Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elżbietarusos napisał(a):
Maluszek pewnie też wyrośnie na przystojniaka .
Przypomnij mi po jakim BURBON jest ojcu i w jakim mieście mieszkacie.
Burbona ojcem jest jakiś Jacquella ULESSE a mieszkamy w mieście do którego niechętnie się przyznaje tz.w Częstochowie.

Posted

[quote name='anutka']
Burbono, możesz do mnie wysłać zdjęcia- ja chętnie wstawie anutka2@poczta.onet.plAnutko napewno skorzystam z Twojej propozycji i bardzo dziękuję :lol:.A faktycznie buldożki są wszystkie piękne i prześmieszne.Udowadnia mi to codziennie moja młodsza pociecha głównie to że swoim pociesznym zachowaniem rozśmiesza nas nieraz do łez.

Posted

Orange napisał(a):
Jak ty je rozróżniasz? :evil_lol: Są takie podobne :-o
z pdróżnieniem Hebulka napewno nie ma problemu, bo Rokuś jest większy i bardziej marengo. Natomiast przodem są faktycz\nie bardzo podobne mają nawet takie same białe znaczenia. Sliczne.

Posted

Z odroznieniem to faktycznie nie mam problemów .Mój Hebusiowy ryjek wszędzie poznam:loveu:
Lapiovra ma rację,plamki mają niemal identyczne,nawet kropeczki białe na szyjce i pod łapkami mają w tych samych miejsach.Taki synuś mamusi :p

Posted

Wiola.od.Gacka napisał(a):
Psy bardzo fajene, a widać, że Kręcony Loczek to poczciwina. Nie znam gostka ale jakoś go polubiłam.
Mama Wioli
Jak chcesz go poznać wirtualnie to wkleje Ci jego fotkę w temcik o nas i naszych psach. To jest fajny facet. Znamy się i przyjażnimy już chyba z 10 lat i nigdy sie na nim nie zawiedliśmy:multi::multi::multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...