Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Beatka,Asia...przystojne te Wasze chłopaki :loveu: :loveu: :loveu:.
A Ronius to chętnie by sobie urządził polowanko na kaczuche lub innego łabedzia :evil_lol:.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atenka']Skąd pochodzi Ronaldo? Bo jak na niego patrze to tak jak na Dorę, identyczna krawatka, postawa i nietypowy ogon, który ma tylko Dora i jak do tej pory Roniuś.

Faktycznie podobienstwo uderzające :p klony :evil_lol: Ronek trafił do nas z Pempowa to jest jakieś 30 kilometrów od Leszna. A jak zdrówko Dorki, nic nam nie piszesz ostatnio :mad: Ale to chyba dobry znak, że wszystko z nią w porządku.
Beatko a sama powiedz, co tu robić w takie brzydkie dni :evil_lol: szczególnie, że Ronek to lubi i ja też to co sobie będziemy żałować
Pozdrawiamy wszystkich cieplutko

Posted

Ale walki psów... ;) Fajnie się pieski bawiły. Zwłaszcza jak Frida się chowała w tej dziurze raz czy przechodziła po tym berneńczyku. :lol:

Posted

planka napisał(a):
Och, wypasione towarzystwo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Taka ich uroda. Muszą byc wypasione, aby byc urodziwe. szkieletor buldog, to chyba niezbyt apetyczny widok

Posted

Zgadzam sie calkowicie, tym bardziej,ze na szkieletora spogladam codziennie. Patrze i patrze, ale widze, ze do idealu nie dojdziemy chyba nigdy:placz:

Posted

planka napisał(a):
Zgadzam sie calkowicie, tym bardziej,ze na szkieletora spogladam codziennie. Patrze i patrze, ale widze, ze do idealu nie dojdziemy chyba nigdy:placz:
Ale dlaczego, moze jeszcze sie poprawi i nabierze troche cialka. miałam kiedyś taka suczynke o przepieknym łebku i miała wszelkie cechy pieknego psiaka, pozatym, ze byla niesamowitym niejadkiem i trudno było ja podtuczyć. Teraz juz są razmaite środki na apetyt, moze coś takiego zaaplikować

Posted

Prześliczny ten giff buldozkowy. Nie wiem jak sie azywa takie piekne obrazki. Czy to gify, czy moze kompozycje - prześliczne:multi::multi::multi::multi:

Posted

Draczyn napisał(a):
Ale dlaczego, moze jeszcze sie poprawi i nabierze troche cialka. miałam kiedyś taka suczynke o przepieknym łebku i miała wszelkie cechy pieknego psiaka, pozatym, ze byla niesamowitym niejadkiem i trudno było ja podtuczyć. Teraz juz są razmaite środki na apetyt, moze coś takiego zaaplikować

Tak, niewatpliwie masz racje:cool1:

Posted

planka napisał(a):
Tak, niewatpliwie masz racje:cool1:
Nie martw sie . Napewno bedzie stopniowa poprawa. Bedę trzymać kciuki, aby wszystko było ok

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...