Hebulka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Joss napisał(a):Szybka jestes Hebulka, synuś w dom a Ty za aparacik:)))) To już taki nawyk ;) ;)
burbono Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 elżbietarusos napisał(a):Maluszek pewnie też wyrośnie na przystojniaka . Przypomnij mi po jakim BURBON jest ojcu i w jakim mieście mieszkacie.Burbona ojcem jest jakiś Jacquella ULESSE a mieszkamy w mieście do którego niechętnie się przyznaje tz.w Częstochowie.
burbono Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='anutka'] Burbono, możesz do mnie wysłać zdjęcia- ja chętnie wstawie anutka2@poczta.onet.plAnutko napewno skorzystam z Twojej propozycji i bardzo dziękuję :lol:.A faktycznie buldożki są wszystkie piękne i prześmieszne.Udowadnia mi to codziennie moja młodsza pociecha głównie to że swoim pociesznym zachowaniem rozśmiesza nas nieraz do łez.
Hebulka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 HEBULINKA ROKUŚ i co tu wybrać..:thinkerg: EMISIA I ROKUŚ
Orange Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Jak ty je rozróżniasz? :evil_lol: Są takie podobne :-o
lapiovra Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Orange napisał(a):Jak ty je rozróżniasz? :evil_lol: Są takie podobne :-o z pdróżnieniem Hebulka napewno nie ma problemu, bo Rokuś jest większy i bardziej marengo. Natomiast przodem są faktycz\nie bardzo podobne mają nawet takie same białe znaczenia. Sliczne.
Wiola.od.Gacka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Są de best. Niezła trójka. Czadowo. Mama Wioli
Hebulka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Z odroznieniem to faktycznie nie mam problemów .Mój Hebusiowy ryjek wszędzie poznam:loveu: Lapiovra ma rację,plamki mają niemal identyczne,nawet kropeczki białe na szyjce i pod łapkami mają w tych samych miejsach.Taki synuś mamusi :p
Wiola.od.Gacka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Piękne pieski. Bardzo mi się podobają. Mama Wioli
Hebulka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Zimowy spacerek :multi: Emi z Rockim Hebunia Hebulka & Emisia Synuś :loveu: ROCKY
Wiola.od.Gacka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Oiękny ten wasz synuś wyrósł na potęgę. Kawał ładnego psa. Udany spacerek. Mama Wioli
Draczyn Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 To bedą fotki z hodowli Kręcony Loczek
Wiola.od.Gacka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Psy bardzo fajene, a widać, że Kręcony Loczek to poczciwina. Nie znam gostka ale jakoś go polubiłam. Mama Wioli
Draczyn Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Wiola.od.Gacka napisał(a):Psy bardzo fajene, a widać, że Kręcony Loczek to poczciwina. Nie znam gostka ale jakoś go polubiłam. Mama WioliJak chcesz go poznać wirtualnie to wkleje Ci jego fotkę w temcik o nas i naszych psach. To jest fajny facet. Znamy się i przyjażnimy już chyba z 10 lat i nigdy sie na nim nie zawiedliśmy:multi::multi::multi::multi:
Wiola.od.Gacka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Jej to bardzo fajnie. Ja to się cieszę jak ludzie sie przjaźnią. 10 lat to sporo czasu ,to już można sie dobrze poznać. MaMA Wioli
Wiola.od.Gacka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Hebulka na zdjęciach ze spaceru trochę zatroskana czy mi się tylko wydaje? Musi pilnować podopiecznych. Mama Wioli
Recommended Posts