Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Anutka piekna sesja parapetowa - mam nadzieję,że Arrigo nie konsumuje tych roslinek ;)
Safi sama słodycz,sliczna dziewczynka,wyglada jak maskoteczka na tych zdjęciach.
Draczyn,Wasza Liza pięknie wyglada,chyba się zaokrągliła :multi: :multi: :multi:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hebulka']
Draczyn,Wasza Liza pięknie wyglada,chyba się zaokrągliła :multi: :multi: :multi:To jest skutek leków, które bierze. Zobacz jakie cienkie łapki jej się zrobiły i jak jej łepek zmalał. Najważniejsze, że nie cierpi i jest zadowolona i oby tak było jaknajdłużej

Posted

Draczyn napisał(a):
. Najważniejsze, że nie cierpi i jest zadowolona i oby tak było jaknajdłużej

No i właśnie o to chodzi!!!!!!
Życzę jej dużo,dużo zdrowia :loveu:

Posted

Ale fajne zabawy, aż miło popatrzeć. A co one na pierwszych fotkach, takie poowijanew kołdry i kocyki, czyżby centralne wysiadlo???????????????????:lol::lol:

Posted

Draczyn napisał(a):
Ale fajne zabawy, aż miło popatrzeć. A co one na pierwszych fotkach, takie poowijanew kołdry i kocyki, czyżby centralne wysiadlo???????????????????:lol::lol:

Nie,nie wysiadło,zreszta grzejniki i tam mam skręcone żeby ich nie przegrzewać.
Ale na tym oknie gdzie siedzą strasznie wieje,niby okna miały być szczelne a jest okropnie :shake: Wolę je lekko przykryć zwlaszcza jak wpadają tam rozgrzane do czerwoności po szaleństwach.:multi:

Posted

Draczyn napisał(a):
Hebulko cudeńka. Ty masz chyba strasznie duża ilosc tych zabaweczek, bo one okropnie się nsd nimi pastwią, a wyglądają jak nowe:lol::lol:

Troszkę się ich uzbierało..:razz: :lol:

Posted

Hebulka napisał(a):
Troszkę się ich uzbierało..:razz: :lol:
To dobrze, przynajmniej dieciaki mają zajęcie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Sweet sweet sweet...Hebulka...Ty chyba z aparatem sie nie rozstajesz:) Swietne zdjecia, Anutka, Basiulka, Draczyn...jesli kogos pominełam to z gory sorry:) I do Basiulki....Moja Droga...wrzucasz foto Bezi;););)

Posted

No długo mnie nie było na dogo, teraz mam ferie i częsciej będe wpadać ;)

ps. twoja córka ma naprawde niezłą kolekcjie buldogów angielskich, a pieski jak na nie reagowały hehe takie ciekawskie

Posted

mazika napisał(a):
No długo mnie nie było na dogo, teraz mam ferie i częsciej będe wpadać ;)

ps. twoja córka ma naprawde niezłą kolekcjie buldogów angielskich, a pieski jak na nie reagowały hehe takie ciekawskie
Mam jeszcze dużo zdjęć tych jej kolekcji, bo swoją bf już raz prezentowałam , chyba w topiku Artykuły

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...