Viris Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 To chyba Mejki. Nie jestem pewna ale tak mi sie zdaje ;) Sliczne fotki :)
misiaczek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Wszystkie fotki superaśne :loveu:. I Klarci i piesków Elzbiety i Sasibka i Safci z Mejkiem:iloveyou:. Jeśli kogoś pominełam prosze o wybaczenie ;).
misiaczek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 A teraz troszkę Misię pozaczepiam :eviltong: Nie radzę Sotek...bo oberwać możesz :mad: Ała Misia...jeszcze pomyślą,ze my się całujemy :oops: Jeszcze tylko ugryzę cię w nocha i idę spać :sleep2:
Viris Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Haha :) Ale z dwoma psiakami to zdjec mozna cykac i cykac ;> Pewnie non stop cos sie dzieje :) Chyba ze spia :>
_beatka_ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 super fotki:cool3: alez ten sotek lubi wkurzac misie:lol:
Joss Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Widząc te zdjecia Misiaczka twierdze ze, dwa psy to podstawa;) no a trzy to juz w ogóle:)
misiaczek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dwa psy to podstawa.Są towarzyszami jeden dla drugiego,można robić fotoreportaże i seriale ;). Joss, a co to za trzy białe bałwanki ;) ? Czy jest miedzy nimi Bezka?
Joss Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Misiaczku, jest miedzy nimi Bezka oczywiscie, to ta wieksza bez obrozy:) Z obrożą jest Tofik, braciszek Bezki. A dzieciak to Fifi (Fasolka) 'dziewczyna' Tofika:)
misiaczek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Tak tez pomyslałam,że te większe to Bezka i Tofik(poznałam po ogonkach;)),tylko nie chciałam gafy walnąć, więc wolałam się upewnić :eviltong:. Świetne fotki :loveu:.
Viris Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 No no! Seriale mozna robic z jednym psiakiem i na chwile porzyczonym kotem np :P Zdjecia swietne :)
_beatka_ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 joss jakie cudone fotki, a malutka między dwoma duzymi bulwkami wygląda przeslodko:loveu: czekam na kolejną porcję fotek:cool3:
misiaczek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 To jest moja ulubiona kanapka ;) Lubię na niej sobie poleżeć do góry klejnocikami :smile: Kanapka jest wielka,bo miała być dla mnie i dla Misi...ale to nie moja wina,że ona woli spać z pańcią niż ze mną przystojniakiem :cool1: Noo dobra mały:mad:,może i spać tu nie lubię,ale naszła mnie ochota aby tu posiedzieć więc się posuń troszkę :diabloti:
Viris Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Hehehe :) No ja tylko czekam kiedy Klara sie uspokoi i mozna bedzie kupic nowe poslanko. Myslalam wlasnie o takiej Kanapce :> Poprzednie poslanko w strzepach...
Viris Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Oczywiscie sie nie ucze... Prosze o uwage !! Bajt dzisiaj na spacerku.
Viris Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Reszta zdjec jutro. Bo juz naprawde lece do ksiazek :angryy:
misiaczek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Leć,leć...ja też lecę na film, więc i tak bym obejrzała resztę fotek dopiero jutro :smile:.
_beatka_ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 oj misiaczku mowię Ci trzeba zapoznac misię z bajtekiem:multi: szkoda, że mieszkasz tak daleko...:shake:
Joss Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Bajcik jest śliczny...dzieciaczek taki:) Moze moje urwisy kiedys go poznają...jak bedzie cieplej, łatwiej bedzie się jakoś poumawiać. Ja do Wawy mam rzut beretem;)
_beatka_ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 no to super:multi: bo bajtek jest żądny nowych znajomości:lol: zresztą viris widziala jak się narzucal do zabawy suni on-ka:cool3:
Viris Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 No jak bedzie cieplo to na pewno bedzie wiecej sposobnosci. Jadac z Wlocka zawine Joss w Plocku i hop do Wawy :>
Viris Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Reszta zdjec z wczorajszego spacerku. Reszta wyszla niestety nieostra.
misiaczek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Kąpanko :smhair2: Po kąpanku ;) Ciekawe, czy coś mi skapnie ze stołu :roll:
Recommended Posts