Hebulka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Anutka piekna sesja parapetowa - mam nadzieję,że Arrigo nie konsumuje tych roslinek ;) Safi sama słodycz,sliczna dziewczynka,wyglada jak maskoteczka na tych zdjęciach. Draczyn,Wasza Liza pięknie wyglada,chyba się zaokrągliła :multi: :multi: :multi:
Draczyn Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Hebulka'] Draczyn,Wasza Liza pięknie wyglada,chyba się zaokrągliła :multi: :multi: :multi:To jest skutek leków, które bierze. Zobacz jakie cienkie łapki jej się zrobiły i jak jej łepek zmalał. Najważniejsze, że nie cierpi i jest zadowolona i oby tak było jaknajdłużej
Hebulka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Draczyn napisał(a):. Najważniejsze, że nie cierpi i jest zadowolona i oby tak było jaknajdłużej No i właśnie o to chodzi!!!!!! Życzę jej dużo,dużo zdrowia :loveu:
Draczyn Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Ale fajne zabawy, aż miło popatrzeć. A co one na pierwszych fotkach, takie poowijanew kołdry i kocyki, czyżby centralne wysiadlo???????????????????:lol::lol:
Draczyn Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Hebulko cudeńka. Ty masz chyba strasznie duża ilosc tych zabaweczek, bo one okropnie się nsd nimi pastwią, a wyglądają jak nowe:lol::lol:
Hebulka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Draczyn napisał(a):Ale fajne zabawy, aż miło popatrzeć. A co one na pierwszych fotkach, takie poowijanew kołdry i kocyki, czyżby centralne wysiadlo???????????????????:lol::lol: Nie,nie wysiadło,zreszta grzejniki i tam mam skręcone żeby ich nie przegrzewać. Ale na tym oknie gdzie siedzą strasznie wieje,niby okna miały być szczelne a jest okropnie :shake: Wolę je lekko przykryć zwlaszcza jak wpadają tam rozgrzane do czerwoności po szaleństwach.:multi:
Hebulka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Draczyn napisał(a):Hebulko cudeńka. Ty masz chyba strasznie duża ilosc tych zabaweczek, bo one okropnie się nsd nimi pastwią, a wyglądają jak nowe:lol::lol: Troszkę się ich uzbierało..:razz: :lol:
Draczyn Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Hebulka napisał(a):Troszkę się ich uzbierało..:razz: :lol:To dobrze, przynajmniej dieciaki mają zajęcie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
anutka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Draczyn, Basiulka, Hebulka, bardzo ładne fotki :) A teraz troche moich ;) Szaleństwa:
Draczyn Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Ach, jakie wspaniale igraszki. Tylko pozazdrościć:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Draczyn Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Ona to naprawę sama słodycz, stwrzona do pieszczot:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Joss Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Sweet sweet sweet...Hebulka...Ty chyba z aparatem sie nie rozstajesz:) Swietne zdjecia, Anutka, Basiulka, Draczyn...jesli kogos pominełam to z gory sorry:) I do Basiulki....Moja Droga...wrzucasz foto Bezi;););)
mazika Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 jak zwykle przepiękne fotki ;) no i ta focia z gumką z motylkiem na uszku no słociutko wygląda:loveu:
Draczyn Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Dzieńdobry Mazika, coś dawno Cię nie spotkaalam?????????????????
Draczyn Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 A to kolekcja figurek buldogów angielskich, mojej córki
mazika Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 No długo mnie nie było na dogo, teraz mam ferie i częsciej będe wpadać ;) ps. twoja córka ma naprawde niezłą kolekcjie buldogów angielskich, a pieski jak na nie reagowały hehe takie ciekawskie
Draczyn Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 mazika napisał(a):No długo mnie nie było na dogo, teraz mam ferie i częsciej będe wpadać ;) ps. twoja córka ma naprawde niezłą kolekcjie buldogów angielskich, a pieski jak na nie reagowały hehe takie ciekawskieMam jeszcze dużo zdjęć tych jej kolekcji, bo swoją bf już raz prezentowałam , chyba w topiku Artykuły
Recommended Posts