Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zalezy jakie kapiele :wink:
Kaja w wannie jest tylko kapana jak jest naprawde brudna, po sniegu i blocie. Wtedy stoi taka sierotka i nic nie robi :P
Jesli chodzi o jeziorka czy stawy, to tez roznie bywa. Raz wleci z impetem za patykiem a innym razem popatrzy tylko jak patyczek ktory wlasnie rzucilam plyyynie sobie w sina dal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

A jeśli chodzi o kąpiele w morzu to Teddy uwielbia, a z Lupo nie wiem narazie jak ;) Jak skończy się sezon to będę co drugi dzień z nimi nad mroze łązić :P

Posted

Moje suczki kąpiel traktują jak dopust boży!Natomiast Carelli sam wchodzi pod prysznic przy każdej okazji i wzrokiem pyta "dlaczego nie teraz?" :confused:

Posted

powinniscie zobaczyc moja Ciri, ktora waruje pod wanna jak tylko jest kapiel z piana

alez trzeba ja ustawiac, zeby sama nie wskoczyla, a i tak po kapieli mojej i wyjsciu z lazienki czesto widze jej slady lapek w wannie

ona przeskakuje bezposrednio z podlogi do wanny, wole nie myslec nawet o obciazeniu wtedy jej kregoslupa

Posted

Gonia,

ja sie udzielam w dziale Psy w potrzebie i rzadko mam niestety czas na mile pogawedki, bo ratujemy psiakom i kotom zycie. POczytaj PWP i zrozumiesz:)

Mam 2 jamniczki (na zdjeciu) i beagle (o nim watek jest w dziale Juz w nowym domu, ma na imie Fender).

Posted

EURYDYKA,ja doskonale rozumiem co oznacza PWP.Jestem już baaaaaaaaardzo dorosłą osobą i chyba na starość zbyt wrażliwą!Omijam pewne tematy bo nie mogę potem dojść do siebie.Nie mam możliwości pomgać Wam na forum,ponieważ robię co mogę we własnym zakresie(i moich przyjaciół).Pozdrawiam