiak niewyrabial . no ale lepiej ze zostal ze swoja wlascicielka . :(
Viris Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 basiulka22tychy napisał(a):heheh swietne fotki :):):) a klarcia wszedzie z jezorkiem hihih :):):) Nooo wybiegala sie potwora. Az sie zaczelam bac ze wysiadzie. Na szczescie mialam przy sobie butelke wody, wiec jak juz sie skusila to wypila polowe, a pozniej druga polowe ;)
Ja&Roniuś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Wybaczcie, że póki co tylko trzy fotki ale dzisaj zamiast Roniusia z jedzeniem strajkuje mi komputer:comp26: Tak więc to Ronaldo jak miał jakieś 3 miesiące A tak wyglada teraz A tutaj chce buziaka od swojej przyjaciółki
patrychaha Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Ja&Roniuś napisał(a):Wybaczcie, że póki co tylko trzy fotki ale dzisaj zamiast Roniusia z jedzeniem strajkuje mi komputer:comp26: Tak więc to Ronaldo jak miał jakieś 3 miesiące A tak wyglada teraz A tutaj chce buziaka od swojej przyjaciółki Piekny piesio...:loveu: sama mam pudla, ale kochaam wszystkie psiaki... cudowny, widac, ze ma dobrego/wyjatkowego wlasciciela... :lol:
Ja&Roniuś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Dziękujemy Wam wszystkim:oops: Teraz to dopiero Roniuś w piórka obrośnie jak mu przeczytam:lol:
Recommended Posts