Hebulka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 :loveu: Ale Sotek to też widzę akrobata :multi: :multi: :multi:
Viris Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Jechalismy w gory, zatrzymalismy sie na stacji zeby zatankowac i kupic cos do schrupania. Wchodze, patrze a tam cudo!!! Wsam ras dla Klaryski :) I tak oto Klara dostala ośmiorniczke ;)
Agama Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 VIRIS:lol: z TWOICH fotek emanuje taka milosc do dziewczynki...:laola: ciesze sie ze mialam okazje poznac CIEBIE i TWOJEGO TZ osobiscie:multi: :multi: :multi:
Viris Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Bardzo sie ciesze Agama ze mimo poczatkowych starc, nie skreslilysmy sie calkowicie ;P Drugie fotki nie sa mojego autorstwa, i nie ma na nich Klarci. Niezla checa nie? To Tosia sunia Andzi_mysz :)
Agama Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 ja pisalam o TWOJEJ milosci do buldozkow:lol: wczesniejsze spory byly spowodowane...doskonale wiesz o czym pisze
Joss Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 A w ogole to ja w tym roku spotkalam andzie_mysz na plazy w jastarni:) Myslalam ze oto odnalazłam Klarze siostre (jeśli nie klona:) Szkoda, ze to nie rodzeństwo:) A podobieństwo niewiarygodne. Super zdjęcia!!! Osmiornica wymiata:)
Hebulka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Zdjęcia po prostu bombowe !! A klon Klary...:crazyeye: myslalam ze to ona we własnej osobie !!
Viris Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 No wlasnie nie :> Ja widzialam Tosie na zlocie w Warszawie. Roznia sie tylko ogonkiem i tym ze Tosia ma wszystkie lapki czarne ;)
misiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Tu niegrzeczne psiska były i pańcia nakrzyczała troszkę ;) i dlatego takie minki mają przestraszone :evil_lol:.Przestraszone-czyt.olewające...tak mnie się te skubańce boją :mad: :cool3:.
Joss Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Nie nooo, Misiaczek:) Nie takie olewające:) Rzekłabym ze takie nieco wypłoszone;))))
misiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Wypłoszone,mówisz??? :evil_lol:Może to i prawda.Też zauważyłam po dokładniejszym obejrzeniu,że strach jest większy od nich :eek2: :smhair2::ghost_2::wink: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na osłodę :loveu:
misiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Pogram sobie w piłkę :stop:. Troszkę się zmeczyłam tym graniem :) Kopiemy dołek :) Ale jestem zadowolony :multi: Misia chodź zobacz jak w tym dołku fajnie :) Kurde,ale się wybrudziłem :p Co tam znalazłaś? Zbieramy zabawki,idziemy do domu :p ;)
_beatka_ Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 misiaczek zdjecia extra, ale na tych zdjeciach rzeczywiscie widać że troche zbaranialy jak na nie nakrzyczalaś;)
Viris Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ja dzisiaj troszke monotematycznie. Z gory przepraszam, ale nie moglam sie powstrzymac!!!
Agama Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 KLARCIA rozbrajajaca:lol: wycalowalabym jej brzucholek:lol:
Hebulka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Agama napisał(a):KLARCIA rozbrajajaca:lol: wycalowalabym jej brzucholek:lol: Oj,ja też :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
_beatka_ Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 jakie rewelacyjne zdjecia klaryski:loveu: alez ona przyjmuje wyrafinowane pozy do zdjec, istna modelka:razz:
Viris Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 _beatka_ napisał(a):jakie rewelacyjne zdjecia klaryski:loveu: alez ona przyjmuje wyrafinowane pozy do zdjec, istna modelka:razz: No wlasnie to jest najlepsze ze prawie tak nie robi :loveu::loveu::loveu: Stad tyle fotek :) Hebulka - slodziaki masz i tyle ;) Misiaczek - Ale musialas na nie nakrzyczec... takie male stracholki ;p
Recommended Posts