Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z moim jest ten problem ze koledzy sa najwazniejsi na swiecie.. Pojechal odebrac z lotniska w Lodzi kolege ktory przyjechal z Anglii.
A jak mi bylo cos z Anglii potrzebne to kolega nie mial czasu.

Posted

Nie wiem czy to jakoś podniesie cię na duchu ale mój TŻ ma taką samą przypadłość :roll: Ale z pewnością Arek będzie gnał do swojej córci ukochanej co sił w aucie

Posted

Opisze wszystko w odpowiednim temacie. Reszta zdjec, bo komp mi sie naprawil chwilowo :)

torpeda:

Portrecik:

Uciekinier:

Niewiniątko:

Klarcia w Bajce:

Przemiana w potwora bagiennego:

Jestem sobie ogrodniczka:

Mam nasionek pol koszyczka....:

Sie zmeczyłam:

Posted

Klaryska sie nieźle napakowała jak ostatnio ją widziałam to była znacznie drobniejsza. Czym Ty ją ciotka karmisz????musze wypróbować na Dorze

Posted

Beatka, Bajt jest ok, jesli chodzi o tusze. Ja tam zawsze uwazam ze lepiej miec psa bardziej fitness iz go potem odchudzac:)))
Klara na fotach piekna...i w realu tez:) Moja droga Viris, Klara ma taka budowe ze nigdy nie bedzie porsiaczkiem:) Ma piekne 'wciecie w tali' i poprostu trzyma panna linie:)

Posted

Hehhe :loveu:

ALe ona tydzien temu byla pulchniutka, nawet jej sie troche sadelka odlozylo. Mysle ze jedze jednak troche cialka nabierze, oby na stale ;)

Kurde staram sie ubranko jakies sexi dla Niej zakupic i dupa ;/ Nawet kilka osob ktore szyja na miare napastowalam i tez nic :(

Posted

[quote name='Ja&Roniuś']Viris a próbowałaś tutaj www.psiamoda.sold ja właśnie zamówiłam ubranko na miare dla Ronka i myśle ze ceny też mają niewysokie

jA ZAMAWIAŁAM I ... CZEKAM ... I CZEKAM ... I CZEKAM ...

A BYŁAM STRASZNIE "NAPALONA" ...:placz:

Posted

Tak bo ja właśnie od Ciebie ściągnęłam sobie tą stronkę. Ja też już raz zamawiałam i Pani odesłała mi pieniążki twierdząc ze nie mają w magazynie takiego koloru materiału jak chciałam :shake: Teraz zamówiłam drugi raz tą samą bluzę, bo niby juz mają :roll: Więc nie wiem zobaczymy czy przyjdzie

Posted

A moje nie chca chodzic w ubrankach. Neska dostaje szału, jakbym jej krzywde ogromna uczyniła:) A Bezka mozeby i nosila, gdyby jej Neska ubranka nie sciągała usilnie:)

Posted

Eee to jak Wy macie takie problemy to ja chyba nie sprobuje. Ja zamowilam i dalej nic, wiec olalam wszystko. Chyba wybiore sie do sklepu poprzegladac materialy i sama uszyje.

Joss - i nie gadaj ze sie Klara bedzie wstydzila w tym chodzic :evil_lol:

Posted

Czy nie może Wam uszyć Renia. Mnie zeszłego roku uszyła dwa tylko złych pomiarów dokonałam. Renia dokładnie pisze jaką miarę podać. Sexi to nie były ale ciepłe. Być może Sexi może uszyć również. Trza by ją spytać. Robi to szybko chętnie i niedrogo.
Ania

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...