Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lapiovra napisał(a):
PW, dziękuję za wyklad, spisałam sobie, nie przedluzam tego tematu.

nie ma sprawy, w razie jeszcze jakichś wątpliwości komputerowych pisz na prv jesli będę umiała wyjasnię :roll:

lemonsky, widzę że się udało wrzucić Torka na tapete :evil_lol:

Posted

Bo nie mam cierpliwości ;).Znalazłam sobie zabaweczkę i całkiem szybko mi idzie.Kiedyś pisałam,że mam jakąś taką smykałkę techniczną,że jakoś samo mi to przychodzi .Kiedyś naprawiałam żelazko,farel,suszarke nie mając pojęcia jak to się robi i zawsze mi się udawało.Moze z tymi obrazkami jest tak samo ????;) :evil_lol:. I zawsze musze sama dojść do wszystkiego.Nie lubię jak mi ktoś tłumaczy (gorzej przyswajam :lol:).

Posted

misiaczek napisał(a):
Bo nie mam cierpliwości ;).Znalazłam sobie zabaweczkę i całkiem szybko mi idzie.Kiedyś pisałam,że mam jakąś taką smykałkę techniczną,że jakoś samo mi to przychodzi .Kiedyś naprawiałam żelazko,farel,suszarke nie mając pojęcia jak to się robi i zawsze mi się udawało.Moze z tymi obrazkami jest tak samo ????;) :evil_lol:. I zawsze musze sama dojść do wszystkiego.Nie lubię jak mi ktoś tłumaczy (gorzej przyswajam :lol:).

U mnie dokladnie tak samo. Naprawialam dziwne sprzety co i do tej pory czesto mi sie zdarza. Rozkrece popatrze i cus pogrzebie i zaraz dziala. Tak samo z komputerami. Wszystko musialam sama zbadac. I wtedy wiedzialam co jak i dlaczego.
No i widze ze coraz ciekawsze rezultaty :>

Ja mimo wszystko nie za bardzo lubie grzebac przy fotach. Chociaz czasami efekty sa bardzo ciekawe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...