PW Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Sypialnia " pod buldogiem" :evil_lol: czyli kot na szafie
kinia_w Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='PW']Sypialnia " pod buldogiem" :evil_lol: czyli kot na szafie Wygląda, jakby właśnie zobaczył cel najbliższego polowanka :):):) Świetny futrzak ;)
Joss Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Nesia zamyslona Nesia w czerwieniach Bezia internautka Bezia walczy o skarpetke
Hebulka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Joss']Nesia zamyslona Nesia w czerwieniach Bezia internautka Bezia walczy o skarpetke JOSS,one są wspaniałe i słodziutkie :multi: :multi: :multi:
kinia_w Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Joss'] Bezia walczy o skarpetke Jakie groźne stwory :D:D:D Może by im dać coś do jedzenia? ;)
dorotal Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Joss']:) chrrrr rosne!!!! Super zdjęcie. :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam
Joss Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Dzieki dzieki Panienkom:) Ja tez lubie bardzo zdjecia swoich misiów:) Dla Was specjalnie wklejam nastepne...niedziela wieczor...co innego do roboty;)
Joss Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 DorotaL, wklej Twoje 'dzieciaczki' na fotkach, dawno nie bylo:> Koszulka,ktorą nosi Neska pozyczona od córki mojej kolezanki:) Teraz cos sprzd chwili, na dobranoc!!! Pozdrawiam.
misiaczek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 PW...śliczny kocur :loveu:. Moloska z naszego forum kupiła sobie takiego egzotycznego kociaka.Przysłała mi fotki.Jest cudowny.Aż mi się takiego zachciało :evil_lol:(córka też mnie namawia na takiego miauczka). Joss,sliczne foty :multi:.
Viris Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Koty sa fajoskie. Ale ja wole Klarysa. Postaram sie specjalnie dla Kotolubnych wkleic zdjecia z walk Klara vr Kot - Timmy. Tylko najpierw spacerek.
misiaczek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Viris...a Timmy,to Twój kot???Czy wyporzyczony do walk z Klarą???:evil_lol: Ja też miałam kota.Był chory i musiałam go uśpić :-(. A teraz troszkę bym się bała,dwa psy i kot.:crazyeye:
Joss Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dzieki Misiaczek, miałam troche czasu wreszcie zeby kilka wrzucic. A koty uwielbiam. Marzy mi sie rosyjski. Ale na razie zdrowy rozsądek bierze góre i zatrzymałam sie z nabywaniem czworonogów;)
PW Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 tamten kocur to kocica :evil_lol: przygarnięty pers a tu dachowiec (kocica) , tez przygarniety i po operacji przywrócony do zycia dzielnie "stróżuje" , najwazniejsze to mieć dobry punkt widokowy :evil_lol:
Viris Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Klara vs Tymoteusz !!! [SIZE=2]Przywitanie zawodnikow. Runda 1. Nockaut w rundzie pierwszej. Tymoteusz musi odpoczac. Runda 2!! Przyczajony Buldożek - ukryty Kot. Runda 3!! Walka o zabawke. Trza podstepem. Nie wolno sie zdradzic kiedy wykona sie pierwszy ruch.. Aaaaarrgghh. Waaaaargh. Do ataku!!! Runda 4!!! FIGHT!!!! Łapą Go. Łapą!! A teraz z półobrotu!!! Runda 5!!! Uwazaj mam pazury! I na co Ci Pazury. Trzeba miec fantazje Kocie. Warrrrghhhhhhhrrr!!! Teraz Cie mam! Koniec Walki. Zawodnicy rozstaja sie w zgodzie:loveu: [SIZE=1]Przez przypadek usunelo mi sie jedno zdjecie z imageshaka. Dlatego musialam wstawic jeszcze raz i stad edycja notki :>
lapiovra Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Viris, świetne te zdjęcia a w polaczeniu z opisami to niemal serial.
Viris Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dziekuje. Troche sie napracowalam. Ciesze sie ze sie podoba. Moze kiedys uda sie zrobic podobna serie zdjec. :p
Recommended Posts