Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja&Roniuś napisał(a):
Misiaczek, Misia w tym kapeluszu i scenerii wygląda pierwsza klasa:cool2: :thumbs: Gratuluję pomysłów

Ja ciagle czekam na zdjecia Roniusia :> Tu w galerii mam nadzieje ze do swiat bede mogla sie na jego zdjecia napatrzec ;)

Posted

Viris napisał(a):
Ja ciagle czekam na zdjecia Roniusia :> Tu w galerii mam nadzieje ze do swiat bede mogla sie na jego zdjecia napatrzec ;)
Tak,tak...czekamy niecierpliwie na fotki Roniusia :).

Posted

basiulka jak zawsze piekna Safi :( jak ogladam wasze zdjecia teraz to mam lezki w oczach gdyz mialam jechac po piaka w piatek a tu nagle telefon ze juz nie wydawaja psa :( a ja bylam juz nastawiona ze bede mogla sie dzielic z wami wiadomosciami co psiak niewyrabial . no ale lepiej ze zostal ze swoja wlascicielka . :(

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
heheh swietne fotki :):):) a klarcia wszedzie z jezorkiem hihih :):):)

Nooo wybiegala sie potwora. Az sie zaczelam bac ze wysiadzie. Na szczescie mialam przy sobie butelke wody, wiec jak juz sie skusila to wypila polowe, a pozniej druga polowe ;)

Posted

Wybaczcie, że póki co tylko trzy fotki ale dzisaj zamiast Roniusia z jedzeniem strajkuje mi komputer:comp26: Tak więc to Ronaldo jak miał jakieś 3 miesiące

A tak wyglada teraz

A tutaj chce buziaka od swojej przyjaciółki

Posted

Ja&Roniuś napisał(a):
Wybaczcie, że póki co tylko trzy fotki ale dzisaj zamiast Roniusia z jedzeniem strajkuje mi komputer:comp26: Tak więc to Ronaldo jak miał jakieś 3 miesiące

A tak wyglada teraz

A tutaj chce buziaka od swojej przyjaciółki

Piekny piesio...:loveu: sama mam pudla, ale kochaam wszystkie psiaki... cudowny, widac, ze ma dobrego/wyjatkowego wlasciciela... :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...