Mada&Teodor Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Hebulka napisał(a):Tedzik na zlocie ?? Gosiu, Tedzik po zlocie :)
Hebulka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Gosiu, Tedzik po zlocie :) Teraz to już wszystko wiem :p
Draczyn Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Teodora nie było na zlocie . ja go nie widzialam:mad::mad:
Chefrenek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Draczyn napisał(a):Teodora nie było na zlocie . ja go nie widzialam:mad::mad: Teodora nie było na zlocie. Nie rozumiem po co te kije :shake: :shake: :shake:
mazika Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ojojoj ale mnie tu dawno nie było. Piękne macie buldożki. Może się pokuszę i wkleje Jockera aktualne zdjęcia.
Hebulka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 mazika napisał(a): Może się pokuszę i wkleje Jockera aktualne zdjęcia. Bardzo bardzo prosimy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Draczyn Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 mazika napisał(a):Ojojoj ale mnie tu dawno nie było. Piękne macie buldożki. Może się pokuszę i wkleje Jockera aktualne zdjęcia.Koniecznie go wklej, bo dawnogo nie widzielismy:multi::multi:
mazika Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dziś małemu porobię sesje zdjęciową :razz: i od razu dam wam na forum. Jocker dużo się nie zmienił, no może troszeczkę urósł. Mam nadzieję, że jak tylko nie pójdziemy nad stawy to nie upapla się w błocie, do czego ten mały smyk ma pociągi :mad:
Akitka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Hebulka']HEBE,ROKUŚ,EMISIA: Widać, że pieski się świetnie bawiły! ;) Śliczności! :loveu:
Hebulka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Bawiły się super :multi: Zwłaszcza synuś z mamusią - którą bardzo adorował..:loveu:
BorsukWiosenny Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ta mamusia strasznie do mnie podobna :evil_lol: przekorna jak borsuki i ładna niekoniecznie jak ja :evil_lol:
Hebulka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 BorsukWiosenny napisał(a):Ta mamusia strasznie do mnie podobna :evil_lol: przekorna jak borsuki i ładna niekoniecznie jak ja :evil_lol: Oj przekorna ...i to jak..:p Ale własnie dostalismy przesyłkę....wyjezdzamy dzis na weekend ale od poniedziałku rozpoczynamy....."wąchanko"....:multi: :multi:
BorsukWiosenny Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :multi: :multi: :multi: Ooooo! Super! , tylko nie "ćpajta" tego tak łapczywie:evil_lol: A co do Rokusia, też podobny - napastliwy jak ja :) A uroda Hebe jak kto nie zakumał - ładniejsza od mojej.
Hebulka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 BorsukWiosenny napisał(a)::multi: :multi: :multi: Ooooo! Super! , tylko nie "ćpajta" tego tak łapczywie:evil_lol: A co do Rokusia, też podobny - napastliwy jak ja :) A uroda Hebe jak kto nie zakumał - ładniejsza od mojej. Postaramy się nie popaść w nałóg :knajpa: Choć kto wie...jak nam wszystkim zrobi taaaak miło....:B-fly: :sweetCyb: :bigcool:
BorsukWiosenny Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ja też byłem sceptyczny, bo mam taką naturę... Ale teraz wiem : zrobiłbym to jeszcze raz :p Uwaga z nałogami - nie znam zastępczego srodka :evil_lol: chyba ze... to ten z emiotikonek:lol: ale Hebe oszczędz :)
Draczyn Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Hebulka napisał(a):Postaramy się nie popaść w nałóg :knajpa: Choć kto wie...jak nam wszystkim zrobi taaaak miło....:B-fly: :sweetCyb: :bigcool:Coś mi umkneło, a co to za wąchanko, bo nie wiem o czym mowicie???????????
Mada&Teodor Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Draczyn napisał(a):Coś mi umkneło, a co to za wąchanko, bo nie wiem o czym mowicie??????????? Chyba chodzi o D.A.P., ale mogę sie mylić ;)
dorotal Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dawno się nie udzielałam. Więc sie trochę przypomnę ;-))) Kilka zdjęć moich buldożków. Na początek Leos
Recommended Posts